OnlyFans - Η πλατφόρμα ενήλικου περιεχομένου παραμένει βασικός χορηγός της American Racing Team στη Moto2 και το 2024

Με το όνομα της να βρίσκεται στον τίτλο της ομάδας
motomagMoto2 – Η πλατφόρμα OnlyFans παραμένει βασικός χορηγός της American Racing και το 2024
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

22/11/2023

H American Racing Team, η μόνη αμερικανική ομάδα που αγωνίζεται στην Moto2 κατηγορία των MotoGP, επιβεβαίωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της με τη συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans, μία συνεργασία που ξεκίνησε για πρώτη φορά την σεζόν του 2023.

Στις αρχές του 2023 είχε προκαλέσει αίσθηση η είδηση ότι η American Racing θα έχει ως βασικό χορηγό την πλατφόρμα OnlyFans, η οποία είναι κυρίως γνωστή για τη δημιουργία ενήλικου περιεχομένου, το οποίο προσφέρει με συνδρομή. Τώρα, η ομάδα της Moto2 επιβεβαίωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της, με το όνομα της συνδρομητικής πλατφόρμας να φιγουράρει τόσο στα πλαστικά, όσο και στον τίτλο της ομάδας.

Ο αναβάτης της OnlyFans American Racing, Rory Skinner μάλιστα έχει δημιουργήσει τον δικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα -χωρίς... "πικάντικο" περιεχόμενο. Όπως δήλωσε ο ίδιος πολλοί αθλητές, influencers και γενικότερα άνθρωποι του χώρου του θεάματος στην Αμερική χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, προκειμένου να έρθουν πιο κοντά στους θαυμαστές τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Skinner, το OnlyFans στηρίζει γενικότερα αθλητές, αλλά και άλλους επαγγελματίες όπως τραγουδοποιούς κ.α.

Η αλήθεια είναι ότι το OnlyFans δεν είναι γνωστό για το αθλητικό του περιεχόμενο και ίσως παραξενεύει πολλούς το ότι βρίσκεται μέσα στον κόσμο των αγώνων μοτοσυκλέτας. Όπως όμως έχουμε αναφέρει ξανά, οι αγώνες χρειάζονται χρήματα και από την στιγμή που η συνδρομητική πλατφόρμα θέλει και μπορεί να στηρίξει οικονομικά μία ομάδα της Moto2, τότε είναι σίγουρο ότι θα βρει και μία θέση στην σχάρα εκκίνησης.

Ετικέτες

MotoGP: Ξεκίνημα και το 2027 από την Ταϊλάνδη με τη νέα εποχή κανονισμών

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ταϊλάνδη φιλοξενεί την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
Buriram
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

31/7/2026

Το Grand Prix Ταϊλάνδης θα ανοίξει και επίσημα τη σεζόν του 2027, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη της νέας εποχής των MotoGP με τους νέους τεχνικούς κανονισμούς που θα ισχύσουν έως το 2031.

Η Dorna επιβεβαίωσε ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP του 2027 θα ξεκινήσει στο Buriram της Ταϊλάνδης, με το Grand Prix να διεξάγεται το τριήμερο 5 με 7 Μαρτίου στο Chang International Circuit.

Η Ταϊλάνδη θα φιλοξενήσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, επιβεβαιώνοντας τη σημασία που έχει αποκτήσει για τα MotoGP, αλλά και τη δυναμική, της συνεχώς αυξανόμενης βάσης φιλάθλων στη χώρα.

Το Grand Prix του 2027 θα έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς θα αποτελέσει τον πρώτο αγώνα που θα διεξαχθεί με τους νέους τεχνικούς κανονισμούς της περιόδου 2027-2031. Οι φίλοι των MotoGP θα δουν για πρώτη φορά σε αγωνιστικές συνθήκες τη νέα γενιά μοτοσυκλετών της κορυφαίας κατηγορίας.

Το Buriram έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο επιτυχημένους προορισμούς του ημερολογίου των MotoGP, χάρη στην εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Ταϊλανδοί φίλαθλοι. Στην πρεμιέρα του 2026, ο Marco Bezzecchi χάρισε στην Aprilia τη νίκη μπροστά σε αριθμό-ρεκόρ 228.228 θεατών, επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη απήχηση του θεσμού στην περιοχή.

Ο διευθύνων σύμβουλος της MotoGP, Carmelo Ezpeleta, δήλωσε: "Το γεγονός ότι η Ταϊλάνδη φιλοξενεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος αποδεικνύει την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει, αλλά και το πάθος των φιλάθλων. Το Buriram προσφέρει σταθερά έναν από τους καλύτερους αγώνες του ημερολογίου και αποτελεί το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσει η νέα εποχή των MotoGP. Ο πρώτος αγώνας με τους κανονισμούς του 2027 σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου, συναρπαστικού κεφαλαίου για το άθλημά μας."

Με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της διεθνούς πίστας Chang, τη θερμή υποστήριξη του τοπικού κοινού και το ενδιαφέρον που συγκεντρώνουν οι νέοι κανονισμοί, το Buriram αναμένεται να αποτελέσει το ιδανικό σκηνικό για την αυλαία της σεζόν του 2027.