MotoGP Αγγλίας – Αλλαγή προγράμματος

Η MOTO2 μπαίνει στο τέλος
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

21/8/2018

Στην Αγγλία και την ιστορική πίστα του Silverstone μεταφέρονται αυτή την Κυριακή, 26 Αυγούστου, τα MotoGP, όπου σταθερά όπως σχεδόν όλο το χρόνο τα φώτα θα σβήσουν στις 15:00, δική μας ώρα. Ωστόσο όπως απαιτεί το Silverstone, ο αγώνας της Moto2, όπως και όλες οι δοκιμές της μεσαίας κατηγορίας, θα μεταφερθούν μετά τα MotoGP. Κι αυτό για να μην επηρεαστεί ο χρόνος της τηλεοπτικής προβολής.

Το Silverstone που τα τελευταία χρόνια δεν έχει αγαπημένο αναβάτη, όπως ισχύει για έναν μεγάλο αριθμό πιστών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, διαθέτει νέα άσφαλτο που αλλάζει πλήρως τα δεδομένα για τους αναβάτες και καθιστά τις δοκιμές ακόμα πιο σημαντικές.

Με την επιβεβλημένη και αναμενόμενη αλλαγή στο πρόγραμμα, δεν θα υπάρχουν ούτε και το πέρασμα της Moto2 που όλοι οι αναβάτες παρατηρούν και βγάζουν συμπεράσματα για την πρόσφυση την δεδομένη στιγμή. Οι πρώτες δοκιμές λοιπόν, θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τον συγκεκριμένο αγώνα!

UPDATE:

MotoGP Αγγλίας: Προσοχή – ΝΕΑ αλλαγή προγράμματος

Μετά από την αλλαγή στην σειρά διεξαγωγής των αγώνων, αλλάζει πλέον και η ώρα μετάδοσης!

Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Silverstone και που έφεραν τα πάνω κάτω το Σάββατο, τα MotoGP θα ξεκινήσουν στις 13:30 ώρα Ελλάδας.

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα, όπως διαμορφώνεται για το Silverstone:

 

Πέμπτη 23 Αυγούστου

19:00
Συνέντευξη Τύπου
 
 
 
 
 
 
 
 

Παρασκευή 24  Αυγούστου

11:00-11:40
Moto3™
Ελ. Δοκιμή  1
 
 
11:55-12:40
MotoGP™
Ελ. Δοκιμή  1
 
 
12:55-13:40
Moto2™
Ελ. Δοκιμή  2
 
 
15:10-15:50
Moto3™
Ελ. Δοκιμή  2
 
 
16:05-16:50
MotoGP™
Ελ. Δοκιμή  2
 
 
17:05-17:50
Moto2™
Ελ. Δοκιμή  2
 
 
 
 
 
 
 

 

Σάββατο 25  Αυγούστου

11:00-11:40
Moto3™
Ελ. Δοκιμή  3
 
 
11:55-12:40
MotoGP™
Ελ. Δοκιμή  3
 
 
12:55-13:40
Moto2™
Ελ. Δοκιμή  3
 
 
14:35-15:15
Moto3™
Κατάταξη
 
 
15:30-16:00
MotoGP™
Ελ. Δοκιμή  4
 
 
16:10-16:25
MotoGP™
Κατάταξη 1
 
 
16:35-16:50
MotoGP™
Κατάταξη 2
 
 
17:05-17:50
Moto2™
Κατάταξη
 
 
19:00
Συνέντευξη Τύπου
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Κυριακή 26  Αυγούστου

11:00-11:20
MotoGP™
Προθέρμανση
 
 
11:30-11:50
Moto3™
Προθέρμανση
 
 
12:00-12:20
Moto2™
Προθέρμανση
 
 
13:30
MotoGP™
Αγώνας
 
 
15:00
Moto3™
Αγώνας
 
 
16:30
Moto2™
Αγώνας
 
 
Στο τέλος
Των αγώνων:
Συνέντευξη
Τύπου

 

 

 

 

 

 

 

Ετικέτες

MotoGP: Ο Carlos Ezpeleta διορίστηκε Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος

Όλο και πιο οικογενειακή υπόθεση γίνεται το MotoGP
Carlos
Από τον

Παύλο Καρατζά

26/8/2026

Ο Όμιλος MotoGP διορίζει τον Carlos Ezpeleta ως Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, παράλληλα με τον πατέρα του και Διευθύνοντα Σύμβουλο Carmelo Ezpeleta, κάνοντας το MotoGP μάλλον οικογενειακή υπόθεση.

Ο Όμιλος MotoGP ανακοίνωσε τον διορισμό του Carlos Ezpeleta ως Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, ενώ ήταν μέχρι πρότινος Αθλητικός Διευθυντής. Ο Carlos δουλεύει στο MotoGP για περισσότερο από μια δεκαετία – γιος του αφεντικού λέμε - και έχει εργαστεί σε διαφορετικά πόστα ανά τα χρόνια.

Ο Carmelo Ezpeleta, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου MotoGP, δήλωσε: “Ο Carlos έχει διαδραματίσει θεμελιώδη ρόλο στην ανάπτυξη του MotoGP εδώ και πολλά χρόνια. Η εμπειρία του καλύπτει κάθε πτυχή της δραστηριότητάς μας, ενώ η ηγετική του ικανότητα, το όραμά του και το πάθος του για το άθλημα τον καθιστούν το κατάλληλο πρόσωπο για να οδηγήσει το MotoGP στο επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του.”

Ο Derek Chang, Διευθύνων Σύμβουλος της Liberty Media, δήλωσε: “Το MotoGP έχει χτίσει μια ισχυρή παγκόσμια βάση και διαβλέπουμε μια τεράστια ευκαιρία να οδηγήσουμε το άθλημα στο επόμενο επίπεδο. Ο Carlos διαθέτει την εμπειρία, το όραμα και τη βαθιά κατανόηση του MotoGP για να ηγηθεί αυτής της μεταμόρφωσης και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τον υποστηρίξουμε καθώς αναλαμβάνει αυτή τη νέα θέση”.

Ο Carlos Ezpeleta, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου MotoGP, δήλωσε: “Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αναλάβω αυτόν τον ρόλο σε μια τόσο συναρπαστική στιγμή για το MotoGP. Με απίστευτους οπαδούς και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, ανυπομονώ να συνεργαστώ με τη Liberty Media και ολόκληρη την κοινότητα του MotoGP για να προσεγγίσουμε νέο κοινό, να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες και να αξιοποιήσουμε πλήρως το δυναμικό του αθλήματος”.