Alex Rins - Δεν θα αγωνιστεί σε Sepang και Losail λόγω του τραυματισμού του

Αντικαταστάτης το παιδί για όλες τις δουλειές Iker Lecuona
motomag MotoGP – Ο Rins δεν θα αγωνιστεί σε Sepang και Losail λόγω του τραυματισμού του
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

6/11/2023

O Rins μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο Mugello είχε κάνει επανεμφάνιση στο GP της Ινδονησίας, όμως αργότερα χρειάστηκε να υποβληθεί σε νέα επέμβαση μετά το GP της Αυστραλίας ώστε να μειωθεί ο πόνος στο δεξί του πόδι. Η ανάρρωση του Ισπανού συνεχίζεται, και στην εξίσωση κάνει την εμφάνιση του για ακόμη μια φορά ο Iker Lecuona.

Η LCR Honda με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως ο Ισπανός αναβάτης δεν θα βρεθεί στους δύο επόμενους αγώνες -Sepang και Losail- με τον αναβάτη της Honda στο WorldSBK Iker Lecuona να παίρνει τη θέση του. Να θυμίσουμε πως ο Alex Rins την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται με την ομάδα της Yamaha, έχοντας ως teammate του τον Fabio Quartararo.

MotoGP – Ο Rins δεν θα αγωνιστεί σε Sepang και Losail λόγω του τραυματισμού του
Ετικέτες

Motodynamics Rally Team: Κίμων Καράμπελας και Yamaha Ténéré δοκιμάζονται στο ADDAX Rally στο Μαρόκο

Από 25 ως 30 Οκτωβρίου ο συνεργάτης μας θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε υψηλό διεθνές επίπεδο
karampelas
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

14/10/2026

Το ADDAX Rally 2026 γίνεται με αφετηρία την πόλη Merzouga του Μαρόκου και στο πενθήμερο αγωνιστικό του πρόγραμμα περιλαμβάνονται περίπου 1.800 απαιτητικότατα χιλιόμετρα με άφθονη άμμο, πέτρες και αμμόφολους.

Ο συνεργάτης του ΜΟΤΟ, Κίμων Καράμπελας θα δώσει το παρών στον αγώνα με τη Motodynamics Rally Team και φυσικά τη Yamaha Ténéré, εμπλουτίζοντας με μια νέα εμπειρία την αγωνιστική του πορεία.

karampelas

Ο αγώνας περιλαμβάνει τέσσερις μοτοσυκλετιστικές κατηγορίες: Race 1 (ως 450 cc), Race 2 (άνω των 450 cc), Race 3 (δικύλινδρες) και Race E-Bike (ηλεκτρικές), καθώς και τρεις κατηγορίες Buggies και SSV. Ο Καράμπελας θα μετέχει στην κατηγορία Race 3.

Το συγκεκριμένο διεθνές ράλι δεν ανήκει σε κάποιο ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο πρωτάθλημα της FIM, είναι όμως εξίσου απαιτητικό και δύσκολο, ενώ συγκεντρώνει μεγάλα ονόματα από τον χώρο των Cross-Country Rallies μιας και πολλοί αναβάτες έρχονται εδώ για να προετοιμαστούν για το Dakar στην αρχή της νέας χρονιάς.

Θα παρακολουθούμε σε καθημερινή βάση την εξέλιξη του αγώνα και την πορεία του Κίμωνα στους αμμόλοφους του Μαρόκου.

addax rally