10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro - Περισσότεροι από 300 αναβάτες παρευρέθηκαν στην εκδήλωση

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Παναγιώτης Μαργέτης ήταν κοντά στην εκδήλωση της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων
motomag 10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro – Περισσότεροι από 300 μοτοσυκλετιστές παρευρέθηκαν στην εκδήλωση
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

4/12/2023

Η ΛΕ.Μ.Μ. – Entouring moto club (Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων) διοργάνωσε με επιτυχία στις 3 Δεκεμβρίου την 10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro με περισσότερους από 300 αναβάτες να δίνουν το παρών.

Η συνάντηση των συμμετεχόντων έγινε στο εξωκλήσι του Αγίου Σαράντη στην περιοχή των Μεγάρων νωρίς το πρωί της Κυριακής, ενώ οι καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή βοήθησαν άπαντες ώστε να απολαύσουν τα 45 χιλιόμετρα της σηματοδοτημένης enduro διαδρομής.

10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro – Περισσότεροι από 300 μοτοσυκλετιστές παρευρέθηκαν στην εκδήλωση

Εκτός από τη μεγάλη προσέλευση μοτοσυκλετιστών, πλήθος κόσμου βρέθηκε στο εξωκλήσι του Αγίου Σαράντη, απολαμβάνοντας ένα απλό γεύμα υπό τους ήχους μουσικής του συγκροτήματος Old Habits. Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Παναγιώτης Μαργέτης τίμησε με την παρουσία του την 10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro δείχνοντας πως η τοπική ηγεσία αγαπά τη μοτοσυκλέτα.

10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro – Περισσότεροι από 300 μοτοσυκλετιστές παρευρέθηκαν στην εκδήλωση10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro – Περισσότεροι από 300 μοτοσυκλετιστές παρευρέθηκαν στην εκδήλωση

 

Ετικέτες

Taddy Blazusiak - 7ος γενικής με την ηλεκτρική Stark Varg στον 2ο αγώνα του Ισπανικού Hard Enduro

Μέχρι και pitstop πραγματοποίησε η ομάδα του στα πλαίσια δοκιμών
motomag Τερμάτισε στο ντεμπούτο του ο Blazusiak με την ηλεκτρική Stark Varg
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

13/2/2024

Είχατε διαβάσει στο MOTO πως το αγωνιστικό ντεμπούτο του Taddy Blazusiak με την ηλεκτρική Varg θα γινόταν μετά κόπων και βασάνων στο ισπανικό πρωτάθλημα Hard Enduro καθώς η FIM έχει απαγορεύσει να λάβει μέρος η μοτοσυκλέτα της Stark Future σε διεθνείς διοργανώσεις.

Ο στόχος για τον Blazusiak και την ομάδα του στον 2ο αγώνα του Ισπανικού Πρωταθλήματος Hard Enduro δεν ήταν άλλος από το να συλλέξουν δεδομένα για την εξέλιξη της νέας μοτοσυκλέτας και αυτός τελικά επιτεύχθηκε καθώς τερμάτισαν στην έβδομη θέση της γενικής κατάταξης, ενώ στο πλαίσιο των δοκιμών πραγματοποίησαν και pitstop αλλάζοντας μπαταρία στην ηλεκτρική μοτοσυκλέτα του Πολωνού.

Τερμάτισε στο ντεμπούτο του ο Blazusiak με την ηλεκτρική Stark Varg

Μπορεί τη νίκη να κατέκτησε ο Ισπανός Marc Riba με ΚΤΜ, ωστόσο τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα όπως ήταν φυσιολογικό στον Blazusiak. Ο Πολωνός αναβάτης της Stark Future στον Πρόλογο λίγο έλειψε να περάσει στον τελικό ωστόσο ένα λάθος τον κράτησε εκτός. Στον κυρίως αγώνα ο Blazusiak με τη Varg ήταν εντός πεντάδας ωστόσο το σημαντικότερο ήταν πως η μοτοσυκλέτα δεν αντιμετώπισε μηχανικά προβλήματα. Στο πλαίσιο συλλογής δεδομένων η ομάδα του Πολωνού αποφάσισε να αλλάξει και μπαταρία κάτι το οποίο δεν ήταν αρχικά σχεδιασμένο να γίνει αλλά το έκαναν για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Blazusiak

Μπορεί να χάθηκε αρκετός χρόνος κατά τη διαδικασία αυτή αλλά αυτό δεν πτόησε τον Blazusiak. O Πολωνός στο αγωνιστικό ντεμπούτο του με την ηλεκτρική Varg τερμάτισε στην έβδομη θέση της γενικής κατάταξης όπως προείπαμε, με την ομάδα του να κάνει γνωστό πως το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού θα γίνει εκ νέου στο ισπανικό πρωτάθλημα Enduro και συγκεκριμένα στον αγώνα Basella Race στις 16 – 18 Φεβρουαρίου.

Blazusiakhttps://bikealert.gr/el/news/agonistika_-road_filtra_aeros_hiflofiltro