Γράφτηκε από: 
το Μαύρο Σκύλο

Vise President της KTM με τον «Σκύλο Μαύρο»!

6 χρόνια ιστορίας σε έναν γύρο του κόσμου!

"Aφεντικό, ή μου δίνεις άδεια ή παραιτούμαι..." δεν υπάρχει καλύτερη φράση που να περιγράφει οποιονδήποτε εκφράζεται μέσα από τον Σκύλο Μαύρο, της περσόνας που ξεπήδησε από ένα Mega Test και μας ακολουθεί χρόνια τώρα, σε κάθε μας δοκιμή, είναι μαζί μας σε κάθε μοτοσυκλέτα που καβαλάμε. Αυτή την φράση είπε η κ. Kenedi στο μεγάλο αφεντικό της KTM πριν από έξι χρόνια, και σήμερα είναι ακόμη εκεί μετρώντας αντίστροφα για τα τριάντα της χρόνια στην αυστριακή εταιρία, στην θέση της “Vice President Customer Service”.

Προφανώς πήρε την άδεια που ζητούσε, την οποία και ήθελε για να γυρίσει τον κόσμο με τον άντρα της πάνω σε δύο ολοκαίνουρια τότε KTM 1190 Adventure R, πίσω στο 2013!

Την είχαμε συναντήσει τότε στην αρχή ακόμη του ταξιδιού, που ενσωμάτωνε τον γύρο της Ελλάδας και μία στάση στην Θάσο που είναι σημαντική για το ζευγάρι, πριν συνεχίσουν το ταξίδι τους ανατολικά. Η μικρή αυτή ιστορία είχε αποτυπωθεί εδώ.

 

Κανένας υπάλληλος στην KTM δεν είναι άνθρωπος του Excel, των αριθμών και των θολών θεωριών, καβαλάνε όλοι τους.

Η κα Barbara Kenedi είναι ένα υψηλόβαθμο στέλεχος που δεν ξεφεύγει από την νοοτροπία αυτή, κι όταν της εξηγήσαμε την ιστορία του Σκύλου Μαύρου και του Mega Test, πήρε ένα από τα αυτοκόλλητα και το κόλλησε στην μοτοσυκλέτα της πριν συνεχίσει για το ταξίδι της κάνοντας τον γύρο του κόσμου.

 

Έως και το 2019, ο Σκύλος Μαύρος παραμένει πιστός...

 

Αυτό το 1190, έξι χρόνια μετά, χιλιάδες χιλιόμετρα, πολύ χώμα, πολλές χώρες και αμέτρητες ιστορίες που έχει πρωταγωνιστήσει, είναι σήμερα παρκαρισμένο στο Mattighofen και φέρει ακόμη το αυτοκόλλητο του Σκύλου του Μαύρου!

Τιμή για τον Μαύρο Σκύλο και δική μας, που έξω από τα κεντρικά γραφεία της KTM η μοτοσυκλέτα ενός από τα σημαντικότερα στελέχη της, φέρει την επαναστατική κι αντιδραστική μορφή του “Skylos Mavros”.

 

O partigiano, portami via

O bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao…. ΓΑΒ!!!

Η ιστορία του "Σκύλου Μαύρου": Το Τέρας της Ζούζουλης και το ΜΟΤΟ