Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Περιστεράς και Τzortzopoulos Moto Fashion & Accessories μαζί για τη διάκριση!

Υποστήριξη σε εθνικό και διεθνές επίπεδο

Όπως έχετε ήδη διαβάσει, φέτος ο νεαρός ταλαντούχος αναβάτης, Γιάννης Περιστεράς, θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα HSBK, αλλά και σε διεθνές επίπεδο στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο “Yamaha R3 bLU cRU FIM European Cup”. Σε αυτή του την προσπάθεια έχει μαζί του δυνατούς υποστηρικτές, με την Τzortzopoulos Moto Fashion & Accessories να αποτελεί έναν από τους βασικότερους χορηγούς του. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε τις λεπτομέρειες:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Γιάννης Περιστεράς εδώ και 11 χρόνια – από το ξεκίνημα της επαφής του με μοτοσυκλέτα – οδηγεί φορώντας κράνη της κορυφαίας Ιαπωνικής εταιρίας Shoei, ενώ και οι φόρμες IXS, καθώς και οι μπότες Sidi, τον ακολουθούν στην αγωνιστική του καριέρα. Φέτος, πέρα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και την κατηγορία Supersport300, θα αγωνιστεί και στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο “Yamaha R3 bLU cRU FIM European Cup”, το οποίο γίνεται μαζί με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WSBK.

Η Τzortzopoulos Moto Fashion & Accessories που αντιπροσωπεύει στη χώρα μας τα κράνη Shoei, τις φόρμες IXS και τις μπότες Sidi είναι υποστηρικτής της προσπάθειας του Έλληνα οδηγού.

Έτσι ο Γιάννης Περιστεράς με μεγάλη χαρά παρέλαβε από τον κ. Γιάννη Τζωρτζόπουλο το νέο του SHOEI X-Spirit III, τη φόρμα IXS και τις νέες του μπότες SIDI. 

Ο Γιάννης Περιστεράς που στις 21 Μαΐου θα γίνει 15 χρόνων είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα το νέο μου Shoei και ανυπομονώ να το δοκιμάσω στην πίστα. Το κράνος είναι το πιο προσωπικό αντικείμενο κάθε οδηγού και έχω μια μεγάλη συλλογή από Shoei, αφού με αυτά τα κράνη τρέχω από τον πρώτο μου αγώνα στο Σούπερκρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας το 2010. Ευχαριστώ τον κ. Τζωρτζόπουλο και για την φόρμα IXS και τις πολύ ωραίες μπότες Sidi”

Τα hashtag για την επικοινωνία στα social media είναι:

#racing4greece

#johnperisteras41

#blucruyamaha

#yamaharacinghellas

#repsol

#akrapovic

#dnafilters

#shoei

#ixs

#sidi

#yamahar3