Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Υποστηρίζουμε τους Έλληνες στο Red Bull MotoGP Rookies Cup

Ψηφίζουμε για το "Golden Bip"

H διαδικασία της τελικής επιλογής για το Red Bull MotoGP Rookies Cup βρίσκεται προ των πυλών και το σημαντικότερο νέο είναι πως σε αυτή την διαδικασία συμμετέχουν πέντε νεαροί Έλληνες αναβάτες! Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Παντέλογλου, Βασίλη Παντελεάκη, Σπύρο-Μάριο Φουρθιώτη, Χρήστο Παπανικολάου και Γιάννη Περιστερά. Και οι πέντε αυτοί ταλαντούχοι αναβάτες θα διεκδικήσουν μια θέση στο τελευταίο σκαλοπάτι που οδηγεί στα παγκόσμια πρωταθλήματα, ενώ παίρνουν μέρος και στην διαδικασία της "Χρυσής Φανέλας".

Αυτός είναι ένα θεσμός, ή μία ψηφοφορία για να το πούμε πιο σωστά, η οποία θα γίνει φέτος ψηφιακά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν, με τον αναβάτη που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους να φορέσει τιμητικά στον αγώνα την "Χρυσή Φανέλα" (Golden Bip).

Όποιος θέλει να ψηφίσει, κάνει copy το όνομα του αγαπημένου του αναβάτη όπως ακριβώς αναγράφεται στην λίστα του post στην επίσημη σελίδα του θεσμού, και το κάνει επικόλληση ως σχόλιο από κάτω.

Η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει και θα τελειώσει στις 31 Αυγούστου στις 19:00 ώρα Ελλάδος. Ας στηρίξουμε λοιπόν όλοι τους Έλληνες αναβάτες για να έχουμε ελπίδες να δούμε κάποια στιγμή έναν συμπατριώτη μας στο υψηλότερο επίπεδο αγώνων.