Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Marc Marquez: Αυτή την στιγμή σε νοσοκομείο για ενδεχόμενο 3ο χειρουργείο

«Θα δούμε αν θα το κάνουμε» λέει ο πατέρας του

Η αθλητική εφημερίδα «lasexta» έπιασε τον Marc Marquez να μπαίνει στην κλινική Ruber στην Μαδρίτη καταφέρνοντας να αποσπάσει μερικές δηλώσεις του πατέρα του στην κάμερα. Ο δημοσιογράφος τον ρωτά πώς πήγε η εγχείρηση και εκείνος απαντά «δεν τον έχουν χειρουργήσει ΑΚΟΜΑ» - και συνεχίζει: «θα δούμε αν θα τον χειρουργήσουν, θα το αποφασίσουν, απλά το κοιτάμε».

Η αλήθεια ωστόσο είναι πιθανότερο να κρύβεται στην πρώτη δήλωση του πατέρα Marquez και δεν έχουν πάει στην κλινική απλά για το «δουν». Ο Marquez ετοιμάζεται για το 3ο χειρουργείο όπως όλα δείχνουν κι αυτό μάλιστα ήταν και το πιθανότερο σενάριο με βάση όσα είχαμε γράψει εδώ, λιγότερο από ένα μήνα πριν.

Όπως μας είχαν εξηγήσει αθλίατροι το πιθανότερο σενάριο που έχει συμβεί στον Marquez και δεν ανακοινώνεται – τουλάχιστον όχι ακόμη- είναι να υπάρχει ψευδάρθρωση κατάγματος, η κατάσταση δηλαδή που το κόκκαλο δεν κολλάει, δεν αναπτύσσεται με τον ίδιο ρυθμό που θα έπρεπε να συμβαίνει. Η εξήγηση είναι εδώ, και θυμίζουμε πως σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστούν άλλοι τρεις μήνες ακινησίας. Αυτός βέβαια είναι ένας χρόνος που ισχύει γενικά και είναι άγνωστο αν ο Marquez χάσει αγώνες και το 2021. Είναι άγνωστο αυτή την στιγμή. Στόχος είναι να μην χρειαστεί να γίνει κάτι τέτοιο με βάση τις τρέχουσες δηλώσεις του κύκλου του και όλες οι προσπάθειες γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεδομένο λοιπόν είναι πως βρίσκεται στην κλινική Ruber International Hospital όπως επιβεβαίωσε ο πατέρας του στην κάμερα, και μένει να δούμε την εξέλιξη της πορείας του από εδώ και πέρα…

 

Ο manager του Marquez δεν αρνείται πως υπάρχουν επιπλοκές – Τι συμβαίνει με το χέρι

 

UPDATE: Το χειρουργείο έγινε - Η αγωνιστική δράση εξακολουθεί να είναι αμφίβολο πότε θα ξεκινήσει

Tags: