Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Red Bull MotoGP Rookies Cup: H "Χρυσή Φανέλα" στον Παντελεάκη!

Δημοφιλέστερος όλων ο Έλληνας αναβάτης!

Η ψηφοφορία για την "Golden Bip", με συμμετοχή πέντε Ελλήνων αναβατών, σε σύνολο 240 (!) συμμετοχών, στο Red Bull MotoGP Rookies Cup ολοκληρώθηκε και το αποτέλεσμα ανακοινώθηκε μόλις πριν από λίγο. Ο δημοφιλέστερος υποψήφιος αναβάτης βάσει της ψηφοφορίας του κοινού αναδείχθηκε ο Βασίλης Παντελεάκης. Είναι μία σημαντική αναγνώριση, γιατί πρώτη φορά Έλληνας αναβάτης καταφέρνει κάτι τέτοιο, και ταυτόχρονα δείχνει πόσο μεγάλη είναι η επιθυμία και η συσπείρωση του ελληνικού κοινού για να δούμε έναν δικό μας αναβάτη σε αγώνες παγκοσμίου επιπέδου.

Τα νούμερα των ψήφων του Βασίλη είναι πραγματικά εντυπωσιακά, καθώς συγκέντρωσε σχεδόν τετραπλάσιες ψήφους από τον δεύτερο, ενώ τον ψήφισαν άνθρωποι από 35 διαφορετικές χώρες!

Πλέον, αυτό που απομένει είναι να δούμε αν τελικά ο Βασίλης θα βρίσκεται μέσα στην επιλογή για τους αναβάτες που θα αποτελέσουν του χρόνου το grid του Red Bull MotoGP Rookies Cup, κάτι που αναμένεται να γίνει λίγες μέρες μετά το GP της Aragon, όπου θα είναι και ο τελευταίος αγώνας του φετινού Red Bull MotoGP Rookies Cup.