Marc Marquez: ALL IN - Νέο ντοκιμαντέρ - VIDEO

Σε 5 μέρη, στο Amazon Prime Video από τον Φεβρουάριο του 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

28/11/2022

Η Prime Video ανακοίνωσε ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Marc Marquez με τίτλο “Marc Marquez: ALL IN”, στο οποίο ακολουθούμε το ταξίδι του 8 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή MotoGP, στην προσπάθεια του να βρει ξανά τον καλό του εαυτό, μέσα από τους τελευταίους τραυματισμούς και τις αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις.

Το ντοκιμαντέρ που σκηνοθετούν οι Fast Brothers σε συνεργασία με τη Red Bull Media House, θα προβληθεί σε 5 μέρη, με το πρώτο να κάνει ντεμπούτο στην πλατφόρμα Prime Video τον Φεβρουάριο του 2023.

Είτε αγαπάς, είτε μισείς τον Marc Marquez, δεν μπορείς να μην του αναγνωρίσεις το ότι είναι ένας από τους πιο παθιασμένους, πεισματάρηδες και μαχητικούς αγωνιζόμενους στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ένα παράδειγμα ανθρώπου που δεν το βάζει ποτέ κάτω, ακόμα και με τον τελευταίο του τραυματισμό, όπου μετά τη βιαστική επάνοδο του στα MotoGP, οδηγήθηκε ξανά στο χειρουργείο, και έπρεπε να ακολουθήσει ξανά έναν μακρύ και επίπονο δρόμο αποκατάστασης.

Ο MM93 είναι δοσμένος 100% σε αυτό που κάνει, και η ιστορία της επανόδου του στους αγώνες το 2022 είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Κι αν εμείς γνωρίζουμε ήδη την έκβαση, τουλάχιστον όσον αφορά στη σεζόν που μόλις τελείωσε, με την επίτευξη του εκατοστού βάθρου του Marquez στο MotoGP στον αγώνα του Phillip Island, εντούτοις έχει σίγουρα ενδιαφέρον να δει κανείς την προσωπική ιστορία πίσω από την εξαιρετικά δύσκολη πορεία του αναβάτη της Honda.

Κι αν κρίνουμε από τα αποσπάσματα του trailer, όπου ο Marquez προεδοποιεί τη Honda πως "θα επιστρέψω είτε με εσάς, είτε μόνος μου" και παραδέχεται πως στην πίστα μέσα οδηγεί σαν "μπάσταρδος" (εννοώντας πως αφήνει τον πολιτισμένο του εαυτό απ' έξω), το ντοκιμαντέρ αναμένεται δυνατό.

MotoGP - Marco Bezzecchi: Έσπασε ρεκόρ με 120 σερί γύρους στην κορυφή

Παράλληλα σημείωσε την πέμπτη του συνεχόμενη νίκη
bezzecchi
Από τον

Παύλο Καρατζά

31/3/2026

Ο Bezzecchi έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα στο GP των Ηνωμένων Πολιτειών, κέρδισε για άλλη μια φορά και έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες, καταρρίπτοντας παράλληλα ένα σημαντικό ρεκόρ του Jorge Lorenzo.

Ο Ιταλός αναβάτης ήταν από τον πρώτο γύρο μπροστά από όλους και κρατήθηκε εκεί μέχρι και το τέλος του αγώνα, καταρρίπτοντας ένα ρεκόρ που κρατούσε 11 ολόκληρα χρόνια και κατείχε ο Ισπανός Jorge Lorenzo που κρατιόταν πρωτοπόρος για 103 σερί γύρους το 2015. Ο Bezzecchi είχε ξεκινήσει να "γράφει" γύρους ως πρωτοπόρος από τους δύο τελευταίους γύρους της περσινής σεζόν και φέτος συνέχισε από εκεί που σταμάτησε πέρυσι.

Ο Ιταλός είναι εξαιρετικός και φέτος και στο αμερικάνικο GP, συμπλήρωσε 120 συνεχόμενους γύρους ως πρωτοπόρος, ένα σερί που κάλλιστα μπορεί να αυξήσει στην πίστα της Jerez στα τέλη του Απρίλη. Μάλιστα με την 5η του συνεχόμενη νίκη, μπαίνει σε ένα κλειστό κλαμπ αναβατών όπως οι Marc Marquez, Valentino Rossi, Mick Doohan, Giacomo Agostini, John Surtees, Mike Hailwood και Geoff Duke.

Bezzecchi και Aprilia δείχνουν ένα σύνολο απίστευτα δυνατό φέτος και με την επάνοδο του Martin, έχουν κάνει το 1-2 στην γενική κατάταξη των αναβατών, ενώ στην κατάταξη των κατασκευαστών είναι πρώτοι με 32 βαθμούς διαφορά από την Ducati!

Ο Ιταλός αναβάτης δήλωσε: “Έχω μείνει άφωνος. Εννοώ, είναι πραγματικά δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματά μου και το πώς νιώθω. Είναι αρκετά παράξενο να ακούω το όνομά μου να αναφέρεται δίπλα σε αυτούς τους θρύλους, όπως ο Vale και ο Marc. Είμαι τυχερός που μπορώ να αγωνιστώ με μερικούς από αυτούς, όπως τον Marc, για παράδειγμα, που είναι ο γρηγορότερος και ο ισχυρότερος στο grid του MotoGP αυτή τη στιγμή. Είναι πίεση, αλλά είναι και προνόμιο. Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ και που μπορώ να το κάνω αυτό.”