Akrapovic και DNA filters στηρίζουν τον Γιάννη Περιστερά!

Επίσημοι χορηγοί του νεαρού αναβάτη!
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

11/3/2020

Η Akrapovic και η DNA Filters υποστηρίζουν για άλλη μια φορά την προσπάθεια του Γιάννη Περιστερά! Φέτος, είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για το νεαρό αναβάτη, όπου πέρα απ’ την αγωνιστική του πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα λάβει μέρος στο Yamaha R3 bLU cRU FIM European Cup. Οι αγώνες του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια των Motul WSBK, με την ελπίδα βέβαια ότι δεν θα ακυρωθούν περισσότεροι αγώνες λόγω κορωνοϊού. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Akrapovic & DNA υποστηρίζουν τον Γιάννη Περιστερά στους Αγώνες του 2020

H γνωστή εταιρία – πρωτοπόρος στην κατασκευή αγωνιστικών εξατμίσεων, αλλά και για μοτοσυκλέτες παραγωγής – η Akrapovic, καθώς και γνωστά φίλτρα DNA, είναι υποστηρικτές του Γιάννη Περιστερά, που είναι μια μεγάλη ελπίδα της Ελλάδας για κάτι καλό στο παρόν και το μέλλον του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Φέτος με τη διπλή του συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο “Yamaha R3 bLU cRU FIM European Cup”, το οποίο γίνεται μαζί με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WSBK, θα προσπαθήσει να ανεβάσει την Ελληνική σημαία στο βάθρο των πιστών στις οποίες θα αγωνιστεί.

Η TECNO MOTO performance, που αντιπροσωπεύει στη χώρα μας τα προϊόντα της Akrapovic και είναι κατασκευαστής των φίλτρων DNA, είναι υποστηρικτής της προσπάθειας, με την αγωνιστική εξάτμιση Racing Line (Carbon) S-Y3R1-APC, η οποία προσφέρει αύξηση ιπποδύναμης κατά 3,2hp, ροπής κατά 1,7Nm, ενώ είναι 5,1κιλά ελαφρύτερη από τη στάνταρ εξάτμιση της μοτοσυκλέτας. Η Yamaha R3 της ομάδας επίσης “αναπνέει” μέσα από το φίλτρο της DNA.

Ο Γιάννης Περιστεράς γεννήθηκε στις 21 Μαΐου του 2005 και οδηγεί μοτοσυκλέτα από την ηλικία των τεσσάρων ετών! Από το 2010 ξεκίνησε τους Αγώνες και έκτοτε η πορεία του είναι συνεχώς ανοδική. Το 2019 ξεκίνησε με εντυπωσιακά Πανελλήνια ρεκόρ στο ΠΠΤ2019 και νίκες, καθώς έγινε ο μικρότερος νικητής στην ιστορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος κερδίζοντας με Yamaha R3 στην κατηγορία SSP300. Για το 2020 προετοιμάζεται εντατικά για τον πρώτο Αγώνα του Πανευρωπαϊκού θεσμού, που θα γίνει στην Ολλανδία στις 17-19 Απριλίου.

Ο Νίκος Περιστεράς Team Manager της Peristeras Racing δήλωσε: “Με μεγάλη χαρά συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την TECNO MOTO performance και τα κορυφαία προϊόντα της. Ελπίζουμε την ώθηση που δίνει η Akrapovic και η DNA στη μοτοσυκλέτα μας, να τη μετατρέψουμε σε καλά αποτελέσματα και ήδη ο οδηγός είναι ενθουσιασμένος με τη συνεργασία αυτή.”

Ετικέτες

Motul WSBK: Θα δούμε τον Peter Hickman στο παγκόσμιο! Μπαίνει με Triumph στην Sportbike!

Με δύο αναβάτες με μοτοσυκλέτες και υποστήριξη της Triumph
PHR
Από τον

Παύλο Καρατζά

24/11/2025

Ο Peter Hickman και η ομάδα του PHR Performance θα κάνουν το βήμα στο WorldSBK το 2026 και στη νέα κατηγορία Sportbike, όπου θα συμμετέχει και ο “δικός” μας Γιάννης Περιστεράς.

Η ομάδα PHR Performance του Peter Hickman θα μπει στην κατηγορία Sportbike του WorldSBK το 2026 με μοτοσυκλέτες Triumph Daytona 660. Έτσι η ομάδα του Βρετανού αναβάτη κάνει ένα μεγάλο βήμα στον παγκόσμιο μοτοσυκλετιστικό θεσμό με την επίσημη υποστήριξη του βρετανικού εργοστασίου.

Η PHR Performance συμμετείχε για δύο χρόνια στο Βρετανικό Πρωτάθλημα BSB, μάλιστα πέρυσι η ομάδα κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Sportbike με αναβάτη τον Richard Cooper.

Φέτος, η ομάδα της PHR στηρίχθηκε περισσότερο στον Harrison Dessoy, που τερμάτισε στην 6η θέση της γενικής κατάταξης της κατηγορίας BSB Sportbike. Teammate του Dessoy θα είναι ο Fenton Seabright, που πήρε την 3η θέση της βαθμολογίας στην ίδια κατηγορία με τον Dessoy και έχει ήδη εμπειρία από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, καθώς συμμετείχε για τρεις σεζόν στην κατηγορία WorldSSP300.

Hickman

Ο Peter Hickman δήλωσε “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που έχει η PHR Performance να συμμετάσχει για πρώτη φορά σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κάτι που δεν είχα ποτέ σκεφτεί ή φανταστεί. Αλλά η ευκαιρία παρουσιάστηκε και νομίζω ότι βρισκόμαστε στην ισχυρότερη θέση που θα μπορούσαμε να είμαστε, έχοντας συνεργαστεί με την Triumph Daytona 660 για δύο χρόνια στο Βρετανικό Πρωτάθλημα.

Κερδίσαμε με τον Richard Cooper το 2024 και κερδίσαμε μερικούς αγώνες φέτος με τον Harrison Dessoy, και αν δεν ήταν ο τραυματισμός του, θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα, οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είμαστε σε ισχυρότερη θέση. Δεν γνωρίζουμε τις πίστες, αλλά ο Fenton Seabright τις γνωρίζει και ο Harrison γνωρίζει περίπου τις μισές από αυτές, αλλά γνωρίζει την μοτοσυκλέτα πολύ καλά, όπως και εμείς. Ανυπομονώ πραγματικά και με τον Fenton στην ομάδα, είναι μια πολύ νεανική ομάδα. Όλοι είναι κάτω των 22 ετών – οι μηχανικοί και οι αναβάτες. Έτσι, θα είναι μια συναρπαστική περίοδος όχι μόνο για την PHR Performance, αλλά και για την Triumph”.