Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 2ου & 3ου αγώνα στη Σπάρτη

Αγωνιστική δράση η οποία ζωντανεύει μέσα από 500 φωτογραφίες!
motomag Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 2ου & 3ου αγώνα στη Σπάρτη
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

1/5/2024

Ο δεύτερος και τρίτος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro & Κύπελλο Enduro στη Σπάρτη ήταν άρτια διοργανωμένος, με τους 83 συμμετέχοντες όλων των κατηγοριών να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στις ειδικές διαδρομές τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι την πρώτη ημέρα ο Αλέξης Ζώρας (GASGAS), πήρε τη νίκη στην γενική και στην Ε2, με τους Παναγιώτη Κακολύρη (Beta) και Παναγιώτη Κουζή (Honda), να τερματίζουν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Στη δεύτερη ημέρα του αγώνα είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα με τον Κουζή να κερδίζει και τους Ζώρα και Κακολύρη να συμπληρώνουν το βάθρο της γενικής και της Ε2 κατηγορίας.

Ταυτόχρονα στη Σπάρτη πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας του Πανελληνίου Κυπέλλου Enduro. Στην C1 νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Ραυτόπουλος (Yamaha), με τους Μιχάλη Τράντζα (Honda) και Ναθαναήλ Κολεύρη (ΚΤΜ) να συμπληρώνουν το βάθρο. Στην C2, o Στέφανος Ζελέστης (Beta), ήταν ο νικητής με τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Sherco) να κερδίζει στην κατηγορία C3. Οι Χριστόφορος Αποστολόπουλος (Beta) και Παναγιώτης Αναστασόπουλος (Beta), πήραν τις νίκες στις κατηγορίες CS και CV, με τον Αλέξανδρο Γρούτσο (Yamaha) να κερδίζει στην κατηγορία Junior Sprint.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Σπάρτη – Διαβάστε το ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ

Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες του 2ου και 3ου αγώνα ο οποίος έλαβε χώρα στη Σπάρτη!

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 2ου & 3ου αγώνα στη Σπάρτη

 

Ετικέτες

ISDE 2025 – Στην Ιταλία από τις 24 έως τις 29 Αυγούστου

Τα 99 κεράκια του θα σβήσει ο θεσμός
motomag ISDE 2025 – Στην Ιταλία από τις 24 έως τις 29 Αυγούστου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

4/7/2024

Η FIM ανακοίνωσε πως μετά την Ισπανία που θα φιλοξενήσει τη φετινή διοργάνωση τον ερχόμενο Οκτώβριο, το 2025 o διάσημος αγώνας International Six Days of Enduro (ISDE) θα διεξαχθεί στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην... enduro-πόλη του Μπέργκαμο το οποίο απέχει λιγότερο από 60 χιλιόμετρα από το Μιλάνο.

Για την ενενηκοστή ένατη έκδοσή του, ο ετήσιος αγώνας για την ανάδειξη των κορυφαίων ομάδων των εθνών Enduro στον κόσμο θα επισκεφτεί την Ιταλία. Αυτή θα είναι η δωδέκατη φορά που το ISDE θα διεξαχθεί στην Ιταλία, με το Bergamo Moto Club να έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της οργάνωσης.

Να θυμίσουμε πως η Ιταλία φιλοξένησε πρώτη φορά αγώνα του ISDE το 1931 στο Merano με την τελευταία διοργάνωση επί ιταλικού εδάφους να πραγματοποιείται το 2021 στη Λομβαρδία. Ταυτόχρονα το Bergamo Moto Club για τρίτη φορά θα εκτελέσει χρέη διοργανωτή μετά τις χρονιές του 1968 και 1986.

motomag ISDE 2025 – Στην Ιταλία από τις 24 έως τις 29 Αυγούστου

Ο Πρόεδρος της FIM, Jorge Viegas ανέφερε: "Η Ιταλία συνδέεται με το ISDE από τα πρώτα χρόνια της διεξαγωγής του. Είμαι βέβαιος ότι η πλούσια ιστορία μαζί με το πάθος που η Ιταλία ως έθνος τρέφει για το Enduro θα οδηγήσει σε μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση και ανυπομονώ πολύ γι' αυτό".

Ο Πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας, Giovanni Copioli δήλωσε: "Το FIM ISDE θα επιστρέψει στην Ιταλία το 2025 στο Μπέργκαμο, μία πόλη που αγαπά το Enduro. Στην συγκεκριμένη πόλη όπως και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας μας, έχουμε πάθος για την μοτοσυκλέτα και τους αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω τη FIM για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην Ιταλική Ομοσπονδία Μοτοσyκλέτας και στο Bergamo Moto Club, το οποίο, είμαι σίγουρος, θα διοργανώσει έναν αγώνα που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων".

Ο Πρόεδρος του Moto Club Bergamo, Giuliano Piccinini, με τη σειρά του τόνισε: "Το Moto Club Bergamo είναι υπερήφανο που επιλέχθηκε από τη FIM ως διοργανωτής του FIM ISDE 2025. Σίγουρα θα είναι ένα απαιτητικό εγχείρημα από κάθε άποψη, αλλά θα γίνει με πάθος και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της FIM Jorge Viegas και τον Πρόεδρο της FMI Giovanni Copioli που μας έδωσαν αυτή την ευκαιρία".

Ετικέτες