Αντωνία Κορρέ - Έκτη στον 8ο αγώνα του BMU 2024, στην κατηγορία CFMOTO 300

Μόλις 14 ετών, βελτιώνοντας το προσωπικό της ρεκόρ στην πίστα του Pleven κατά... 3 δευτερόλεπτα!
Αντωνία Κορρέ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

2/9/2024

Η 14χρονη Αντωνία Κορρέ (Tonia 27) ολοκλήρωσε ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στην πίστα Grand Prix Pleven της Βουλγαρίας με μια 5η και μια 6η θέση στον 7ο και 8ο αντίστοιχα αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος- BMU στην κατηγορία CFMOTO 300, καθώς και με προσωπικό ρεκόρ χρόνου (2.01.5).

Η Αντωνία έδωσε τον καλύτερο της εαυτό με εντυπωσιακές μάχες και στους δύο αγώνες και άφησε δυνατές εντυπώσεις τόσο στην ομάδα της, ARP Racing, όσο και στους θεατές του αγώνα με τις οδηγικές της ικανότητες. 

Αντωνία Κορρέ

Η ίδια δήλωσε: "Στον 8ο αγώνας του Βαλκάνικου Πρωταθλήματος κατάφερα να βελτιώσω ξανά τον προσωπικό καλύτερο χρόνο μου κατά 3 (!) δευτερόλεπτα στην πίστα Grand Prix της Βουλγαρίας, τερματίζοντας στην 6η θέση της κατηγορίας μου. Είμαι αρκετά χαρούμενη με το αποτέλεσμα, ενώ ετοιμαζόμαστε για το επόμενο τελευταίο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο του Βαλκανικού πρωταθλήματος-BMU στις Σέρρες."

 

Ετικέτες

BSB-Scott Redding: Επιστρέφει στο πρωτάθλημα για μια μοναδική εμφάνιση

Θα αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Glenn Irwin στο Knockhill ο αναβάτης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike
Redding Returns to BSB
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

2/7/2025

Ο πρωταθλητής στο BSB το 2019, Scott Redding, θα επιστρέψει στη δράση, στο βρετανικό πρωτάθλημα Superbike αυτό το Σαββατοκύριακο στο Knockhill, αντικαθιστώντας τον τραυματισμένο Glenn Irwin στην ομάδα Hager PBM Ducati.

Ο Irwin παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης έπειτα από τον τραυματισμό του στον αγώνα του Snetterton, όπου υπέστη κάταγμα στο ιερό οστό, στη βάση της σπονδυλικής στήλης. Η ομάδα αναγκάστηκε να αναζητήσει άμεσα αντικαταστάτη, με τον Redding να αναλαμβάνει τον ρόλο. Ο Βρετανός αναβάτης θα οδηγήσει ξανά μια Panigale V4 R, για πρώτη φορά μετά την κατάκτηση του τίτλου το 2019, επίσης με την PBM Ducati.

Ο 32χρονος Redding, ο οποίος για τη σεζόν 2025 του WorldSBK επέστρεψε στη Ducati με την ομάδα MGM Bonovo Racing ύστερα από τρία χρόνια με BMW M1000 RR, δεν έχει βρει ακόμη τον ρυθμό του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στην 13η θέση της κατάταξης.

Ανυπομονώντας να επιστρέψει στο BSB, ο Redding δήλωσε πως βρίσκει συναρπαστική την επιστροφή του και την εμφάνιση μπροστά στο κοινό του BSB αυτό το Σαββατοκύριακο στο Knockhill.

“Έχω εξαιρετικές αναμνήσεις από την ομάδα, ιδιαίτερα από την κατάκτηση του τίτλου το 2019, και όπως πάντα, θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για εμένα, τους χορηγούς και την ομάδα. Θέλω να προσφέρω την καλύτερη δυνατή απόδοση με αυτή την ευκαιρία και εύχομαι στον Glenn ταχεία ανάρρωση από τον τραυματισμό του.”

Μετά την αντικατάσταση του Irwin στο Knockhill, ο Redding θα επιστρέψει ξανά σε βρετανικό έδαφος, καθώς το WorldSBK μεταφέρεται στο Donington Park για τον έβδομο γύρο της σεζόν.

 

Ετικέτες