Marc Marquez ALL IN: Εντυπωσιακή παρέλαση για την πρεμιέρα ντοκιμαντέρ με την περιπέτειά του έως τώρα

Με τιμές εθνικού ήρωα
Marc Marquez ALL IN Premiere
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

20/2/2023

Παρέλυσε εχθές ο κεντρικότερος δρόμος της Μαδρίτης, η Gran Via και η Plaza de España το κέντρο δηλαδή της Μαδρίτης όπου με τιμές εθνικού ήρωα ο Marc Marquez παρέλασε μαζί με επιλεγμένους οπαδούς του, περίπου 350 για την πρεμιέρα του νέου του ντοκιμαντέρ.

Σε περίπτωση που το χάσατε, το είχαμε ανακοινώσει τον περασμένο Νοέμβριο, πρόκειται για ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία των Fast Brothers με την συνεργασία της Red Bull Media House και αποτελείται από πέντε μέρη. Το πρώτο από αυτά ξεκινά σήμερα την προβολή του στην πλατφόρμα Prime Video και εχθές η Μαδρίτη έζησε στους δρόμους της και με την παρουσία χιλιάδων θεατών στα πεζοδρομία, την μεγάλη πρεμιέρα.

Η μίνι σειρά υπόσχεται μία διεισδυτική ματιά στην πορεία του Marc Marquez και είχε αποφασιστεί όταν κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τον μαραθώνιο των τεσσάρων χειρουργείων, τα προβλήματα με την όραση κτλ. Ο στόχος της ήταν να δείχνει τον Marquez να επιστρέφει στην ενεργό δράση και στις νίκες με την τρελή ανοδική πορεία που είχε ως το 2019 και που φαινόταν πως δεν θα είναι η κορυφή.

Όλα αυτά προφανώς και άλλαξαν στην πορεία με τον Marquez να υπόσχεται πως θα δούμε όλα όσα έγιναν έχοντας τις κάμερες μαζί του και στο Rochester στις ΗΠΑ.

Marc Marquez ALL IN Premiere

Η υπόσχεση των σκηνοθετών είναι πως η μίνι σειρά θα είναι αποκαλυπτική και άκρως ενδιαφέρουσα, σε αντίθεση με το MotoGP Unlimited στην ίδια πλατφόρμα που δεν κατάφερε να φτάσει στο επίπεδο του αντίστοιχου ντοκιμαντέρ της F1. Κυρίως όμως επειδή στον κόσμο της μοτοσυκλέτας λίγα πράγματα μένουν κρυφά και άγνωστα κι έτσι δεν υπήρχαν πολλές σκιερές γωνίες για να  πέσει ο φακός και να προκαλέσει τον θεατή να δει κάτι που δεν ήξερε.

Στην περίπτωση τώρα του ALL IN του Marquez επίσης δεν περιμένουμε να δούμε τρομερές αποκαλύψεις αλλά να ζήσουμε μαζί του την περιπέτεια της υγείας του βάζοντας εικόνα σε αυτά που έχουμε μάθει έως τώρα, όπως επίσης να τον δούμε σε αγνή παραδοχή ορισμένων επίσης γνωστών πραγμάτων που τον καθιστούν μοναδικό και ταυτόχρονα και αμφιλεγόμενο: Όπως η ατάκα «μέσα στην πίστα οδηγώ σαν μπάσταρδος» που ακούγεται σε ένα από τα trailer. Το ότι αφήνει τον πολιτισμένο του εαυτό εκτός πίστας το ξέρουν όλοι όσοι βλέπουν τους αγώνες, να το λέει ο ίδιος θα είναι η πρώτη φορά.

Marc Marquez ALL IN Premiere
Με μεγάλη συνοδεία 350 οπαδών του, έφτασε ο Marc Marquez στο κέντρο της Μαδρίτης

Το τίτλο του ντοκιμαντέρ δεν τον επέλεξε ο ίδιος αλλά του άρεσε πάρα πολύ γιατί αντιπροσωπεύει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την ζωή και την καριέρα του και εν τέλει οδήγησε στον άνθρωπο που είναι σήμερα. Διαφορετικός τελείως από το 2019, όπως είπε εχθές στο μεγάλο κοινό του, πιο ώριμος και ποιο δυνατός από κάθε άλλη φορά και κυρίως πιο έτοιμος να μιλήσει για τον ίδιο και να εκθέσει τον εαυτό του.

 

Ετικέτες

Jorge Lorenzo vs Dani Pedrosa - Κανονίζουν αγώνα… μποξ μεταξύ τους!

Το #99 προκάλεσε το #26 σε grudge match, με τον μικρό σαμουράι να απαντά θετικά
Jorge Lorenzo vs Dani Pedrosa
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

25/4/2024

Την ώρα που ο παλαίμαχος Dani Pedrosa επιστρέφει στο MotoGP ως wildcard συμμετοχή της KTM στον αγώνα της Jerez, ο Jorge Lorenzo ανέβαζε βίντεο εν ώρα προπόνησης στο μποξ, προκαλώντας τον Dani για ματς, με τον τελευταίο να απαντά “τα λέμε στο ρινγκ”!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, μετά την απόσυρσή του από τους αγώνες MotoGP, ο 5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo έχει πολύ χρόνο στα χέρια του, κάνοντας τα πάντα για να κρατήσει πάνω του ακόμα και σήμερα τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό το καταφέρνει με πάμπολλους τρόπους όπως με προκλητικές δηλώσεις για τα τεκταινόμενα στο MotoGP, χορεύοντας σε reality show της τηλεόρασης, ενεργώντας ως ambassador διαφόρων εταιρειών (Tissot, Sendi, Laureus, Vmoto Soco, κλπ.), συμμετέχοντας σε αγώνες αυτοκινήτου (Porsche Carrera Cup Italia, κ.α.), και τώρα προκαλώντας το αντίπαλο ισπανικό δέος της εποχής του στο MotoGP, Dani Pedrosa σε αγώνα μποξ.

Συγκεκριμένα, ο Lorenzo ανέβασε ένα βίντεο στο instagram στο οποίο τον βλέπουμε να προπονείται στο μποξ χτυπώντας (χαλαρά, άκεφα και... ατάλαντα) έναν σάκο, όταν σταματά και λέει τα εξής: “ξέρετε πως μου αρέσουν οι προκλήσεις. Δεκαπέντε χρόνια πριν είχα καλές αλλά και κακές στιγμές με τον Dani Pedrosa στην πίστα και εκτός αυτής. Τώρα που τα celebrity events έχουν γίνει της μόδας (βλ. αγώνες μποξ του Jake Paul), μου ήρθε στο μυαλό μια λίγο τρελή πρόκληση. Σε προκαλώ Dani σε έναν αγώνα μποξ στη Βαρκελώνη, στη σχολή που προπονούμαι.” Ο Lorenzo μάλιστα δήλωσε πως στόχος του είναι ο αγώνας να μεταδοθεί ζωντανά από το Youtube!

Οι Lorenzo και Pedrosa είχαν αρκετές ιστορικές μάχες στην πίστα -και αρκετή αντιπάθεια μεταξύ τους-, συμπεριλαμβανομένου και του ισπανικού GP του 2010, όπου τα έδωσαν όλα σε μια μάχη μέχρι τον τελευταίο γύρο του αγώνα, αλλά και στο διαβόητο GP του 2008, ξανά στην Ισπανία, όπου ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας Juan Carlos τους έβαλε με το ζόρι να δώσουν τα χέρια στο βάθρο.

Επιστρέφοντας στο παρών, ο Pedrosa δεν άφησε την πρόκληση του Lorenzo αναπάντητη, και σε μια ανάρτησή του στα social media δήλωσε τα εξής: στην αρχή σκέφτηκα πως παραείναι τρελή σαν ιδέα, αλλά από την άλλη είμαι ακόμα γυμνασμένος και ο πειρασμός να σου ρίξω μερικές μπουνιές είναι μεγάλος. Έτσι, δέχομαι την πρόκλησή σου.”

Το grudge match μεταξύ των δύο πρώην αντιπάλων του MotoGP δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αν και ο Pedrosa ανέφερε “πες μου τη μέρα και την ώρα και τα λέμε στο ρινγκ”.

Παρόλο τώρα που στο βίντεο ο Lorenzo δείχνει... ιδιαίτερα ατσούμπαλος με τις γροθιές του, όπως επισήμανε στον Pedrosa ο Michael Ruben Rinaldi (γενικά γίνεται το έλα να δεις στα σχόλια από αναβάτες κάτω από την ανάρτηση), "φίλε Dani, ο Jorge σου ρίχνει τουλάχιστον 15 κιλά. Είναι σα να κάνετε αγώνα εσύ με μοτοσυκλέτα 600 κυβικών κι εκείνος με χιλιάρα! Αλλά όπως και να έχει θα είχε πλάκα να δούμε τον αγώνα σας."