Marc Marquez ALL IN: Εντυπωσιακή παρέλαση για την πρεμιέρα ντοκιμαντέρ με την περιπέτειά του έως τώρα

Με τιμές εθνικού ήρωα
Marc Marquez ALL IN Premiere
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

20/2/2023

Παρέλυσε εχθές ο κεντρικότερος δρόμος της Μαδρίτης, η Gran Via και η Plaza de España το κέντρο δηλαδή της Μαδρίτης όπου με τιμές εθνικού ήρωα ο Marc Marquez παρέλασε μαζί με επιλεγμένους οπαδούς του, περίπου 350 για την πρεμιέρα του νέου του ντοκιμαντέρ.

Σε περίπτωση που το χάσατε, το είχαμε ανακοινώσει τον περασμένο Νοέμβριο, πρόκειται για ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία των Fast Brothers με την συνεργασία της Red Bull Media House και αποτελείται από πέντε μέρη. Το πρώτο από αυτά ξεκινά σήμερα την προβολή του στην πλατφόρμα Prime Video και εχθές η Μαδρίτη έζησε στους δρόμους της και με την παρουσία χιλιάδων θεατών στα πεζοδρομία, την μεγάλη πρεμιέρα.

Η μίνι σειρά υπόσχεται μία διεισδυτική ματιά στην πορεία του Marc Marquez και είχε αποφασιστεί όταν κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τον μαραθώνιο των τεσσάρων χειρουργείων, τα προβλήματα με την όραση κτλ. Ο στόχος της ήταν να δείχνει τον Marquez να επιστρέφει στην ενεργό δράση και στις νίκες με την τρελή ανοδική πορεία που είχε ως το 2019 και που φαινόταν πως δεν θα είναι η κορυφή.

Όλα αυτά προφανώς και άλλαξαν στην πορεία με τον Marquez να υπόσχεται πως θα δούμε όλα όσα έγιναν έχοντας τις κάμερες μαζί του και στο Rochester στις ΗΠΑ.

Marc Marquez ALL IN Premiere

Η υπόσχεση των σκηνοθετών είναι πως η μίνι σειρά θα είναι αποκαλυπτική και άκρως ενδιαφέρουσα, σε αντίθεση με το MotoGP Unlimited στην ίδια πλατφόρμα που δεν κατάφερε να φτάσει στο επίπεδο του αντίστοιχου ντοκιμαντέρ της F1. Κυρίως όμως επειδή στον κόσμο της μοτοσυκλέτας λίγα πράγματα μένουν κρυφά και άγνωστα κι έτσι δεν υπήρχαν πολλές σκιερές γωνίες για να  πέσει ο φακός και να προκαλέσει τον θεατή να δει κάτι που δεν ήξερε.

Στην περίπτωση τώρα του ALL IN του Marquez επίσης δεν περιμένουμε να δούμε τρομερές αποκαλύψεις αλλά να ζήσουμε μαζί του την περιπέτεια της υγείας του βάζοντας εικόνα σε αυτά που έχουμε μάθει έως τώρα, όπως επίσης να τον δούμε σε αγνή παραδοχή ορισμένων επίσης γνωστών πραγμάτων που τον καθιστούν μοναδικό και ταυτόχρονα και αμφιλεγόμενο: Όπως η ατάκα «μέσα στην πίστα οδηγώ σαν μπάσταρδος» που ακούγεται σε ένα από τα trailer. Το ότι αφήνει τον πολιτισμένο του εαυτό εκτός πίστας το ξέρουν όλοι όσοι βλέπουν τους αγώνες, να το λέει ο ίδιος θα είναι η πρώτη φορά.

Marc Marquez ALL IN Premiere
Με μεγάλη συνοδεία 350 οπαδών του, έφτασε ο Marc Marquez στο κέντρο της Μαδρίτης

Το τίτλο του ντοκιμαντέρ δεν τον επέλεξε ο ίδιος αλλά του άρεσε πάρα πολύ γιατί αντιπροσωπεύει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την ζωή και την καριέρα του και εν τέλει οδήγησε στον άνθρωπο που είναι σήμερα. Διαφορετικός τελείως από το 2019, όπως είπε εχθές στο μεγάλο κοινό του, πιο ώριμος και ποιο δυνατός από κάθε άλλη φορά και κυρίως πιο έτοιμος να μιλήσει για τον ίδιο και να εκθέσει τον εαυτό του.

 

Ετικέτες

MotoGP, Jerez Practice: Ταχύτερος ο Alex Marquez με διαφορά, εκτός δεκάδας ο Pedro Acosta

Τελευταία στιγμή πήρε πρόκριση για το Q2 ο Marc Marquez – Δύο πτώσεις ο Martin
alex
Από τον

Παύλο Καρατζά

24/4/2026

Ο Alex Marquez ήταν μακράν ο ταχύτερος αναβάτης στα δοκιμαστικά που μόλις τέλειωσαν στην πίστα της Jerez, αφήνοντας με τρία δέκατα διαφορά δεύτερο τον Fabio Di Giannantonio και με πέντε δέκατα διαφορά τρίτο τον Marco Bezzecchi.

Τα δοκιμαστικά δεν ξεκίνησαν ιδανικά για τον Pecco Bagnaia που είχε πτώση, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί, ενώ ο Di Giannantonio είχε πιάσει κορυφή με 1:36:560, με δεύτερο τον Alex Marquez και τρίτο τον Johann Zarco.

Στα 37 λεπτά πριν το τέλος ο Marc Marquez έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, την ίδια ώρα που ο Bagnaia έμπαινε στην πρώτη δεκάδα. Δέκα λεπτά αργότερα, πτώση σημείωσε ο Jorge Martin – που ήταν η δεύτερη της ημέρας. Μάλιστα ο Martin έπεσε κοντά στα pits, με αποτέλεσμα να τρέξει για να πάει να πάρει τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του.

Οι αναβάτες δέκα λεπτά πριν το τέλος ξεκίνησαν να κάνουν την προσπάθειά τους για γρήγορους γύρους, ώστε να προκριθούν απευθείας στις Q2, με τον Alex Marquez να κάνει έναν εκπληκτικό γύρο και να γράφει 1:35:704, που είναι μισό δευτερόλεπτο μακριά από τον δεύτερο Di Giannantonio. Στη συνέχεια δεύτερος ανέβηκε ο Bez, τρίτος ο Bagnaia, ενώ μόλις ένα λεπτό πριν το τέλος ο Di Giannantonio πέρασε δεύτερος και ο Marc Marquez τέταρτος. Έκπληξη προκάλεσε το ότι ο Pedro Acosta έμεινε εκτός δεκάδας.

Για ακόμη μία φορά, η Aprilia δείχνει τα δόντια της και βλέπουμε τέσσερις μοτοσυκλέτες της στην πρώτη δεκάδα. Εκτός δεκάδας οι Honda, ενώ ταχύτερη Yamaha είναι εκείνη του Quartararo στη 17η θέση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον ταχύτερο χρόνο ανά αναβάτη:

Θέση

Αναβάτης

Ομάδα

Χρόνος

1

Alex Marquez

Gresini Racing

1:35.704

2

Fabio Di Giannantonio

Pertamina Enduro VR46

1:36.037

3

Marco Bezzecchi

Aprilia Racing

1:36.210

4

Marc Marquez

Ducati Lenovo Team

1:36.227

5

Ai Ogura

Trackhouse Racing

1:36.248

6

Francesco Bagnaia

Ducati Lenovo Team

1:36.265

7

Raul Fernandez

Trackhouse Racing

1:36.282

8

Fermin Aldeguer

Gresini Racing

1:36.292

9

Jorge Martin

Aprilia Racing

1:36.301

10

Enea Bastianini

Red Bull KTM Tech3

1:36.359

11

Joan Mir

Honda HRC Castrol

1:36.386

12

Johann Zarco

Castrol Honda LCR

1:36.410

13

Luca Marini

Honda HRC Castrol

1:36.415

14

Franco Morbidelli

Pertamina Enduro VR46

1:36.442

15

Pedro Acosta

Red Bull KTM Factory Racing

1:36.467

16

Brad Binder

Red Bull KTM Factory Racing

1:36.585

17

Fabio Quartararo

Monster Energy Yamaha

1:36.752

18

Toprak Razgatlioglu

Prima Alpine Pramac Yamaha

1:36.864

19

Diogo Moreira

Pro Honda LCR

1:36.934

20

Jack Miller

Prima Alpine Pramac Yamaha

1:36.997

21

Alex Rins

Monster Energy Yamaha

1:37.025

22

Lorenzo Savadori

Aprilia Racing

1:27.258

23

Augusto Fernandez

Yamaha Test Team

1:37.619