Alex Rins - Δεν θα αγωνιστεί σε Sepang και Losail λόγω του τραυματισμού του

Αντικαταστάτης το παιδί για όλες τις δουλειές Iker Lecuona
motomag MotoGP – Ο Rins δεν θα αγωνιστεί σε Sepang και Losail λόγω του τραυματισμού του
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

6/11/2023

O Rins μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο Mugello είχε κάνει επανεμφάνιση στο GP της Ινδονησίας, όμως αργότερα χρειάστηκε να υποβληθεί σε νέα επέμβαση μετά το GP της Αυστραλίας ώστε να μειωθεί ο πόνος στο δεξί του πόδι. Η ανάρρωση του Ισπανού συνεχίζεται, και στην εξίσωση κάνει την εμφάνιση του για ακόμη μια φορά ο Iker Lecuona.

Η LCR Honda με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως ο Ισπανός αναβάτης δεν θα βρεθεί στους δύο επόμενους αγώνες -Sepang και Losail- με τον αναβάτη της Honda στο WorldSBK Iker Lecuona να παίρνει τη θέση του. Να θυμίσουμε πως ο Alex Rins την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται με την ομάδα της Yamaha, έχοντας ως teammate του τον Fabio Quartararo.

MotoGP – Ο Rins δεν θα αγωνιστεί σε Sepang και Losail λόγω του τραυματισμού του
Ετικέτες

MotoGP - Fabio Quartararo: Δεν έχει υπογράψει ακόμη με Honda λέει ο Γάλλος

Βάζει τα πράγματα στη θέση τους ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021
Fabio Quartararo δεν έχει υπογράψει ακόμη με Honda
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

2/2/2026

Δεν είναι ένα απλό παρασκήνιο που τον θέλει να βρίσκεται ήδη στο στρατόπεδο της Honda, αλλά κάτι περισσότερο από αυτό, μία πληροφορία που απλά περιμένει να γίνει επίσημη, ο ίδιος ο Fabio Quartararo δεν αρνείται ότι συζητά με το ιαπωνικό εργοστάσιο, όμως ο Γάλλος δηλώνει ότι τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

Ο μοναδικός μέχρι σήμερα Γάλλος που έχει κερδίσει παγκόσμιο πρωτάθλημα στην κορυφαία κατηγορία αγώνων ταχύτητας είναι από τους αναβάτες με τη μεγαλύτερη ζήτηση μεταξύ των εργοστασιακών ομάδων, ειδικά μετά τα κατορθώματά του την περασμένη σεζόν με την υποδεέστερη Yamaha που ανέβασαν ακόμη περισσότερο τις μετοχές του, όχι πως υπάρχει κάποια αμφιβολία για το ταλέντο του.

Η μεταγραφική βόμβα για τον Quartararo έσκασε πριν από μερικές ημέρες όταν το motosport.com επικαλέστηκε αποκλειστικές πληροφορίες που θέλουν τον 27χρονο να βρίσκεται ήδη με τα δύο πόδια στο στρατόπεδο της Honda για τη σεζόν του 2027 αλλά και για το 2028, δεσμευμένος ήδη με διετές συμβόλαιο.

Ο Quartararo που έχει συνδέσει την καριέρα του με την εταιρεία των τριών διαπασών κράτησε το στόμα του κλειστό για μερικές ημέρες και αποφάσισε να μιλήσει πριν από τα δοκιμαστικά στη Sepang στην επίσημη ιστοσελίδα του MotoGP. Ο 27χρονος Γάλλος δήλωσε ότι δεν έχει πέσει ακόμη καμία υπογραφή με καμία ομάδα. Επιβεβαίωσε ωστόσο ότι η Honda είναι μία από τις ομάδες με την οποία βρίσκεται σε συζητήσεις.

Αναφορικά με το πότε θα ήθελε να γνωρίζει ο ίδιος για το αν θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του ο Quartararo φάνηκε χαλαρός και δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένα deadline μέσα στο μυαλό του. Πρόσθεσε επίσης ότι θα εξετάσει όλες τις επιλογές που έχει στα χέρια του προτού προχωρήσει σε κάποια απόφαση.

Ο Γάλλος δήλωσε επίσης ότι η απόφαση που θα πάρει, όχι μόνο αυτός αλλά και οι υπόλοιποι αναβάτες για το 2027, είναι ένα ρίσκο για όλους, ενώ τα λεφτά δεν παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο πλέον για τον πιο ακριβοπληρωμένο αναβάτη του MotoGP που θέλει απλά να επιστρέψει στις νίκες και το κορυφαίο σκαλί του βάθρου.
 

Ετικέτες