10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro - Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στην περιοχή των Μεγάρων

Δικαίωμα συμμετοχής όσοι έχουν γεννηθεί έως το 1983
motomag 10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στην περιοχή των Μεγάρων
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

28/11/2023

Η ΛΕ.Μ.Μ. – Entouring moto club (Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων) διοργανώνει την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 την 10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro με τη συνάντηση των συμμετεχόντων να γίνεται στο εξωκλήσι του Αγίου Σαράντη στην περιοχή των Μεγάρων.

Η καθιερωμένη γιορτή των βετεράνων του enduro είναι ευκαιρία για μία αυθημερόν βόλτα στην περιοχή των Μεγάρων σε χαλαρούς ρυθμούς με στόχο την διασκέδαση και την οδηγική ευχαρίστηση. Θα υπάρχει σηματοδοτημένη enduro διαδρομή περίπου 45 χιλιομέτρων μέτριας δυσκολίας και μετά το πέρας της, για όποιον επιθυμεί με επιπλέον μικρό κόστος, μερίδα φαγητού. Το κόστος συμμετοχής καθορίζεται στα 20 ευρώ, ενώ αν κάποιος επιθυμεί φαγητό το κόστος βρίσκεται στα 10 επιπλέον ευρώ. Η ΛΕ.Μ.Μ. – Entouring moto club (Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων), έχει φροντίσει να υπάρχει και ζωντανή μουσική με το συγκρότημα των Old Habits να είναι επιφορτισμένο για τα μουσικά ακούσματα.

Η ώρα εκκίνησης θα είναι στις 10:00 π.μ. ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γεννηθείς έως το 1983. Απαραίτητες προϋποθέσεις, ο κατάλληλος εξοπλισμός, η συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης με επίδειξη ταυτότητας, η κατοχή διπλώματος μοτοσυκλέτας και φυσικά η καλή διάθεση!

Enduro

 

Ετικέτες

Red Bull Romaniacs 2024 – Τον Πρόλογο ο Walker με Beta, την πρώτη ημέρα στην κορυφή ο Lettenbichler με ΚΤΜ [VIDEO]

Μία απώλεια για τις ελληνικές συμμετοχές, με τον Γιώργο Νταλιμπίρα να τραυματίζεται κατά τη διάρκεια προπόνησης μία μέρα πριν τον Πρόλογο
motomag Red Bull Romaniacs – Τον Πρόλογο ο Walker με Beta, την πρώτη ημέρα στην κορυφή ο Lettenbichler με ΚΤΜ [VIDEO]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

25/7/2024

Ο διάσημος αγώνας Hard Enduro Red Bull Romaniacs βρίσκεται σε εξέλιξη με τον Jonny Walker να επικρατεί στον Πρόλογο με Beta RR 300 και τον Manuel Lettenbichler να προηγείται με ΚΤΜ 300 ECX μετά το τέλος της πρώτης ημέρας του αγώνα. Όσον αφορά τις ελληνικές συμμετοχές οι Δημήτριος Καζάκης, Λεωνίδας Λεοντιάδης, Κωνσταντίνος Δημητρίου, Δημήτρης Μάργος, Βασίλης Στεργιόπουλος, Μιχάλης Κεφερλής και Παναγιώτης Κώτσος συνεχίζουν κανονικά. Μοναδική απώλεια ο Γιώργος Νταλιμπίρας ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης μία μέρα πριν τον Πρόλογο.

Η πόλη Sibiu ήταν αυτή που φιλοξένησε τον Πρόλογο του Red Bull Romaniacs 2024 με τον Jonny Walker να μην έχει κανέναν αντίπαλο στη διαδρομή που είχαν σχεδιάσει οι οργανωτές. Ο Βρετανός αναβάτης με Beta RR 300 ήταν ασταμάτητος ενώ ούτε η πτώση που είχε δεν τον σταμάτησε από το να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης. Πίσω από τον Walker βρέθηκε ο Alfredo Gomez με Rieju Mr 300 και ο Manuel Lettenbichler με ΚΤΜ 300 EXC.

Red Bull Romaniacs – Τον Πρόλογο ο Walker με Beta, την πρώτη ημέρα στην κορυφή ο Lettenbichler με ΚΤΜ [VIDEO]

Με τον Πρόλογο να αποτελεί παρελθόν, οι αναβάτες ξεκίνησαν για το κυρίως πρόγραμμα του αγώνα. Τα 140 χιλιόμετρα της πρώτης ημέρας του Red Bull Romaniacs έκρυβαν πάρα πολλές δυσκολίες ενώ χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός πως σε ένα σημείο της διαδρομής οι μοτοσυκλέτες περνούσαν με zip line ώστε να πατήσουν ξανά στη συνέχεια στο έδαφος.

Ταχύτερος όλων με μεγάλη διαφορά ήταν ο Manuel Lettenbichler ο οποίος κατάφερε με το ΚΤΜ 300 EXC να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που βρήκε μπροστά του, με τον ίδιο μετά τον τερματισμό να αναφέρει πως ήταν η πιο σκληρή διαδρομή που έχει οδηγήσει ποτέ στο Romaniacs. Σχεδόν μισή ώρα πίσω από τον Lettenbichler τερμάτισε ο Mario Roman με Sherco 300 se με τον Wade Young να τερματίζει στην τρίτη θέση με GASGAS 300.

Red Bull Romaniacs – Τον Πρόλογο ο Walker με Beta, την πρώτη ημέρα στην κορυφή ο Lettenbichler με ΚΤΜ [VIDEO]

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Michael Walkner (GASGAS EC 300), με τον Teodor Kabakchiev με Sherco SE 300 να συμπληρώνει την πεντάδα. Ο Graham Jarvis (Husqvarna TE 300) βρίσκεται στην έκτη θέση, με τον νικητή του Προλόγου Walker να πέφτει στην όγδοη θέση στην γενική κατάταξη.

Όσον αφορά τις ελληνικές συμμετοχές οι Δημήτριος Καζάκης (Silver), Λεωνίδας Λεοντιάδης (Bronze), Κωνσταντίνος Δημητρίου (Iron), Δημήτρης Μάργος (Iron), Βασίλης Στεργιόπουλος (Iron), Μιχάλης Κεφερλής (Iron) και Παναγιώτης Κώτσος (Atom) συνεχίζουν κανονικά παρά τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετώπισαν στα βουνά της Ρουμανίας.

Red Bull Romaniacs – Τον Πρόλογο ο Walker με Beta, την πρώτη ημέρα στην κορυφή ο Lettenbichler με ΚΤΜ [VIDEO]
Ετικέτες