MotoGP - O Luca Marini χειρουργήθηκε για τη σπασμένη του κλείδα

Άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση
motomag MotoGP: O Luca Marini υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη σπασμένη του κλείδα
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

26/9/2023

Όπως διαβάσατε στο MOTO o Marini της Mooney VR46 Racing στον πρώτο γύρο του Sprint Race του Ινδικού Grand Prix εμβόλισε τον teammate του, Marco Bezzecchi, με αποτέλεσμα ο ίδιος να σπάσει την αριστερή του κλείδα, καταστρέφοντας ταυτόχρονα τον πολλά υποσχόμενο αγώνα του Bezzecchi.

O Luca Marini μετά τον τραυματισμό του επέστρεψε στην Ιταλία όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με τον ίδιο να δημοσιεύει φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται. Ο Ιταλός αναβάτης της Mooney VR46 Racing κάτω από τη φωτογραφία ανέφερε: “Αυτό είναι άλλο ένα (σσ. εννοεί χειρουργείο). Ευχαριστώ τον Dr. Porcellini και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου. Δεν ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές μου, αλλά ας ξεκινήσουμε την αντίστροφη μέτρηση για να επιστρέψω στη μοτοσυκλέτα το συντομότερο δυνατό. Ας μείνουμε δυνατοί".

Marini

Πλέον ο Marini μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγώνες, ενώ όταν γίνει αυτό θα πρέπει να εκτίσει διπλή ποινή μεγαλύτερου γύρου, όπως του επεβλήθη από τους αγωνοδίκες.

Marini
Ετικέτες

Joan Mir - Υπέγραψε για δυο ακόμη χρόνια με το HRC

Παρά τις πτώσεις, τους μόλις 13 βαθμούς φέτος και τα παράπονα
Joan Mir - Για 2 ακόμη χρόνια στο HRC
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

26/7/2024

Ο Joan Mir και η Honda ανανέωσαν τη συνεργασία τους στη μεγάλη κατηγορία του MotoGP για δύο ακόμη χρόνια, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή MotoGP 2020 (έχει και έναν ακόμα τίτλο στη Moto3 το 17) να μένει με τους Ιάπωνες, παρά τη δυστοκία στην εξέλιξη της RC213V, που έχουν φέρει στον εργοστασιακό αναβάτη του HRC μόλις 13 βαθμούς σε 9 γύρους.

Ο Ισπανός αναβάτης που είχε διαπρέψει με τη Suzuki, πριν το Hamamatsu αποσυρθεί από τους αγώνες, έχει να θυμάται μια 5η θέση ως το καλύτερο αποτέλεσμά του το 2023 -στον αγώνα της Κυριακής στο GP της Ινδίας-, ενώ το 2024 η κατάσταση είναι δραματική, καθώς συνήθως ο Mir τερματίζει στις θέσεις 15-20, ενώ έχει συλλέξει πολλά DNF με επίσης πολλές τούμπες.

Joan Mir

Όπως και να έχει, η ιαπωνική ομάδα και ο ψηλός (1.81) αναβάτης από τη Μαγιόρκα θα βρίσκονται μαζί το 2025 και το 2026, με στόχο την επιτυχημένη εξέλιξη της RC213V ώστε να γίνει η εμβληματική big H και πάλι νικηφόρα.

Το συμβόλαιο Mir-Honda σημαίνει πως για το 2025 τουλάχιστον η σύνθεση της εργοστασιακής Honda θα παραμείνει ίδια, αφού και ο Marini (που φέτος έχει συλλέξει… έναν βαθμό) έχει υπογράψει νέα διετή συμφωνία.

Ετικέτες