10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro - Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στην περιοχή των Μεγάρων

Δικαίωμα συμμετοχής όσοι έχουν γεννηθεί έως το 1983
motomag 10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στην περιοχή των Μεγάρων
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

28/11/2023

Η ΛΕ.Μ.Μ. – Entouring moto club (Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων) διοργανώνει την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 την 10η Συνάντηση Βετεράνων Enduro με τη συνάντηση των συμμετεχόντων να γίνεται στο εξωκλήσι του Αγίου Σαράντη στην περιοχή των Μεγάρων.

Η καθιερωμένη γιορτή των βετεράνων του enduro είναι ευκαιρία για μία αυθημερόν βόλτα στην περιοχή των Μεγάρων σε χαλαρούς ρυθμούς με στόχο την διασκέδαση και την οδηγική ευχαρίστηση. Θα υπάρχει σηματοδοτημένη enduro διαδρομή περίπου 45 χιλιομέτρων μέτριας δυσκολίας και μετά το πέρας της, για όποιον επιθυμεί με επιπλέον μικρό κόστος, μερίδα φαγητού. Το κόστος συμμετοχής καθορίζεται στα 20 ευρώ, ενώ αν κάποιος επιθυμεί φαγητό το κόστος βρίσκεται στα 10 επιπλέον ευρώ. Η ΛΕ.Μ.Μ. – Entouring moto club (Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων), έχει φροντίσει να υπάρχει και ζωντανή μουσική με το συγκρότημα των Old Habits να είναι επιφορτισμένο για τα μουσικά ακούσματα.

Η ώρα εκκίνησης θα είναι στις 10:00 π.μ. ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γεννηθείς έως το 1983. Απαραίτητες προϋποθέσεις, ο κατάλληλος εξοπλισμός, η συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης με επίδειξη ταυτότητας, η κατοχή διπλώματος μοτοσυκλέτας και φυσικά η καλή διάθεση!

Enduro

 

Ετικέτες

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα

500 φωτογραφίες!
Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

16/4/2024

Ο πρώτος αγώνας Enduro στα Τρίκαλα ήταν άψογα διοργανωμένος, αποτελώντας διαφήμιση για το άθλημα του Enduro όπως είχαμε σημειώσει στο ρεπορτάζ κατά την διεξαγωγή του. Τον παρακολουθούσαμε από όσο πιο μέσα θα μπορούσε να γίνει καθώς αγωνιζόταν ο συντάκτης Enduro του MOTO, Κίμων Καράμπελας που τερμάτισε 4ος γενικής και 2ος στην κατηγορία Ε3 όπου και αγωνίζεται με πρώτο τον Γεροντάκη.

Ο Ζώρας πήρε μία μεγάλη νίκη εκείνη την ημέρα με μισό δευτερόλεπτο διαφοράς από τον περσινό πρωταθλητή Κακολύρη στην δεύτερη θέση γενικής και ταυτόχρονα της Ε2. Την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Χρήστος Παπαθεοδώρου ενώ το ρεπορτάζ του αγώνα καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα υπάρχουν εδώ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Ρίζωμα Τρικάλων – Αγώνας διαφήμιση για το Enduro

Εμείς επανερχόμαστε σήμερα στον αγώνα των Τρικάλων με την πλήρη συλλογή φωτογραφιών που ζωντανεύουν την δράση του αγώνα στην οθόνη μας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες: