10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro - Περισσότεροι από 300 αναβάτες παρευρέθηκαν στην εκδήλωση

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Παναγιώτης Μαργέτης ήταν κοντά στην εκδήλωση της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων
motomag 10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro – Περισσότεροι από 300 μοτοσυκλετιστές παρευρέθηκαν στην εκδήλωση
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

4/12/2023

Η ΛΕ.Μ.Μ. – Entouring moto club (Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων) διοργάνωσε με επιτυχία στις 3 Δεκεμβρίου την 10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro με περισσότερους από 300 αναβάτες να δίνουν το παρών.

Η συνάντηση των συμμετεχόντων έγινε στο εξωκλήσι του Αγίου Σαράντη στην περιοχή των Μεγάρων νωρίς το πρωί της Κυριακής, ενώ οι καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή βοήθησαν άπαντες ώστε να απολαύσουν τα 45 χιλιόμετρα της σηματοδοτημένης enduro διαδρομής.

10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro – Περισσότεροι από 300 μοτοσυκλετιστές παρευρέθηκαν στην εκδήλωση

Εκτός από τη μεγάλη προσέλευση μοτοσυκλετιστών, πλήθος κόσμου βρέθηκε στο εξωκλήσι του Αγίου Σαράντη, απολαμβάνοντας ένα απλό γεύμα υπό τους ήχους μουσικής του συγκροτήματος Old Habits. Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Παναγιώτης Μαργέτης τίμησε με την παρουσία του την 10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro δείχνοντας πως η τοπική ηγεσία αγαπά τη μοτοσυκλέτα.

10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro – Περισσότεροι από 300 μοτοσυκλετιστές παρευρέθηκαν στην εκδήλωση10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro – Περισσότεροι από 300 μοτοσυκλετιστές παρευρέθηκαν στην εκδήλωση

 

Ετικέτες

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 2ου & 3ου αγώνα στη Σπάρτη

Αγωνιστική δράση η οποία ζωντανεύει μέσα από 500 φωτογραφίες!
motomag Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 2ου & 3ου αγώνα στη Σπάρτη
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

1/5/2024

Ο δεύτερος και τρίτος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro & Κύπελλο Enduro στη Σπάρτη ήταν άρτια διοργανωμένος, με τους 83 συμμετέχοντες όλων των κατηγοριών να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στις ειδικές διαδρομές τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι την πρώτη ημέρα ο Αλέξης Ζώρας (GASGAS), πήρε τη νίκη στην γενική και στην Ε2, με τους Παναγιώτη Κακολύρη (Beta) και Παναγιώτη Κουζή (Honda), να τερματίζουν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Στη δεύτερη ημέρα του αγώνα είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα με τον Κουζή να κερδίζει και τους Ζώρα και Κακολύρη να συμπληρώνουν το βάθρο της γενικής και της Ε2 κατηγορίας.

Ταυτόχρονα στη Σπάρτη πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας του Πανελληνίου Κυπέλλου Enduro. Στην C1 νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Ραυτόπουλος (Yamaha), με τους Μιχάλη Τράντζα (Honda) και Ναθαναήλ Κολεύρη (ΚΤΜ) να συμπληρώνουν το βάθρο. Στην C2, o Στέφανος Ζελέστης (Beta), ήταν ο νικητής με τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Sherco) να κερδίζει στην κατηγορία C3. Οι Χριστόφορος Αποστολόπουλος (Beta) και Παναγιώτης Αναστασόπουλος (Beta), πήραν τις νίκες στις κατηγορίες CS και CV, με τον Αλέξανδρο Γρούτσο (Yamaha) να κερδίζει στην κατηγορία Junior Sprint.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Σπάρτη – Διαβάστε το ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ

Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες του 2ου και 3ου αγώνα ο οποίος έλαβε χώρα στη Σπάρτη!

Ετικέτες