Marc Marquez: ALL IN - Νέο ντοκιμαντέρ - VIDEO

Σε 5 μέρη, στο Amazon Prime Video από τον Φεβρουάριο του 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

28/11/2022

Η Prime Video ανακοίνωσε ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Marc Marquez με τίτλο “Marc Marquez: ALL IN”, στο οποίο ακολουθούμε το ταξίδι του 8 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή MotoGP, στην προσπάθεια του να βρει ξανά τον καλό του εαυτό, μέσα από τους τελευταίους τραυματισμούς και τις αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις.

Το ντοκιμαντέρ που σκηνοθετούν οι Fast Brothers σε συνεργασία με τη Red Bull Media House, θα προβληθεί σε 5 μέρη, με το πρώτο να κάνει ντεμπούτο στην πλατφόρμα Prime Video τον Φεβρουάριο του 2023.

Είτε αγαπάς, είτε μισείς τον Marc Marquez, δεν μπορείς να μην του αναγνωρίσεις το ότι είναι ένας από τους πιο παθιασμένους, πεισματάρηδες και μαχητικούς αγωνιζόμενους στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ένα παράδειγμα ανθρώπου που δεν το βάζει ποτέ κάτω, ακόμα και με τον τελευταίο του τραυματισμό, όπου μετά τη βιαστική επάνοδο του στα MotoGP, οδηγήθηκε ξανά στο χειρουργείο, και έπρεπε να ακολουθήσει ξανά έναν μακρύ και επίπονο δρόμο αποκατάστασης.

Ο MM93 είναι δοσμένος 100% σε αυτό που κάνει, και η ιστορία της επανόδου του στους αγώνες το 2022 είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Κι αν εμείς γνωρίζουμε ήδη την έκβαση, τουλάχιστον όσον αφορά στη σεζόν που μόλις τελείωσε, με την επίτευξη του εκατοστού βάθρου του Marquez στο MotoGP στον αγώνα του Phillip Island, εντούτοις έχει σίγουρα ενδιαφέρον να δει κανείς την προσωπική ιστορία πίσω από την εξαιρετικά δύσκολη πορεία του αναβάτη της Honda.

Κι αν κρίνουμε από τα αποσπάσματα του trailer, όπου ο Marquez προεδοποιεί τη Honda πως "θα επιστρέψω είτε με εσάς, είτε μόνος μου" και παραδέχεται πως στην πίστα μέσα οδηγεί σαν "μπάσταρδος" (εννοώντας πως αφήνει τον πολιτισμένο του εαυτό απ' έξω), το ντοκιμαντέρ αναμένεται δυνατό.

MotoGP: Ο Enea Bastianini στην Trackhouse από το 2027

Ο Ιταλός υπέγραψε διετές συμβόλαιο
MotoGP
Από τον

Παύλο Καρατζά

24/8/2026

Η ομάδα SuperFile Trackhouse MotoGP ανακοίνωσε την άφιξη του Enea Bastianini από το 2027, με τον Ιταλό να γίνεται teammate του Raul Fernandez που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του για τις επόμενες δύο σεζόν.

Ο Bastianini έκανε το ντεμπούτο του στην Moto3 το 2014 και έξι χρόνια αργότερα στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής Moto2, κάτι που του έδωσε το εισιτήριο για την κορυφαία κατηγορία. Εκεί στην δεύτερή του σεζόν κατέκτησε την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη. Φέτος ο Ιταλός βρίσκεται στη 12η θέση της σχετικής λίστας.

Enea Bastianini: “Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που θα ενταχθώ στην ομάδα SuperFile Trackhouse MotoGP για τα επόμενα δύο πρωταθλήματα MotoGP. Ξεκινώντας από τις δοκιμές στη Βαλένθια φέτος, θα είναι μια πραγματικά νέα πρόκληση για μένα, καθώς μπαίνουμε σε μια νέα εποχή με νέα μοτοσυκλέτα, νέα ελαστικά και νέους κανονισμούς. Για αυτό, χαίρομαι που θα προσφέρω την εμπειρία μου και το αγωνιστικό μου πνεύμα στην Trackhouse, ώστε να αναπτύξουμε μαζί τη νέα Aprilia RS-GP. Η ομάδα έχει αναπτυχθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια του 2026 και έχει εξελιχθεί σε υποψήφια για τον τίτλο – σίγουρα θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να παραμείνουμε στην κορυφή.”

Justin Marks, ιδιοκτήτης της Trackhouse Entertainment Group: “Είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή για την ομάδα SuperFile Trackhouse να καλωσορίσει κάποιον όπως τον Enea να αγωνιστεί με τις Aprilia μας. Το αγωνιστικό του παρελθόν, το ιστορικό νικών του στο MotoGP και η εμπειρία του στην κορυφή αυτού του αθλήματος συντελούν όλα στο τέλειο σενάριο για μια αγωνιστική ομάδα που όλοι πιστεύουμε ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της μεγαλοσύνης. Η μεταδοτική προσωπικότητα του Enea, η ανυπομονησία του να ξεκινήσει, η ταπεινότητα και η θετική του διάθεση είναι τα χαρακτηριστικά που αναζητούμε πάντα στην αποστολή μας να προσελκύουμε αθλητές που διαθέτουν το πλήρες πακέτο. Θα διασκεδάσουμε πολύ κυνηγώντας τρόπαια και δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές τα επόμενα χρόνια με τον Enea, τον Raul και όλους τους καταπληκτικούς ανθρώπους και συνεργάτες της Trackhouse.”

Τελικώς η αγγελία προς εύρεση αναβάτη που είχε κοινοποιήσει η Trackhouse την περασμένη εβδομάδα στα κοινωνικά της δίκτυα μάλλον ήταν αστειάκι...