Marc Marquez: ALL IN - Νέο ντοκιμαντέρ - VIDEO

Σε 5 μέρη, στο Amazon Prime Video από τον Φεβρουάριο του 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

28/11/2022

Η Prime Video ανακοίνωσε ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Marc Marquez με τίτλο “Marc Marquez: ALL IN”, στο οποίο ακολουθούμε το ταξίδι του 8 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή MotoGP, στην προσπάθεια του να βρει ξανά τον καλό του εαυτό, μέσα από τους τελευταίους τραυματισμούς και τις αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις.

Το ντοκιμαντέρ που σκηνοθετούν οι Fast Brothers σε συνεργασία με τη Red Bull Media House, θα προβληθεί σε 5 μέρη, με το πρώτο να κάνει ντεμπούτο στην πλατφόρμα Prime Video τον Φεβρουάριο του 2023.

Είτε αγαπάς, είτε μισείς τον Marc Marquez, δεν μπορείς να μην του αναγνωρίσεις το ότι είναι ένας από τους πιο παθιασμένους, πεισματάρηδες και μαχητικούς αγωνιζόμενους στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ένα παράδειγμα ανθρώπου που δεν το βάζει ποτέ κάτω, ακόμα και με τον τελευταίο του τραυματισμό, όπου μετά τη βιαστική επάνοδο του στα MotoGP, οδηγήθηκε ξανά στο χειρουργείο, και έπρεπε να ακολουθήσει ξανά έναν μακρύ και επίπονο δρόμο αποκατάστασης.

Ο MM93 είναι δοσμένος 100% σε αυτό που κάνει, και η ιστορία της επανόδου του στους αγώνες το 2022 είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Κι αν εμείς γνωρίζουμε ήδη την έκβαση, τουλάχιστον όσον αφορά στη σεζόν που μόλις τελείωσε, με την επίτευξη του εκατοστού βάθρου του Marquez στο MotoGP στον αγώνα του Phillip Island, εντούτοις έχει σίγουρα ενδιαφέρον να δει κανείς την προσωπική ιστορία πίσω από την εξαιρετικά δύσκολη πορεία του αναβάτη της Honda.

Κι αν κρίνουμε από τα αποσπάσματα του trailer, όπου ο Marquez προεδοποιεί τη Honda πως "θα επιστρέψω είτε με εσάς, είτε μόνος μου" και παραδέχεται πως στην πίστα μέσα οδηγεί σαν "μπάσταρδος" (εννοώντας πως αφήνει τον πολιτισμένο του εαυτό απ' έξω), το ντοκιμαντέρ αναμένεται δυνατό.

Fermin Aldeguer - Xάνει τον πρώτο γύρο του MotoGP

Η Gresini Racing ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του στο GP της Ταϊλάνδης
Fermin Aldeguer
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

12/2/2026

Τελικά ο Fermín Aldeguer δεν θα χάσει μόνο τις επερχόμενες δοκιμές στο Buriram της Ταϊλάνδης, αλλά και τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος για το 2026 που διοργανώνεται στην ίδια πίστα με το παραπάνω τεστ. Όπως φαίνεται, ο Ισπανός που ανακηρύχθηκε rookie της χρονιάς το 2025 δεν έχει ακόμη αναρρώσει πλήρως, και οι πρώτες αισιόδοξες προβλέψεις που τον ήθελαν να συμμετέχει στο GP της Ταϊλάνδης διαψεύστηκαν.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί φυσικά σημαντικό πλήγμα για τον Ισπανό, ο οποίος θα πρέπει πλέον να περιμένει τουλάχιστον μέχρι το GP της Βραζιλίας στα τέλη Μαρτίου για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη σεζόν του 2026.

Θυμίζουμε πως ο Aldeguer υπέστη κάταγμα στο αριστερό μηριαίο οστό σε ατύχημα με μοτοσυκλέτα κατά τη διάρκεια προπόνησης στη Valencia, και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις αρχές Ιανουαρίου. Τώρα η ομάδα της Gresini ανακοίνωσε μέσω social media ότι ο Aldeguer δεν θα είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, και θα συνεχίσει την αποκατάστασή του. "Ο Aldeguer συνεχίζει να πιέζει με αποφασιστικότητα και επιμονή. Η ανάρρωσή του προχωρά γρήγορα, αλλά όχι αρκετά ώστε να τον δούμε στην Ταϊλάνδη. Θα χάσει τα τεστ του Buriram και τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν."

Τη θέση του #54 στην Ταϊλάνδη θα πάρει ο Michele Pirro.

Fermin