Υποστηρίζουμε τους Έλληνες στο Red Bull MotoGP Rookies Cup

Ψηφίζουμε για το "Golden Bip"
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

23/8/2021

H διαδικασία της τελικής επιλογής για το Red Bull MotoGP Rookies Cup βρίσκεται προ των πυλών και το σημαντικότερο νέο είναι πως σε αυτή την διαδικασία συμμετέχουν πέντε νεαροί Έλληνες αναβάτες! Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Παντέλογλου, Βασίλη Παντελεάκη, Σπύρο-Μάριο Φουρθιώτη, Χρήστο Παπανικολάου και Γιάννη Περιστερά. Και οι πέντε αυτοί ταλαντούχοι αναβάτες θα διεκδικήσουν μια θέση στο τελευταίο σκαλοπάτι που οδηγεί στα παγκόσμια πρωταθλήματα, ενώ παίρνουν μέρος και στην διαδικασία της "Χρυσής Φανέλας".

Αυτός είναι ένα θεσμός, ή μία ψηφοφορία για να το πούμε πιο σωστά, η οποία θα γίνει φέτος ψηφιακά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν, με τον αναβάτη που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους να φορέσει τιμητικά στον αγώνα την "Χρυσή Φανέλα" (Golden Bip).

Όποιος θέλει να ψηφίσει, κάνει copy το όνομα του αγαπημένου του αναβάτη όπως ακριβώς αναγράφεται στην λίστα του post στην επίσημη σελίδα του θεσμού, και το κάνει επικόλληση ως σχόλιο από κάτω.

Η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει και θα τελειώσει στις 31 Αυγούστου στις 19:00 ώρα Ελλάδος. Ας στηρίξουμε λοιπόν όλοι τους Έλληνες αναβάτες για να έχουμε ελπίδες να δούμε κάποια στιγμή έναν συμπατριώτη μας στο υψηλότερο επίπεδο αγώνων.

 

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Dragster 2026: Το ελληνικό Suzuki GSX-R1000 στη 2η θέση της Ευρώπης

Διπλή διάκριση για την Casper Racing - 2ος ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος, 4ος ο Ιωάννης Μαρτζάκλης
casper
Από τον

Παύλο Καρατζά

15/9/2026

Η πρώτη ολοκληρωμένη σεζόν της Casper Racing με Suzuki GSX-R1000 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με τη 2η θέση στην κατηγορία Super Street Bike στη γενική βαθμολογία.

Ειδικότερα, με την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Dragster, η ελληνική ομάδα Casper Racing με τον Ιωάννη Λαμπρόπουλο ως αναβάτη ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία Super Street Bike. Μάλιστα στην ίδια κατηγορία, την τέταρτη θέση στη γενική κατάταξη πήρε ο Γιάννης Μαρτζάκλης, επίσης αναβάτης της Casper Racing.

Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος, ο Λαμπρόπουλος κέρδισε τον πρώτο γύρο με 6,67 δευτερόλεπτα με ταχύτητα εξόδου 359 χλμ./ώρα και προκρίθηκε στους 8, όμως η βροχή διέκοψε τον αγώνα και έτσι δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τον τίτλο, που κατέκτησε ο Donát Dániel Lencsés και το Team Brothers Dragracing.

Dragster

Αξίζει να σημειωθεί πως στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος, ο Λαμπρόπουλος σημείωσε νέο προσωπικό ρεκόρ: 6.584 δευτερόλεπτα με ταχύτητα εξόδου 367 χλμ./ώρα στα 402 μέτρα.