Marc Marquez ALL IN: Εντυπωσιακή παρέλαση για την πρεμιέρα ντοκιμαντέρ με την περιπέτειά του έως τώρα

Με τιμές εθνικού ήρωα
Marc Marquez ALL IN Premiere
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

20/2/2023

Παρέλυσε εχθές ο κεντρικότερος δρόμος της Μαδρίτης, η Gran Via και η Plaza de España το κέντρο δηλαδή της Μαδρίτης όπου με τιμές εθνικού ήρωα ο Marc Marquez παρέλασε μαζί με επιλεγμένους οπαδούς του, περίπου 350 για την πρεμιέρα του νέου του ντοκιμαντέρ.

Σε περίπτωση που το χάσατε, το είχαμε ανακοινώσει τον περασμένο Νοέμβριο, πρόκειται για ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία των Fast Brothers με την συνεργασία της Red Bull Media House και αποτελείται από πέντε μέρη. Το πρώτο από αυτά ξεκινά σήμερα την προβολή του στην πλατφόρμα Prime Video και εχθές η Μαδρίτη έζησε στους δρόμους της και με την παρουσία χιλιάδων θεατών στα πεζοδρομία, την μεγάλη πρεμιέρα.

Η μίνι σειρά υπόσχεται μία διεισδυτική ματιά στην πορεία του Marc Marquez και είχε αποφασιστεί όταν κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τον μαραθώνιο των τεσσάρων χειρουργείων, τα προβλήματα με την όραση κτλ. Ο στόχος της ήταν να δείχνει τον Marquez να επιστρέφει στην ενεργό δράση και στις νίκες με την τρελή ανοδική πορεία που είχε ως το 2019 και που φαινόταν πως δεν θα είναι η κορυφή.

Όλα αυτά προφανώς και άλλαξαν στην πορεία με τον Marquez να υπόσχεται πως θα δούμε όλα όσα έγιναν έχοντας τις κάμερες μαζί του και στο Rochester στις ΗΠΑ.

Marc Marquez ALL IN Premiere

Η υπόσχεση των σκηνοθετών είναι πως η μίνι σειρά θα είναι αποκαλυπτική και άκρως ενδιαφέρουσα, σε αντίθεση με το MotoGP Unlimited στην ίδια πλατφόρμα που δεν κατάφερε να φτάσει στο επίπεδο του αντίστοιχου ντοκιμαντέρ της F1. Κυρίως όμως επειδή στον κόσμο της μοτοσυκλέτας λίγα πράγματα μένουν κρυφά και άγνωστα κι έτσι δεν υπήρχαν πολλές σκιερές γωνίες για να  πέσει ο φακός και να προκαλέσει τον θεατή να δει κάτι που δεν ήξερε.

Στην περίπτωση τώρα του ALL IN του Marquez επίσης δεν περιμένουμε να δούμε τρομερές αποκαλύψεις αλλά να ζήσουμε μαζί του την περιπέτεια της υγείας του βάζοντας εικόνα σε αυτά που έχουμε μάθει έως τώρα, όπως επίσης να τον δούμε σε αγνή παραδοχή ορισμένων επίσης γνωστών πραγμάτων που τον καθιστούν μοναδικό και ταυτόχρονα και αμφιλεγόμενο: Όπως η ατάκα «μέσα στην πίστα οδηγώ σαν μπάσταρδος» που ακούγεται σε ένα από τα trailer. Το ότι αφήνει τον πολιτισμένο του εαυτό εκτός πίστας το ξέρουν όλοι όσοι βλέπουν τους αγώνες, να το λέει ο ίδιος θα είναι η πρώτη φορά.

Marc Marquez ALL IN Premiere
Με μεγάλη συνοδεία 350 οπαδών του, έφτασε ο Marc Marquez στο κέντρο της Μαδρίτης

Το τίτλο του ντοκιμαντέρ δεν τον επέλεξε ο ίδιος αλλά του άρεσε πάρα πολύ γιατί αντιπροσωπεύει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την ζωή και την καριέρα του και εν τέλει οδήγησε στον άνθρωπο που είναι σήμερα. Διαφορετικός τελείως από το 2019, όπως είπε εχθές στο μεγάλο κοινό του, πιο ώριμος και ποιο δυνατός από κάθε άλλη φορά και κυρίως πιο έτοιμος να μιλήσει για τον ίδιο και να εκθέσει τον εαυτό του.

 

Ετικέτες

MotoGP: Πέντε αγώνες χωρίς νίκη για τη Ducati – Η Jerez ευκαιρία για την επιστροφή

Η κυρίαρχη δύναμη των τελευταίων ετών δοκιμάζεται απέναντι στην ανερχόμενη Aprilia
MotoGP
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

17/4/2026

Η Ducati περνά μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της τελευταίας πενταετίας και η Jerez ίσως αποτελέσει το σημείο καμπής για την επιστροφή στις νίκες.

Η Ducati, η ομάδα που κυριάρχησε τα τελευταία χρόνια στο MotoGP, βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα ασυνήθιστο αρνητικό σερί πέντε συνεχόμενων αγώνων χωρίς νίκη. Καθώς το πρωτάθλημα επιστρέφει στην Ευρώπη και τη Jerez (24-26/4), το μεγάλο ερώτημα είναι αν οι άνθρωποι της Ducati μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Η εργοστασιακή Ducati Lenovo Team με τους Marc Márquez και Francesco Bagnaia δεν έχει πανηγυρίσει βάθρο Κυριακής από το GP Ιαπωνίας του 2025. Πρόκειται για το μεγαλύτερο αρνητικό σερί βάθρων από το 2012-2014, ενώ συνολικά η Ducati δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε πέντε συνεχόμενα Grand Prix, κάτι που είχε να συμβεί από το 2020-2021.

MotoGP

Την ίδια στιγμή, η Aprilia και ο εντυπωσιακός Marco Bezzecchi έχουν πάρει τα ηνία, αφήνοντας τους πρωταθλητές σε ρόλο κυνηγού. Η αλλαγή ισορροπιών είναι εμφανής, με τη Ducati να ψάχνει απαντήσεις σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν.

motogp

Στη Jerez, ωστόσο, υπάρχουν λόγοι αισιοδοξίας. Ο Marc Márquez επιστρέφει πιο δυνατός μετά τον τραυματισμό του, έχοντας ήδη δείξει ανταγωνιστικό ρυθμό στους αγώνες, ενώ έχει κατακτήσει και νίκη σε Sprint μέσα στη χρονιά. Από την άλλη, ο Francesco Bagnaia έχει εξαιρετική παράδοση στην ισπανική πίστα, με συνεχόμενες επιτυχίες τα προηγούμενα χρόνια.

Motogp

Ιδιαίτερη προσοχή αξίζει και ο Fabio Di Giannantonio, ο οποίος αποτελεί τον πιο σταθερό αναβάτη της Ducati μέχρι στιγμής, έχοντας ήδη κατακτήσει διαδοχικές pole positions και δείχνοντας ικανός να πρωταγωνιστήσει.

motogp

Παράλληλα, ο Alex Marquez επιστρέφει στην πίστα όπου το 2025 πέτυχε την πρώτη του νίκη στο MotoGP, ενώ ο νεαρός Fermín Aldeguer προσπαθεί να επανέλθει πλήρως μετά τον τραυματισμό του, ενισχύοντας περαιτέρω το “οπλοστάσιο” του εργοστασίου της Bologna.

MotoGP

Στην εξίσωση μπαίνει και ο Jorge Martín, που αγωνίζεται εντός έδρας και θέλει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική της Aprilia για να συνεχίσει το σερί επιτυχιών.

Το MotoGP φτάνει στη Jerez με πολλά ερωτήματα και υψηλό ενδιαφέρον. Η Ducati καλείται να αποδείξει αν μπορεί να αντιδράσει και να επιστρέψει στις νίκες ή αν η νέα τάξη πραγμάτων, με την Aprilia στην κορυφή, θα παγιωθεί. Σε κάθε περίπτωση, ο αγώνας της Ισπανίας αναμένεται καθοριστικός για τη συνέχεια της σεζόν.

Ετικέτες