MotoGP Αγγλίας – Αλλαγή προγράμματος

Η MOTO2 μπαίνει στο τέλος
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

21/8/2018

Στην Αγγλία και την ιστορική πίστα του Silverstone μεταφέρονται αυτή την Κυριακή, 26 Αυγούστου, τα MotoGP, όπου σταθερά όπως σχεδόν όλο το χρόνο τα φώτα θα σβήσουν στις 15:00, δική μας ώρα. Ωστόσο όπως απαιτεί το Silverstone, ο αγώνας της Moto2, όπως και όλες οι δοκιμές της μεσαίας κατηγορίας, θα μεταφερθούν μετά τα MotoGP. Κι αυτό για να μην επηρεαστεί ο χρόνος της τηλεοπτικής προβολής.

Το Silverstone που τα τελευταία χρόνια δεν έχει αγαπημένο αναβάτη, όπως ισχύει για έναν μεγάλο αριθμό πιστών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, διαθέτει νέα άσφαλτο που αλλάζει πλήρως τα δεδομένα για τους αναβάτες και καθιστά τις δοκιμές ακόμα πιο σημαντικές.

Με την επιβεβλημένη και αναμενόμενη αλλαγή στο πρόγραμμα, δεν θα υπάρχουν ούτε και το πέρασμα της Moto2 που όλοι οι αναβάτες παρατηρούν και βγάζουν συμπεράσματα για την πρόσφυση την δεδομένη στιγμή. Οι πρώτες δοκιμές λοιπόν, θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τον συγκεκριμένο αγώνα!

UPDATE:

MotoGP Αγγλίας: Προσοχή – ΝΕΑ αλλαγή προγράμματος

Μετά από την αλλαγή στην σειρά διεξαγωγής των αγώνων, αλλάζει πλέον και η ώρα μετάδοσης!

Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Silverstone και που έφεραν τα πάνω κάτω το Σάββατο, τα MotoGP θα ξεκινήσουν στις 13:30 ώρα Ελλάδας.

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα, όπως διαμορφώνεται για το Silverstone:

 

Πέμπτη 23 Αυγούστου

19:00
Συνέντευξη Τύπου
 
 
 
 
 
 
 
 

Παρασκευή 24  Αυγούστου

11:00-11:40
Moto3™
Ελ. Δοκιμή  1
 
 
11:55-12:40
MotoGP™
Ελ. Δοκιμή  1
 
 
12:55-13:40
Moto2™
Ελ. Δοκιμή  2
 
 
15:10-15:50
Moto3™
Ελ. Δοκιμή  2
 
 
16:05-16:50
MotoGP™
Ελ. Δοκιμή  2
 
 
17:05-17:50
Moto2™
Ελ. Δοκιμή  2
 
 
 
 
 
 
 

 

Σάββατο 25  Αυγούστου

11:00-11:40
Moto3™
Ελ. Δοκιμή  3
 
 
11:55-12:40
MotoGP™
Ελ. Δοκιμή  3
 
 
12:55-13:40
Moto2™
Ελ. Δοκιμή  3
 
 
14:35-15:15
Moto3™
Κατάταξη
 
 
15:30-16:00
MotoGP™
Ελ. Δοκιμή  4
 
 
16:10-16:25
MotoGP™
Κατάταξη 1
 
 
16:35-16:50
MotoGP™
Κατάταξη 2
 
 
17:05-17:50
Moto2™
Κατάταξη
 
 
19:00
Συνέντευξη Τύπου
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Κυριακή 26  Αυγούστου

11:00-11:20
MotoGP™
Προθέρμανση
 
 
11:30-11:50
Moto3™
Προθέρμανση
 
 
12:00-12:20
Moto2™
Προθέρμανση
 
 
13:30
MotoGP™
Αγώνας
 
 
15:00
Moto3™
Αγώνας
 
 
16:30
Moto2™
Αγώνας
 
 
Στο τέλος
Των αγώνων:
Συνέντευξη
Τύπου

 

 

 

 

 

 

 

Ετικέτες

MotoGP-Nicolo Bulega: Ο πρώτος του αγώνας στην Πορτογαλία! - Αντί του M.Marquez

Στη σέλα της μοτοσυκλέτας του Παγκόσμιου Πρωταθλητή - Θα αγωνιστεί και στην Βαλένθια
Nicolo Bulega Ducati MotoGP 2025
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

31/10/2025

Τελικά η Ducati έδωσε το πράσινο φως και ο Nicolo Bulega θα ξεκινήσει την καριέρα του στα MotoGP στον γύρο της Πορτογαλίας, στη θέση του απόντος M.Marquez.

Σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μία εβδομάδα περίπου για την πρόθεση της Ducati Lenovo να μην αφήσει μόνο του τον Bagnaia στους δύο τελευταίους γύρους του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος εξετάζοντας την περίπτωση του Bulega για την εργοστασιακή Desmosedici GP25.

Τώρα αυτό γίνεται πραγματικότητα με το Borgo Panigale να ανακοινώνει επίσημα τον Ιταλό για τους δύο τελευταίους γύρους του πρωταθλήματος με τον Bulega να παίρνει τελικά το βάπτισμα του πυρός πριν από τον μεγάλο του αντίπαλο φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, Toprak Razgatlıoglu, ο οποίος ωστόσο θα αγωνίζεται στα MotoGP και δεν θα είναι απλά αναβάτης εξέλιξης.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μπορέσω να τελειώσω μία σεζόν σαν αυτή με μια έκπληξη της τελευταίας στγμής. Το ντεμπούτο μου στο MotoGP είναι το όνειρο κάθε παιδιού που θέλει να γίνει αγωνιζόμενος. Επίσης, το να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή για τους δύο τελευταίους γύρους του 2025 κάνει τα πάντα ακόμη πιο συναρπαστικά.", δήλωσε ο Bulega. 

Ο δευτεραθλητής του WSBK είπε επίσης ότι το ρίσκο θα είναι μεγάλο και ότι δεν έχει προσδοκίες για το αποτέλεσμα, ενώ θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση με ψυχραιμία έχοντας οδηγήσει την GP25 μόνο στη Jerez. Ισως αυτός να είναι και ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει την καριέρα στην κορυφαία κατηγορία.