Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Νέος CEO για την FIM

Υπόσχεται την είσοδο νέας εποχής

Η FIM (Fédération Internationale de Motocyclisme) ανακοινώνει ότι τον κ. Ignacio Verneda διαδέχεται πλέον ο κ. Steve Aeschlimann στην κορυφή της διοίκησης. Ο κ. Aeschlimann είναι 45 ετών και πριν ξεκινήσει την συνεργασία του με την FIM, τον Φεβρουάριο του 2011, ανήκε επί σειρά ετών στο διοικητικό συμβούλιο της UEFA.

Ελπίζουμε ότι ο κ. Aeschlimann δεν θα φέρει τίποτα από τον αέρα των ποδοσφαιρικών γηπέδων στους αγώνες μοτοσυκλέτας, που μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει να αποφύγουμε, και θα εργαστεί σε αυτό που ο ίδιος είπε πως έχει θέσει ως προτεραιότητα: Την καλύτερη προβολή των αγώνων μοτοσυκλέτας και την υποστήριξη των 113 Εθνικών Ομοσπονδιών για την εξέλιξη των μοτοσυκλετιστικών αθλημάτων, παράλληλα με την προάσπιση των δικαιωμάτων των μοτοσυκλετιστών.

Ο πρόεδρος της FIM Vito Ippolito, τόνισε ότι ο διορισμός του Steve Aeschlimann είναι μέρος τους στρατηγικού σχεδιασμού του διοικητικού συμβουλίου, όπως αυτό τέθηκε χρόνια πριν. Αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι η πορεία του κ. Aeschlimann την προηγούμενη πενταετία, από τις κατώτερες θέσεις του διοικητικού συμβουλίου, αποτελούσε ουσιαστικά μία συνειδητή προετοιμασία για την κορυφή της διοίκησης. Ο κ. Ippolito δήλωσε επίσης βέβαιος, πώς ο νέος CEO θα εφαρμόσει πλήρως τον Στρατηγικό Σχεδιασμό που έχει ψηφιστεί από το διοικητικό συμβούλιο.

Παράλληλα η FIM, ευχαρίστησε τον κ. Verneda για τα σχεδόν 30 χρόνια που υπηρέτησε την Ομοσπονδία, ξεκινώντας από εθελοντής!

Tags: