OnlyFans - Η πλατφόρμα ενήλικου περιεχομένου παραμένει βασικός χορηγός της American Racing Team στη Moto2 και το 2024

Με το όνομα της να βρίσκεται στον τίτλο της ομάδας
motomagMoto2 – Η πλατφόρμα OnlyFans παραμένει βασικός χορηγός της American Racing και το 2024
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

22/11/2023

H American Racing Team, η μόνη αμερικανική ομάδα που αγωνίζεται στην Moto2 κατηγορία των MotoGP, επιβεβαίωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της με τη συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans, μία συνεργασία που ξεκίνησε για πρώτη φορά την σεζόν του 2023.

Στις αρχές του 2023 είχε προκαλέσει αίσθηση η είδηση ότι η American Racing θα έχει ως βασικό χορηγό την πλατφόρμα OnlyFans, η οποία είναι κυρίως γνωστή για τη δημιουργία ενήλικου περιεχομένου, το οποίο προσφέρει με συνδρομή. Τώρα, η ομάδα της Moto2 επιβεβαίωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της, με το όνομα της συνδρομητικής πλατφόρμας να φιγουράρει τόσο στα πλαστικά, όσο και στον τίτλο της ομάδας.

Ο αναβάτης της OnlyFans American Racing, Rory Skinner μάλιστα έχει δημιουργήσει τον δικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα -χωρίς... "πικάντικο" περιεχόμενο. Όπως δήλωσε ο ίδιος πολλοί αθλητές, influencers και γενικότερα άνθρωποι του χώρου του θεάματος στην Αμερική χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, προκειμένου να έρθουν πιο κοντά στους θαυμαστές τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Skinner, το OnlyFans στηρίζει γενικότερα αθλητές, αλλά και άλλους επαγγελματίες όπως τραγουδοποιούς κ.α.

Η αλήθεια είναι ότι το OnlyFans δεν είναι γνωστό για το αθλητικό του περιεχόμενο και ίσως παραξενεύει πολλούς το ότι βρίσκεται μέσα στον κόσμο των αγώνων μοτοσυκλέτας. Όπως όμως έχουμε αναφέρει ξανά, οι αγώνες χρειάζονται χρήματα και από την στιγμή που η συνδρομητική πλατφόρμα θέλει και μπορεί να στηρίξει οικονομικά μία ομάδα της Moto2, τότε είναι σίγουρο ότι θα βρει και μία θέση στην σχάρα εκκίνησης.

Ετικέτες

Olympia Rally, 3η Ημέρα: Νίκη Καράμπελα, ανέβηκε πρώτος στη γενική κατάταξη ο Σεβαστόπουλος [Photos]

Ο Καράμπελας κέρδισε με 11 λεπτά διαφορά και ανέβηκε 7 θέσεις στη γενική
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

29/4/2026

Η 3η ημέρα του Olympia Rally 2026 σηματοδότησε την έναρξη του Marathon stage, καθώς ο αγώνας κατευθυνόταν προς την Καλαμάτα. Αυτή η απαιτητική ημέρα χωρίστηκε σε δύο ειδικές διαδρομές, με ένα διάλειμμα στη Διαβολίτσα πριν από το δεύτερο σκέλος της ημέρας.

Η πρώτη ειδική πέρασε από Μακρίσια, Κρέστενα, Σμέρνα και Αρτεμίδα, πριν ανέβει στο όρος Τετράσιο. Το συγκεκριμένο τμήμα συνδύαζε μεγάλες αποστάσεις με εναλλαγές τοπίου, απαιτώντας από τους αναβάτες σωστή διαχείριση ρυθμού, ενέργειας και πλοήγησης, προσαρμοζόμενοι συνεχώς στις αλλαγές του τερέν.

Μετά το διάλειμμα, η δεύτερη ειδική οδήγησε τους συμμετέχοντες μέσα από την Αγία Θεοδώρα και στη συνέχεια παράλληλα με τον κεντρικό δρόμο προς την Καλαμάτα. Παρότι πιο γρήγορη σε χαρακτήρα, αυτή η ειδική απαιτούσε αυξημένη συγκέντρωση, ιδιαίτερα μετά τη συσσωρευμένη κόπωση του Marathon stage. Να σημειωθεί πως οι αναβάτες δεν είχαν χτες εξωτερική υποστήριξη.

Olympia

Τη χτεσινή μέρα πρώτος τερμάτισε ο συνεργάτης του MOTO, Κίμων Καράμπελας, με Yamaha Ténéré 700, δεύτερος ο Γιάννης Σεβαστόπουλος - τακτικός συμμετέχων στα MEGA TEST ON-OFF - με Yamaha WR450F και τρίτος ο Kreidl Ferdinand με KTM EXC 450.

Στη γενική κατάταξη ο Γιάννης Σεβαστόπουλος προσπέρασε στην πρώτη θέση τον Kreidl Ferdinand, και τρίτο τον Κίμωνα Καράμπελα, που τη δεύτερη ημέρα παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα όμως χτες ανέκαμψε σημαντικά, ενώ στην 5η θέση γενικής βρίσκεται ο Γιάννης Τρίγκας με Suzuki DR-Z4s.