Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα

500 φωτογραφίες!
Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

16/4/2024

Ο πρώτος αγώνας Enduro στα Τρίκαλα ήταν άψογα διοργανωμένος, αποτελώντας διαφήμιση για το άθλημα του Enduro όπως είχαμε σημειώσει στο ρεπορτάζ κατά την διεξαγωγή του. Τον παρακολουθούσαμε από όσο πιο μέσα θα μπορούσε να γίνει καθώς αγωνιζόταν ο συντάκτης Enduro του MOTO, Κίμων Καράμπελας που τερμάτισε 4ος γενικής και 2ος στην κατηγορία Ε3 όπου και αγωνίζεται με πρώτο τον Γεροντάκη.

Ο Ζώρας πήρε μία μεγάλη νίκη εκείνη την ημέρα με μισό δευτερόλεπτο διαφοράς από τον περσινό πρωταθλητή Κακολύρη στην δεύτερη θέση γενικής και ταυτόχρονα της Ε2. Την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Χρήστος Παπαθεοδώρου ενώ το ρεπορτάζ του αγώνα καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα υπάρχουν εδώ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Ρίζωμα Τρικάλων – Αγώνας διαφήμιση για το Enduro

Εμείς επανερχόμαστε σήμερα στον αγώνα των Τρικάλων με την πλήρη συλλογή φωτογραφιών που ζωντανεύουν την δράση του αγώνα στην οθόνη μας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες:

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2024, 2ος & 3ος αγώνας, Σπάρτη – Ζώρας και Κουζής μοιράστηκαν τις νίκες

Πολύ καλή οργάνωση από το Αθλητικό Σωματείο Α.Μ.Ο.Σ., με πλήθος θεατών
motomag Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2024, 2ος – 3ος αγώνας, Σπάρτη – Ζώρας και Κουζής μοιράστηκαν τις νίκες
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

29/4/2024

Ο δεύτερος και τρίτος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro στην Σπάρτη είχαν έντονο θέαμα και συναγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες, με τους 83 συμμετέχοντες -μαζί με αυτούς που αγωνίστηκαν στο Κύπελλο Enduro- να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Η πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro έκρυβε ανακατατάξεις όσον αφορά τη νίκη στη γενική κατάταξη καθώς μία ποινή αναβάτη έφερε τα πάνω κάτω. Στην Ε2 ο Παναγιώτης Κακολύρης (Beta Chachagias Racing Team), είχε καταφέρει μέχρι την τρίτη ειδική διαδρομή του αγώνα να πάρει την πρωτοπορία, ωστόσο ο Παναγιώτης Κουζής (Honda Siafarikas) στη συνέχεια κατάφερε να περάσει εμπρός στην κατάταξη.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2024, 2ος – 3ος αγώνας, Σπάρτη – Ζώρας και Κουζής μοιράστηκαν τις νίκες

Και ενώ όλα έδειχναν πως ο Κουζής θα πάρει τη νίκη ήρθε μια ποινή 60 δευτερολέπτων λόγω αργοπορίας εισόδου στο service, η οποία τον έριξε στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης. Νικητής του πρώτου αγώνα ήταν ο Αλέξης Ζώρας (GASGAS Mimikos Motorcore), με τον Κακολύρη να τερματίζει δεύτερο και τον Κουζή τρίτο.

Στην Ε1, νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Βαρσάμης (Honda Hellas-Amanatidis Group-Moto Mar), με τους Ζαφείρη Μαραγκό (agrotiko4x4.gr MO.L.P Μimikos Μotorcore) και Σπύρο Φλώρο (Mimikos Motorcore - Amsoil - Drakos Eng) να συμπληρώνουν το βάθρο.

Στην Ε3, ο Κωνσταντίνος Γεροντάκης (Geralumin Beta Kenny Motomarket Off), αναδείχθηκε νικητής με τον Γιώργο Πισιμάνη (Sherco Hellas-Drakos Engineering-Troy L), να τερματίζει δεύτερος και τον Ιωάννη Χασάπη (MXexpert-Beta Hellas-Michelin-Moto Mark), να συμπληρώνει το βάθρο.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2024, 2ος – 3ος αγώνας, Σπάρτη – Ζώρας και Κουζής μοιράστηκαν τις νίκες

Στην ES, -senior κατηγορία- νικητής ήταν ο Χρήστος Κουκουζέλης (MXexpert.gr Shell Κoυκουζέλης ΜΟΛΕΜ), με τους Παναγιώτη Θερριό (Dani.Playground-Catering Louvari-Denico) και Παναγιώτη Ζαφειρίου (Panaccoredon Yasouvlaki The family TM) να συμπληρώνουν το βάθρο.

Η δεύτερη ημέρα του αγώνα συγκέντρωσε περισσότερο κόσμο ο οποίος θέλησε να χειροκροτήσει από κοντά τις προσπάθειες των συμμετεχόντων στις ειδικές διαδρομές της Σπάρτης. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Κουζής (Honda) πήρε το αίμα του πίσω στην Ε2, με τον αναβάτη της Honda να παίρνει τη νίκη τόσο στη γενική όσο και στην κατηγορία του. Πίσω από τον Κουζή βρέθηκαν οι Ζώρας (GASGAS) και Κακολύρης (Beta) οι οποίοι συμπλήρωσαν το βάθρο.

Στην Ε1, ο Βαρσάμης (Honda) επικράτησε και στον δεύτερο αγώνα, ωστόσο είχαμε αλλαγή όσον αφορά στις δύο εναπομείνασες θέσεις του βάθρου. Ο Φλώρος (KTM) αυτή τη φορά βρέθηκε στη δεύτερη θέση με τον Μαραγκό (KTM) να συμπληρώνει το βάθρο.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2024, 2ος – 3ος αγώνας, Σπάρτη – Ζώρας και Κουζής μοιράστηκαν τις νίκες

Στην Ε3, ο Γεροντάκης (Beta) πήρε χωρίς πρόβλημα και τη δεύτερη νίκη με τον Χρήστο Παπαθεοδώρου (Monstershop.gr mxhouse ΑΣ ΜΟ.Λ.Π ΛΕΚΚΑ), να ολοκληρώνει τον αγώνα στη δεύτερη θέση και τον Πισιμάνη (Sherco) να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Στην ES, είχαμε διαφορετικό νικητή στον δεύτερο αγώνα. Ο Θερριός (Yamaha), ήταν αυτός που επικράτησε την Κυριακή, με τον Ζαφειρίου (ΤΜ), να βρίσκεται στη δεύτερη θέση και τον Κουκουζέλη (Beta), να τερματίζει στην τρίτη θέση.

Όσον αφορά την βαθμολογία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro, o Αλέξης Ζώρας (GASGAS) προηγείται έχοντας 70 βαθμούς. Ο Παναγιώτης Κακολύρης (Beta), βρίσκεται στη δεύτερη θέση έχοντας 56 βαθμούς. Ο Κωνσταντίνος Γεροντάκης (Beta) ακολουθεί στην τρίτη θέση έχοντας 42 βαθμούς με τον Παναγιώτη Κουζή (Honda), να ακολουθεί κατά πόδας με τον ίδιο να βρίσκεται στην τέταρτη θέση έχοντας 41 βαθμούς.

Ταυτόχρονα στην Σπάρτη πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας του Πανελληνίου Κυπέλλου Enduro με 48 συμμετέχοντες να βρίσκονται στην λίστα εκκίνησης. Οι κατηγορίες C1 και C3 ήταν οι πολυπληθέστερες ενώ στην κατηγορία Junior Sprint -κάτω των 18 ετών- είδαμε να λαμβάνουν μέρος 4 αναβάτες. Στην C1 νικητής αναδείχθηκε ο  Χρήστος Ραυτόπουλος (Yamaha), ο οποίος κατάφερε να αφήσει πίσω του τους Μιχάλη Τράντζα (Honda) και Ναθαναήλ Κολεύρη (ΚΤΜ) οι οποίοι συμπλήρωσαν το βάθρο.

Στη C2, o Στέφανος Ζελέστης (Beta), ήταν ο νικητής με τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Sherco) να κερδίζει στην κατηγορία C. Οι Χριστόφορος Αποστολόπουλος (Beta) και Παναγιώτης Αναστασόπουλος (Beta), πήραν τις νίκες στις κατηγορίες CS και CV, με τον Αλέξανδρο Γρούτσο (Yamaha) να κερδίζει στην κατηγορία Junior Sprint.

Επόμενος σταθμός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro η Σπερχειάδα, με την κωμόπολη της Στερεάς Ελλάδας να φιλοξενεί στις 2 και 3 Νοεμβρίου τους πρωταγωνιστές του θεσμού.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2024, 2ος – 3ος αγώνας, Σπάρτη – Ζώρας και Κουζής μοιράστηκαν τις νίκες

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2024, 2ος – 3ος αγώνας, Σπάρτη – Ζώρας και Κουζής μοιράστηκαν τις νίκες

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2024, 2ος – 3ος αγώνας, Σπάρτη – Ζώρας και Κουζής μοιράστηκαν τις νίκες

 

Ετικέτες