Marc Marquez ALL IN: Εντυπωσιακή παρέλαση για την πρεμιέρα ντοκιμαντέρ με την περιπέτειά του έως τώρα

Με τιμές εθνικού ήρωα
Marc Marquez ALL IN Premiere
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

20/2/2023

Παρέλυσε εχθές ο κεντρικότερος δρόμος της Μαδρίτης, η Gran Via και η Plaza de España το κέντρο δηλαδή της Μαδρίτης όπου με τιμές εθνικού ήρωα ο Marc Marquez παρέλασε μαζί με επιλεγμένους οπαδούς του, περίπου 350 για την πρεμιέρα του νέου του ντοκιμαντέρ.

Σε περίπτωση που το χάσατε, το είχαμε ανακοινώσει τον περασμένο Νοέμβριο, πρόκειται για ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία των Fast Brothers με την συνεργασία της Red Bull Media House και αποτελείται από πέντε μέρη. Το πρώτο από αυτά ξεκινά σήμερα την προβολή του στην πλατφόρμα Prime Video και εχθές η Μαδρίτη έζησε στους δρόμους της και με την παρουσία χιλιάδων θεατών στα πεζοδρομία, την μεγάλη πρεμιέρα.

Η μίνι σειρά υπόσχεται μία διεισδυτική ματιά στην πορεία του Marc Marquez και είχε αποφασιστεί όταν κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τον μαραθώνιο των τεσσάρων χειρουργείων, τα προβλήματα με την όραση κτλ. Ο στόχος της ήταν να δείχνει τον Marquez να επιστρέφει στην ενεργό δράση και στις νίκες με την τρελή ανοδική πορεία που είχε ως το 2019 και που φαινόταν πως δεν θα είναι η κορυφή.

Όλα αυτά προφανώς και άλλαξαν στην πορεία με τον Marquez να υπόσχεται πως θα δούμε όλα όσα έγιναν έχοντας τις κάμερες μαζί του και στο Rochester στις ΗΠΑ.

Marc Marquez ALL IN Premiere

Η υπόσχεση των σκηνοθετών είναι πως η μίνι σειρά θα είναι αποκαλυπτική και άκρως ενδιαφέρουσα, σε αντίθεση με το MotoGP Unlimited στην ίδια πλατφόρμα που δεν κατάφερε να φτάσει στο επίπεδο του αντίστοιχου ντοκιμαντέρ της F1. Κυρίως όμως επειδή στον κόσμο της μοτοσυκλέτας λίγα πράγματα μένουν κρυφά και άγνωστα κι έτσι δεν υπήρχαν πολλές σκιερές γωνίες για να  πέσει ο φακός και να προκαλέσει τον θεατή να δει κάτι που δεν ήξερε.

Στην περίπτωση τώρα του ALL IN του Marquez επίσης δεν περιμένουμε να δούμε τρομερές αποκαλύψεις αλλά να ζήσουμε μαζί του την περιπέτεια της υγείας του βάζοντας εικόνα σε αυτά που έχουμε μάθει έως τώρα, όπως επίσης να τον δούμε σε αγνή παραδοχή ορισμένων επίσης γνωστών πραγμάτων που τον καθιστούν μοναδικό και ταυτόχρονα και αμφιλεγόμενο: Όπως η ατάκα «μέσα στην πίστα οδηγώ σαν μπάσταρδος» που ακούγεται σε ένα από τα trailer. Το ότι αφήνει τον πολιτισμένο του εαυτό εκτός πίστας το ξέρουν όλοι όσοι βλέπουν τους αγώνες, να το λέει ο ίδιος θα είναι η πρώτη φορά.

Marc Marquez ALL IN Premiere
Με μεγάλη συνοδεία 350 οπαδών του, έφτασε ο Marc Marquez στο κέντρο της Μαδρίτης

Το τίτλο του ντοκιμαντέρ δεν τον επέλεξε ο ίδιος αλλά του άρεσε πάρα πολύ γιατί αντιπροσωπεύει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την ζωή και την καριέρα του και εν τέλει οδήγησε στον άνθρωπο που είναι σήμερα. Διαφορετικός τελείως από το 2019, όπως είπε εχθές στο μεγάλο κοινό του, πιο ώριμος και ποιο δυνατός από κάθε άλλη φορά και κυρίως πιο έτοιμος να μιλήσει για τον ίδιο και να εκθέσει τον εαυτό του.

 

Ετικέτες

Όχι πια Dorna - Η Liberty Media τη βαφτίζει MotoGP Sport Entertainment SL

Νέο όνομα για τον διοργανωτή των MotoGP και WorldSBK - Σαρωτικές οι αλλαγές στελεχών, πλην του Ezpeleta
Dorna no more
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

13/2/2026

Μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Dorna Sports από τη Liberty Media, ο διοργανωτής των Πρωταθλημάτων MotoGP και WorldSBK άλλαξε επίσημα και όνομα σε MotoGP Sport Entertainment SL, ενώ παράλληλα οι Αμερικανοί προχώρησαν σε σαρωτικές αλλαγές όσον αφορά στα πρόσωπα κλειδιά του οργανισμού, βάζοντας τους δικούς τους ανθρώπους εκεί που προηγουμένως υπήρχαν κυρίως Ισπανοί ευνοούμενοι του Ezpeleta.

Παρόλο τώρα που τα περισσότερα πρόσωπα στις θέσεις κλειδιά άλλαξαν, ακλόνητοι παραμένουν ακόμα ο ισχυρός ανήρ Carmelo Ezpeleta, CEO από το 1998, και ο Enrique Aldama ως CFO.

Η μετονομασία της Dorna σηματοδοτεί και επίσημα το τέλος της ισπανικής διοργάνωσης που κυριάρχησε στον χώρο των αγώνων μοτοσυκλέτας για πάνω από 30 χρόνια και ταυτίστηκε με τα ονόματα των MotoGP και WorldSBK.

Θυμίζουμε πως η αμερικάνικη Liberty Media ολοκλήρωσε την εξαγορά της Dorna τον Ιούλιο του 2025, κλείνοντας έναν κύκλο διαπραγματεύσεων που κράτησε πάνω από έναν χρόνο και πέρασε από αυστηρό έλεγχο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το τελικό τίμημα δεν ήταν καθόλου αμελητέο καθώς 3,1 δισ. δολάρια άλλαξαν χέρια, για το 84% της εταιρείας.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, το MotoGP εντάχθηκε επίσημα στο Formula One Group, την επιχειρησιακή μονάδα της Liberty που διαχειρίζεται και τη Formula 1. Η κίνηση αυτή δημιουργεί για πρώτη φορά έναν ενιαίο όμιλο που ελέγχει τα μεγαλύτερα Παγκόσμια Πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού σε 2 και 4 τροχούς.

Η MotoGP Sport Entertainment SL διατηρεί το μακροχρόνιο συμβόλαιο διαχείρισης του MotoGP, το οποίο έχει ήδη επεκταθεί έως το μακρινό… 2060. Παράλληλα, συνεχίζει να έχει την εμπορική διαχείριση του WorldSBK.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέχρι στιγμής, δεν έχει παρουσιαστεί νέο δημόσιο λογότυπο για την εταιρεία με τη νέα της επωνυμία.

Το MotoGP μπαίνει σε μια νέα φάση, με φιλοδοξίες ανάλογες της Formula 1 και με στόχο να ενισχύσει τη θέση του ως κορυφαίο θέαμα δύο τροχών στον κόσμο.