10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro - Περισσότεροι από 300 αναβάτες παρευρέθηκαν στην εκδήλωση

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Παναγιώτης Μαργέτης ήταν κοντά στην εκδήλωση της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων
motomag 10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro – Περισσότεροι από 300 μοτοσυκλετιστές παρευρέθηκαν στην εκδήλωση
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

4/12/2023

Η ΛΕ.Μ.Μ. – Entouring moto club (Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων) διοργάνωσε με επιτυχία στις 3 Δεκεμβρίου την 10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro με περισσότερους από 300 αναβάτες να δίνουν το παρών.

Η συνάντηση των συμμετεχόντων έγινε στο εξωκλήσι του Αγίου Σαράντη στην περιοχή των Μεγάρων νωρίς το πρωί της Κυριακής, ενώ οι καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή βοήθησαν άπαντες ώστε να απολαύσουν τα 45 χιλιόμετρα της σηματοδοτημένης enduro διαδρομής.

10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro – Περισσότεροι από 300 μοτοσυκλετιστές παρευρέθηκαν στην εκδήλωση

Εκτός από τη μεγάλη προσέλευση μοτοσυκλετιστών, πλήθος κόσμου βρέθηκε στο εξωκλήσι του Αγίου Σαράντη, απολαμβάνοντας ένα απλό γεύμα υπό τους ήχους μουσικής του συγκροτήματος Old Habits. Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Παναγιώτης Μαργέτης τίμησε με την παρουσία του την 10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro δείχνοντας πως η τοπική ηγεσία αγαπά τη μοτοσυκλέτα.

10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro – Περισσότεροι από 300 μοτοσυκλετιστές παρευρέθηκαν στην εκδήλωση10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro – Περισσότεροι από 300 μοτοσυκλετιστές παρευρέθηκαν στην εκδήλωση

 

Ετικέτες

ISDE 2025 – Στην Ιταλία από τις 24 έως τις 29 Αυγούστου

Τα 99 κεράκια του θα σβήσει ο θεσμός
motomag ISDE 2025 – Στην Ιταλία από τις 24 έως τις 29 Αυγούστου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

4/7/2024

Η FIM ανακοίνωσε πως μετά την Ισπανία που θα φιλοξενήσει τη φετινή διοργάνωση τον ερχόμενο Οκτώβριο, το 2025 o διάσημος αγώνας International Six Days of Enduro (ISDE) θα διεξαχθεί στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην... enduro-πόλη του Μπέργκαμο το οποίο απέχει λιγότερο από 60 χιλιόμετρα από το Μιλάνο.

Για την ενενηκοστή ένατη έκδοσή του, ο ετήσιος αγώνας για την ανάδειξη των κορυφαίων ομάδων των εθνών Enduro στον κόσμο θα επισκεφτεί την Ιταλία. Αυτή θα είναι η δωδέκατη φορά που το ISDE θα διεξαχθεί στην Ιταλία, με το Bergamo Moto Club να έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της οργάνωσης.

Να θυμίσουμε πως η Ιταλία φιλοξένησε πρώτη φορά αγώνα του ISDE το 1931 στο Merano με την τελευταία διοργάνωση επί ιταλικού εδάφους να πραγματοποιείται το 2021 στη Λομβαρδία. Ταυτόχρονα το Bergamo Moto Club για τρίτη φορά θα εκτελέσει χρέη διοργανωτή μετά τις χρονιές του 1968 και 1986.

motomag ISDE 2025 – Στην Ιταλία από τις 24 έως τις 29 Αυγούστου

Ο Πρόεδρος της FIM, Jorge Viegas ανέφερε: "Η Ιταλία συνδέεται με το ISDE από τα πρώτα χρόνια της διεξαγωγής του. Είμαι βέβαιος ότι η πλούσια ιστορία μαζί με το πάθος που η Ιταλία ως έθνος τρέφει για το Enduro θα οδηγήσει σε μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση και ανυπομονώ πολύ γι' αυτό".

Ο Πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας, Giovanni Copioli δήλωσε: "Το FIM ISDE θα επιστρέψει στην Ιταλία το 2025 στο Μπέργκαμο, μία πόλη που αγαπά το Enduro. Στην συγκεκριμένη πόλη όπως και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας μας, έχουμε πάθος για την μοτοσυκλέτα και τους αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω τη FIM για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην Ιταλική Ομοσπονδία Μοτοσyκλέτας και στο Bergamo Moto Club, το οποίο, είμαι σίγουρος, θα διοργανώσει έναν αγώνα που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων".

Ο Πρόεδρος του Moto Club Bergamo, Giuliano Piccinini, με τη σειρά του τόνισε: "Το Moto Club Bergamo είναι υπερήφανο που επιλέχθηκε από τη FIM ως διοργανωτής του FIM ISDE 2025. Σίγουρα θα είναι ένα απαιτητικό εγχείρημα από κάθε άποψη, αλλά θα γίνει με πάθος και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της FIM Jorge Viegas και τον Πρόεδρο της FMI Giovanni Copioli που μας έδωσαν αυτή την ευκαιρία".

Ετικέτες