Δυνατή φήμη για Lorenzo στην Honda!

Δίδυμο με Marquez…
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

5/6/2018

Πρόκειται για είδηση που μεταφέρει με επισημότητα το Sky Sport Italia και την υπογράφει ο Antonio Boselli, όχι ως υπόθεση, αλλά ως γεγονός που αναμένει επίσημη επιβεβαίωση. Σύμφωνα με τον Boselli ο Lorenzo συμφώνησε με την Honda και μάλιστα με αρκετά μικρότερη αμοιβή από αυτή που είχε διαπραγματευτεί με την Ducati, στα 4 εκατομμύρια την σεζόν και πλέον έχει συνταχθεί και το κείμενο της ανακοίνωσης, αναμένοντας απλά να έρθει ο σωστός χρόνος, λίγο πριν τον αγώνα σε Ισπανικό έδαφος για την επίσημη επιβεβαίωση.

Από την περασμένη εβδομάδα: Ο Iannone φεύγει από την Suzuki & Ο Mir έρχεται - Ο Lorenzo έχει βρει ομάδα

Το γεγονός πως ο Lorenzo είχε δηλώσει λίγες μέρες πριν, πως είχε ήδη βρει ομάδα και πως θα είναι με εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, είναι ένα στοιχείο που δίνει ακόμα μία βάση στην ανακοίνωση του SKY SPORT ITALIA. Ο Lorenzo είχε μάλιστα προσθέσει, πως ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του αγώνα στο Mugello το μέλλον του είναι βέβαιο καθώς έχει υπογράψει. Αν πράγματι ισχύει αυτό, τότε η νίκη που μόλις πήρε στο Mugello του ανοίγει τον δρόμο για ένα σπάνιο ρεκόρ νικών με διαφορετικούς κατασκευαστές. Με την προϋπόθεση πως θα νικήσει και με Honda καθώς τρεις νίκες σε τρεις διαφορετικές μοτοσυκλέτες είναι κάτι που έχει να συμβεί από την εποχή του Eddie Lawson.

Στιγμιότυπο από την ανακοίνωση της μεταγραφής:
Στο Mugello το ήδη υπογεγραμμένο προσύμφωνο των δύο πλευρών, πάλι με βάση το SKY SPORT ITALIA, σφραγίστηκε με την υπογραφή του προέδρου του HRC k. Yoshishige Nomura, που ήδη σήμερα δήλωνε πως είναι μία ημέρα μεγάλης στεναχώριας που ανακοινώνει την αποδέσμευση του Pedrosa

Ως δεύτερος αναβάτης από την Ισπανία, ο Lorenzo προστατεύει και την μακρά συμφωνία της Repsol με την Honda που ανανεώθηκε πρόσφατα. Η Repsol έχει ακόμη ένα χρόνο στο υπάρχον συμβόλαιο και η Honda θέλει σίγουρα να ανανεώσει μία τέτοια συμφωνία.

Μία τέτοια κίνηση θα ήταν επίσης ικανοποιητική και για τον Marquez που δήλωσε παλιότερα πως θέλει έναν αναβάτη στην ομάδα που μπορεί να παλέψει δυνατά στην πρώτη γραμμή.

Σύμφωνα με το SKY SPORT ITALIA το μόνο που περιμένουμε πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση, το κείμενο της οποίας έχει μάλιστα ήδη συνταχθεί…

Ετικέτες

Moto3: Το πρώτο video του Noah Dettwiler μετά το ατύχημα

Marc Marquez, Fabio Quartararo, Aleix Espargarο δήλωσαν την συμπαράστασή τους
Noah
Από τον

Παύλο Καρατζά

12/12/2025

Ο 20χρονος Ελβετός, που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τη σύγκρουση του με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Jose Antonio Rueda, δημοσίευσε το πρώτο του video μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα.

Ο Noah Dettwiler δήλωσε:

“Γεια σε όλους. Ελπίζω να είστε όλοι καλά,

Ήθελα να κάνω ένα σύντομο βίντεο για να δείξω σε όλους ότι είμαι καλά, ότι βελτιώνομαι. Έχει περάσει καιρός στο νοσοκομείο και στο κέντρο αποκατάστασης φυσικά έχω ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά μου για την πλήρη ανάρρωσή μου. Όλα πάνε καλά, πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο, και είμαι σε καλά χέρια. Ένα μεγάλο, μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στην κοπέλα μου και την αδερφή μου που ήταν μαζί μου πολύ σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα και την υποστήριξη που έλαβα τις τελευταίες εβδομάδες. Όλο αυτό με έκανε πιο δυνατό και με βοήθησε να περάσω αυτή τη δύσκολη στιγμή. Τώρα, εύχομαι σε όλους σας καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και ένα Ευτυχισμένο Νέο Έτος σύντομα. Θα σας πω τα μελλοντικά μου σχέδια το συντομότερο δυνατό.”

 

 

Την συμπαράσταση στον νεαρό αναβάτη εξέφρασαν στα σχόλια του video μεταξύ άλλων και οι Marc Marquez, Fabio Quartararo και Aleix Espargaro.