Toprak Razgatlıoglu - Θα δοκιμάσει τη Yamaha YZR-M1 στο MotoGP Test της Jerez

Μετά και την εκδήλωση της επιθυμίας του για μεταγραφή στο MotoGP το 2024
Toprak M1
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

10/4/2023

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Superbike 2021, Toprak Razgatlioglu θα έχει μια ακόμα ευκαιρία να δοκιμάσει την YZR-M1, όταν θα την οδηγήσει στις 10-11 Απριλίου στο MotoGP Test της Jerez. Και αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που θα τον παρακολουθεί από κοντά και ο Lin Jarvis, μετά από τις δηλώσεις του Τούρκου πως θέλει να μεταβεί στο MotoGP από του χρόνου.

Ο Razgatlioglu θα οδηγήσει δίπλα στον επίσημο δοκιμαστή της Yamaha, Cal Crutchlow, στη δεύτερη επαφή του με την M1, μετά από την πρώτη τον Ιούνιο του 2021, η οποία είχε διακοπεί νωρίς λόγω καιρού. Μεταξύ άλλων ο Διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της Yamaha, Lin Jarvis δήλωσε τα εξής: “Πρώτα, θέλω να δηλώσω πως είναι ευχαρίστηση μας να δώσουμε στον Toprak μια ακόμη ευκαιρία να οδηγήσει την YZR-M1. Δεν τα κατάφερα να είμαι παρών στο προηγούμενο τεστ, αλλά αυτή τη φορά θα είμαι στη Jerez, για να παρακολουθήσω το τεστ, και θα αναχωρήσω κατόπιν απευθείας για το Austin, για το επόμενο GP της χρονιάς. Ο Toprak είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος αγωνιζόμενος, και είμαι πολύ περίεργος να δω πόσο ταχύς θα είναι καβάλα στην εργοστασιακή MotoGP μοτοσυκλέτα μας. Θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει δίπλα στον Cal που φροντίζει για τη συνεχιζόμενη εξέλιξη της YZR-M1 του 2023.

Ετικέτες

Motul WSBK - Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda

Αγώνας δρόμου για να προλάβει τον επόμενο αγώνα στο Portimao
motomag Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

25/7/2024

Ο αναβάτης της Honda, Xavi Vierge o οποίος λίγο έλειψε να μπει στη δεκάδα στον αγώνα της Τσεχίας υποβλήθηκε στη Βαρκελώνη σε εγχείρηση για να αντιμετωπίσει το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα γνωστό και ως arm pump.

O Vierge δεν κατάφερε να αποφύγει τελικά το νυστέρι καθώς ο πόνος στο δεξί του χέρι στους δύο τελευταίου αγώνες -Ηνωμένο Βασίλειο και Τσεχία- ήταν αφόρητος. Ο Ισπανός αναβάτης της Honda χειρουργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus με τον Dr. Xavier Mir να είναι ο υπεύθυνος ιατρός.

Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda

Ο Vierge τώρα έχει δύο εβδομάδες μπροστά του ώστε να αναρρώσει και να επιστρέψει στον επόμενο γύρο του WSBK στο Portimao ο οποίος θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 11 Αυγούστου 2024.

Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda
Ετικέτες