OnlyFans - Η πλατφόρμα ενήλικου περιεχομένου παραμένει βασικός χορηγός της American Racing Team στη Moto2 και το 2024

Με το όνομα της να βρίσκεται στον τίτλο της ομάδας
motomagMoto2 – Η πλατφόρμα OnlyFans παραμένει βασικός χορηγός της American Racing και το 2024
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

22/11/2023

H American Racing Team, η μόνη αμερικανική ομάδα που αγωνίζεται στην Moto2 κατηγορία των MotoGP, επιβεβαίωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της με τη συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans, μία συνεργασία που ξεκίνησε για πρώτη φορά την σεζόν του 2023.

Στις αρχές του 2023 είχε προκαλέσει αίσθηση η είδηση ότι η American Racing θα έχει ως βασικό χορηγό την πλατφόρμα OnlyFans, η οποία είναι κυρίως γνωστή για τη δημιουργία ενήλικου περιεχομένου, το οποίο προσφέρει με συνδρομή. Τώρα, η ομάδα της Moto2 επιβεβαίωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της, με το όνομα της συνδρομητικής πλατφόρμας να φιγουράρει τόσο στα πλαστικά, όσο και στον τίτλο της ομάδας.

Ο αναβάτης της OnlyFans American Racing, Rory Skinner μάλιστα έχει δημιουργήσει τον δικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα -χωρίς... "πικάντικο" περιεχόμενο. Όπως δήλωσε ο ίδιος πολλοί αθλητές, influencers και γενικότερα άνθρωποι του χώρου του θεάματος στην Αμερική χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, προκειμένου να έρθουν πιο κοντά στους θαυμαστές τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Skinner, το OnlyFans στηρίζει γενικότερα αθλητές, αλλά και άλλους επαγγελματίες όπως τραγουδοποιούς κ.α.

Η αλήθεια είναι ότι το OnlyFans δεν είναι γνωστό για το αθλητικό του περιεχόμενο και ίσως παραξενεύει πολλούς το ότι βρίσκεται μέσα στον κόσμο των αγώνων μοτοσυκλέτας. Όπως όμως έχουμε αναφέρει ξανά, οι αγώνες χρειάζονται χρήματα και από την στιγμή που η συνδρομητική πλατφόρμα θέλει και μπορεί να στηρίξει οικονομικά μία ομάδα της Moto2, τότε είναι σίγουρο ότι θα βρει και μία θέση στην σχάρα εκκίνησης.

Ετικέτες

MV Agusta -Μετά τις KTM & GASGAS, και 3η εταιρεία του PIERER Group στο MotoGP!

Νέες δηλώσεις αυτή τη φορά από τον νέο CEO της MV Agusta, Hubert Trunkepolz
motomag H MV Agusta θα είναι ο νέος κατασκευαστής που εισέρχεται στο MotoGP
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

16/4/2024

Λάδι στη φωτιά έριξε ο νέος CEO της MV Agusta, Hubert Trunkepolz καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του στο αυστριακό Motorrad Magazin, η ιταλική εταιρεία πρόκειται να γίνει ο όγδοος κατασκευαστής του MotoGP.

Όταν το PIERER Mobility Group στο οποίο ανήκουν KTM, Husqvarna και GASGAS μεταξύ άλλων απέκτησε μετοχές της MV Agusta, ξεκίνησε μία φήμη η οποία ήθελε την ιταλική εταιρεία να εισέρχεται στο MotoGP ως ο νέος κατασκευαστής στη μεγάλη κατηγορία.

Μετά από την πρόσφατη εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της MV Agusta από την KTM, αυτές οι φήμες γιγαντώθηκαν ενώ τώρα μέσω συνέντευξης του νέου CEO της MV Agusta Hubert Trunkepolz στο αυστριακό Motorrad Magazin τα πράγματα ίσως γίνουν ακόμη πιο ενδιαφέροντα στον κορυφαίο θεσμό μοτοσυκλετών τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Trunkepolz η MV Agusta η οποία έχει γράψει ιστορία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό δεν γίνεται να μην βρίσκεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα, ενώ και η δήλωση του Stefan Pierer μερικούς μήνες πριν πως δεν αποκλείει να κάνει η MV Agusta την εμφάνιση της στο MotoGP ως ξεχωριστή οντότητα το 2027, χρονιά που αλλάζουν οι κανονισμοί, συνηγορεί σε αυτό που ακούμε όλο αυτό το διάστημα.

Να θυμίσουμε πως η Dorna έχει “δεσμεύσει” τις δύο θέσεις μοτοσυκλετών που κατείχε η Suzuki όταν αυτή αποχώρησε σε περίπτωση που κάποιος νέος κατασκευαστής θελήσει να εισέλθει στο MotoGP.

Το να δούμε την MV Agusta στην μεγάλη κατηγορία θα είναι ευχής έργον καθώς θα γίνουμε μάρτυρες μιας μεγάλης επιστροφής, ωστόσο μένει να αποδειχθεί πως αυτό δεν είναι μια απλή εικασία ή ένα τρικ το οποίο στοχεύει στο να φέρει εφήμερη προβολή στο PIERER Mobility Group όσον αφορά την MV Agusta. Κι αν τώρα όντως δούμε την MV Agusta στο MotoGP, είναι σίγουρο κατά 99,99% πως η μοτοσυκλέτα με την οποία θα συμμετέχει δεν θα είναι κάποιο νέο μοντέλο, αλλά το γνωστό μας RC16 με νέα χρώματα.

Ετικέτες