OnlyFans - Η πλατφόρμα ενήλικου περιεχομένου παραμένει βασικός χορηγός της American Racing Team στη Moto2 και το 2024

Με το όνομα της να βρίσκεται στον τίτλο της ομάδας
motomagMoto2 – Η πλατφόρμα OnlyFans παραμένει βασικός χορηγός της American Racing και το 2024
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

22/11/2023

H American Racing Team, η μόνη αμερικανική ομάδα που αγωνίζεται στην Moto2 κατηγορία των MotoGP, επιβεβαίωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της με τη συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans, μία συνεργασία που ξεκίνησε για πρώτη φορά την σεζόν του 2023.

Στις αρχές του 2023 είχε προκαλέσει αίσθηση η είδηση ότι η American Racing θα έχει ως βασικό χορηγό την πλατφόρμα OnlyFans, η οποία είναι κυρίως γνωστή για τη δημιουργία ενήλικου περιεχομένου, το οποίο προσφέρει με συνδρομή. Τώρα, η ομάδα της Moto2 επιβεβαίωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της, με το όνομα της συνδρομητικής πλατφόρμας να φιγουράρει τόσο στα πλαστικά, όσο και στον τίτλο της ομάδας.

Ο αναβάτης της OnlyFans American Racing, Rory Skinner μάλιστα έχει δημιουργήσει τον δικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα -χωρίς... "πικάντικο" περιεχόμενο. Όπως δήλωσε ο ίδιος πολλοί αθλητές, influencers και γενικότερα άνθρωποι του χώρου του θεάματος στην Αμερική χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, προκειμένου να έρθουν πιο κοντά στους θαυμαστές τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Skinner, το OnlyFans στηρίζει γενικότερα αθλητές, αλλά και άλλους επαγγελματίες όπως τραγουδοποιούς κ.α.

Η αλήθεια είναι ότι το OnlyFans δεν είναι γνωστό για το αθλητικό του περιεχόμενο και ίσως παραξενεύει πολλούς το ότι βρίσκεται μέσα στον κόσμο των αγώνων μοτοσυκλέτας. Όπως όμως έχουμε αναφέρει ξανά, οι αγώνες χρειάζονται χρήματα και από την στιγμή που η συνδρομητική πλατφόρμα θέλει και μπορεί να στηρίξει οικονομικά μία ομάδα της Moto2, τότε είναι σίγουρο ότι θα βρει και μία θέση στην σχάρα εκκίνησης.

Ετικέτες

MotoGP Αυστρία Sprint: Νίκη Marc Marquez με Alex και Acosta στο βάθρο!

Εγκατέλειψε από πρόβλημα ο Bagnaia
MotoGP Αυστρία Sprint: Νίκη Marc Marquez με Alex και Acosta στο βάθρο!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

16/8/2025

Σπινάροντας στην εκκίνηση ο Bagnaia με τον Aldeguer πιο πίσω σε πιστή αντιγραφή της κίνησης, ξεκίνησε ο σύντομος αγώνας Sprint στην Αυστρία όπου ο Alex και ο Marc Marquez βρήκαν ακόμη μικρότερη αντίσταση από την αναμενόμενη και μπήκαν εμπρός από τον Bezzecchi που όπως και ο Quartararo στην αντίστοιχη περίπτωση, δεν περιμένει κανείς πως θα κρατηθεί εκεί για πολύ.

Δεν άντεξε ούτε την επίθεση του Acosta όμως, ο οποίος λίγο έλειψε να είχε την pole position και μάλιστα θα την είχε κερδίσει με πιο καθαρό τρόπο από τον Bezzecchi.

Μετά το πρόβλημα στην εκκίνηση ο Bagnaia προσπάθησε για λίγους γύρους με αστάθεια στην μοτοσυκλέτα μέχρι που χάνοντας τα φρένα μπήκε στην διαδρομή για την ποινή μακρύτερου γύρου και αμέσως μετά εγκατέλειψε κιόλας, φανερά προβληματισμένος για την μοτοσυκλέτα.

Με πρόβλημα στο holeshot εγκατέλειψε και ο Fernandez, όσο εμπρός οι θέσεις είχαν ξεκαθαρίσει, λιγότερο το ποιος θα είναι πρώτος – δεύτερος, αλλά σίγουρα η τρίτη θέση θα χανόταν από τον Acosta μόνο από δικό του λάθος.

Μία φορά πλησίασε τον Marc ο Acosta και έχασε τα φρένα, όμως είχε τέτοιο ρυθμό που ο Bezzecchi δεν απείλησε ξανά παρά το λάθος της KTM.

Ο Alex ήξερε πως ο Marc θα κάνει την επίθεση αν και εκείνη την στιγμή δεν φαινόταν να απειλείται άμεσα και πράγματι σύμφωνα με τον Marc, ο στόχος ήταν να μην χρειαστεί κανένα ρίσκο και να περιμένει την φθορά των ελαστικών να μειώσει την επικινδυνότητα μίας επίθεσης, μετριάζοντας τις δυνατότητες άμυνας του αδερφού του.

Πράγματι στο τέλος του αγώνα ένα μικρό λάθος του Alex άνοιξε το παράθυρο για μία πολύ καθαρή προσπέραση με τον Marc να φεύγει εμπρός και να μην αφήνει ευκαιρία για αντεπίθεση.

Ο Martin πήρε και τον μοναδικό βαθμό που κυνηγούσε ο Quartararo, προσπερνώντας τον για την δέκατη θέση.

Στο μεταξύ ο Acosta έμεινε ξανά από βενζίνη, στο τέλος του αγώνα ακριβώς, με την ομάδα να έχει κάνει καλύτερο υπολογισμό από ότι στην προσπάθεια για την κατάταξη που επίσης έμεινε από βενζίνη και κατάφερε να ξανά μπει, καταφέρνοντας μία 7η θέση αλλά έχοντας πρώτα κυνηγήσει την pole όπως είπαμε.

Ο Bastianini πάλεψε με Aldeguer και οι δυο τους έδωσαν όμορφες στιγμές με θέαμα, ενώ και η 5η θέση του Binder ήταν μία πολύ καλή επίδοση, με την KTM να έχει μία πολύ καλή ημέρα, εντός έδρας.

ΘΕΣΗ

ΒΑΘΜΟΙ

ΑΝΑΒΑΤΗΣ

ΟΜΑΔΑ

ΧΡΟΝΟΣ

1

12

93M. Marquez

Ducati Lenovo Team

20:56.071

2

9

73A. Marquez

BK8 Gresini Racing MotoGP

+1.180

3

7

37P. Acosta

Red Bull KTM Factory Racing

+3.126

4

6

72M. Bezzecchi

Aprilia Racing

+4.032

5

5

33B. Binder

Red Bull KTM Factory Racing

+4.782

6

4

54F. Aldeguer

BK8 Gresini Racing MotoGP

+6.032

7

3

23E. Bastianini

Red Bull KTM Tech3

+8.294

8

2

49F. Giannantonio

Pertamina Enduro VR46 Racing Team

+10.953

9

1

5J. Zarco

CASTROL Honda LCR

+11.999

10

 

1J. Martin

Aprilia Racing

+12.111

11

 

20F. Quartararo

Monster Energy Yamaha MotoGP Team

+13.387

12

 

10L. Marini

Honda HRC Castrol

+13.704

13

 

36J. Mir

Honda HRC Castrol

+13.822

14

 

21F. Morbidelli

Pertamina Enduro VR46 Racing Team

+14.564

15

 

79A. Ogura

Trackhouse MotoGP Team

+18.414

16

 

42A. Rins

Monster Energy Yamaha MotoGP Team

+19.365

17

 

43J. Miller

Prima Pramac Yamaha MotoGP

+20.844

18

 

88M. Oliveira

Prima Pramac Yamaha MotoGP

+21.581

Εγκατάλειψη

   

25R. Fernandez

Trackhouse MotoGP Team

9 Laps

   

63F. Bagnaia

Ducati Lenovo Team

8 Laps