Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Οριστικό: Ακυρώνεται το Isle Of Man και του 2021!

Δυσάρεστη απόφαση, αλλά λογική

Οι οργανωτές του Isle Of Man, του ιστορικού και πιο θρυλικού αγώνα μοτοσυκλετών σε δημόσιο δρόμο ανακοίνωσαν πως ακυρώνουν οριστικά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες που το αφορούν. Ίσως φαίνεται πολύ νωρίς για να πάρουν μια τέτοια απόφαση, αφού ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για το τέλος Μαΐου, δηλαδή έξι μήνες από τώρα.

Όμως όσοι ξέρουν πως το Isle of Man δεν είναι απλώς ένας αγώνας αλλά ένα εβδομαδιαίο μοτοσυκλετιστικό πανηγύρι, γνωρίζουν πως τα δωμάτια των ξενοδοχείων και τα εισιτήρια των πλοίων και των αεροπλάνων εξαντλούνται σχεδόν ένα χρόνο πριν.

Αυτό ακριβώς είχε συμβεί και πέρσι, με αποτέλεσμα η οργάνωση να προσπαθεί να κάνει τον αγώνα μερικούς μήνες αργότερα στη θέση του Classic TT και του Manx TT ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στα ξενοδοχεία με την επιστροφή των χρημάτων, κάτι όμως που δεν αποφεύχθηκε και δημιούργησε πολλά προβλήματα και γκρίνιες στον κόσμο.

Δεδομένου πως ακόμα δεν έχει τελειώσει η ιστορία με τον COVID-19 και τα πράγματα είναι ασαφή με την υπόθεση του Brexit και το πώς θα μπορούν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι να ταξιδέψουν στη Μ.Βρετανία την άνοιξη, οι διοργανωτές σταμάτησαν κάθε προσπάθεια διοργάνωσης του Isle Of Man για το 2021 και ανακοίνωσαν την ημερομηνία του αγώνα για το 2022 που θα είναι από το Σάββατο 28 Μαΐου έως και το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022.