Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

MotoGP 2017 – H νέα Ducati!

Κυκλοφόρησε κατασκοπευτική φωτογραφία

Ο κλασσικός ύποπτος, το αγγλικό site MOREBIKES που έχει ως λόγο ύπαρξης να δημοσιεύει κατασκοπευτικές φωτογραφίες, χωρίς όμως να είναι πάντοτε αληθινές, δημοσίευσε φωτογραφία από το χώρο «ξεκούρασης» της νέας Ducati Desmosedici GP 2017 που κανονικά θα αποκαλυφθεί την Παρασκευή σε ζωντανή μετάδοση, σύμφωνα με το πλάνο που έχουμε δημοσιεύσει.

 

Η μεγαλύτερη απορία όσων περιμένουν την επίσημη παρουσίαση, είναι να δουν τι έχει γίνει με τα αεροδυναμικά βοηθήματα και εκ πρώτης όψης η Ducati τα έχει διώξει, αν και μάλλον έχει βρει νέες λύσεις. Αν η φωτογραφία είναι όντως αυθεντική τότε το πρώτο που παρατηρεί κανείς, είναι η τεράστια εισαγωγή – σχεδόν διπλάσια- από το προηγούμενο μοντέλο. Είναι βέβαιο πως έχουν μελετήσει τον αεροδυναμικό σχεδιασμό μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και φυσικά προηγείται το πρακτικό κομμάτι κι έπειτα η εμφάνιση.
Κι αυτό γιατί εμφανισιακά η νέα αγωνιστική Ducati δείχνει σαν φαλαινοκαρχαρίας – μία από τις επικρατέστερες παρομοιώσεις μέχρι στιγμής- την στιγμή που της προσδίδουν διάφορα ακόμη προσωνύμια. Αν και όλοι συμφωνούν σε ένα και μόνο. Ότι θα είναι μία από τις δυνατότερες στην εκκίνηση και πραγματικό όπλο στα χέρια του Lorenzo και του Dovizioso.

Αναμονή λοιπόν μέχρι την Παρασκευή, για να δούμε σε ζωντανή μετάδοση περισσότερες λεπτομέρειες της νέας αγωνιστικής Ducati αλλά και την συνέντευξη τύπου με Lorenzo και Dovizioso να αναλύουν τα δεδομένα της σεζόν που ξεκινά σε λίγο καιρό!

 

η εμπρός όψη της Ducati Desmosedici GP 2016, που τονίζεται από τα αεροδυναμικά βοηθήματα:

Tags: