GREECE RALLY 2021: Μέρα 3η SS3 Πάικο

Με ειδική 210 χιλιομέτρων
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

9/9/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η 3η αγωνιστική ημέρα κατευθύνθηκε στο όρος Πάικο. Οι αγωνιζόμενοι χάρηκαν μια μεγάλη εδαφική ποικιλία, με πυκνά – σκοτεινά δάση, εγκαταλελειμμένα δρομάκια, παμπάλαια πέτρινα καλντερίμια και γρήγορους δασικούς δρόμους. Μια ειδική 210 χιλιομέτρων  συνοδευόταν από 2 απλές διαδρομές 130 χιλιομέτρων, καθιστώντας την 3η μέρα την μακρύτερη αγωνιστική ημέρα σε χιλιόμετρα.

Το τερέν δεν σταμάτησε τον πρωτοπόρο Σλοβάκο #1 Stefan SVITKO να ξαναπάρει την πρώτη θέση με τον Λιθουανό #2 Arunas GELAZNINKAS 2ο και τον Ιταλό #4 Roberto BARBIERI τρίτο.

1ος Έλληνας αυτή τη φορά ο Βεροιώτης #12 Βασίλης Στογιάνος πολύ κοντά με τον αδελφό του #11 Γιώργο Στογιάνο, οι οποίοι μάχονται καθημερινά μεταξύ τους!


Top 5#
#1 Stefan SVITKO
#322 Tobias EBSTER
#2 Arunas GELAZNINKAS
#4  Roberto BARBIERI
#24 Robin LYNCH

Overall:
#1 Stefan SVITKO
#2 Arunas GELAZNINKAS
#4 Roberto BARBIERI
#3 Martin BENKO
#322 Tobias EBSTER

Η 4η μέρα είμαι μια μικρή ημέρα που θα επιτρέψει την ξεκούραση στους αναβάτες.

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα

500 φωτογραφίες!
Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

16/4/2024

Ο πρώτος αγώνας Enduro στα Τρίκαλα ήταν άψογα διοργανωμένος, αποτελώντας διαφήμιση για το άθλημα του Enduro όπως είχαμε σημειώσει στο ρεπορτάζ κατά την διεξαγωγή του. Τον παρακολουθούσαμε από όσο πιο μέσα θα μπορούσε να γίνει καθώς αγωνιζόταν ο συντάκτης Enduro του MOTO, Κίμων Καράμπελας που τερμάτισε 4ος γενικής και 2ος στην κατηγορία Ε3 όπου και αγωνίζεται με πρώτο τον Γεροντάκη.

Ο Ζώρας πήρε μία μεγάλη νίκη εκείνη την ημέρα με μισό δευτερόλεπτο διαφοράς από τον περσινό πρωταθλητή Κακολύρη στην δεύτερη θέση γενικής και ταυτόχρονα της Ε2. Την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Χρήστος Παπαθεοδώρου ενώ το ρεπορτάζ του αγώνα καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα υπάρχουν εδώ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Ρίζωμα Τρικάλων – Αγώνας διαφήμιση για το Enduro

Εμείς επανερχόμαστε σήμερα στον αγώνα των Τρικάλων με την πλήρη συλλογή φωτογραφιών που ζωντανεύουν την δράση του αγώνα στην οθόνη μας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες: