Έκτακτο μοτοσυκλετιστικό γεγονός! Το MOTOHAPPENING αλλάζει ημερομηνία!

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

4/9/2014

Για να μην αναγκαστούμε να γράψουμε από Δευτέρα κάτι τέτοιο: "Έκτακτη είδηση! Μοτοσυκλέτες παρασύρονται από τη θάλασσα!" αναβάλλουμε για το επόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο 12-13-14 Σεπτεμβρίου, το MOTOHappening στη Μουρτερή! Ο καιρός αποφάσισε να γίνει φθινοπωρινός ακριβώς τώρα, και να αφήσει το καλοκαίρι να ξανά έρθει από βδομάδα, οπότε και εμείς θα παίξουμε κρυφτούλι, αναβάλλοντας το ραντεβού στην παραλία. Άλλωστε το καλοκαίρι φέτος πάει για παράταση, οπότε ας αφήσουμε τη βροχερή παρένθεση να περάσει, κι ας ορίσουμε το ραντεβού μας εκ νέου, ακριβώς μια βδομάδα μετά.

Ειδοποιήστε φίλους και γνωστούς, μοτοσυκλετιστικές παρέες και μοναχικούς μηχανόβιους, καθώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι συνέχεια μπροστά σε μια οθόνη και πάρτε μια βδομάδα παράταση για να ψήσετε να έρθουν κι αυτοί που αμφιταλαντεύονταν! Ο βράχος μας περιμένει και καμία βροχή δεν τον κουνά!

Για να αποφύγουμε εικόνες όπως αυτές:

Να μην βρούμε τις μοτοσυκλέτες παρκαρισμένες έτσι:

Ούτε να ρίξουμε αναγκαστικό πλύσιμο:

Άλλωστε και ο Rossi είπε ότι αν βρέχει δεν θα έρθει...

 

Βρες μας εδώ!

Δες το MOTOHAPPENING στο FACEBOOK

Ετικέτες

Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi – 36ωρο Οδοιπορικό Μοτοσυκλέτας

Η Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi διοργανώνει για 27η φορά έναν θεσμό-θεμέλιο της μοτοσυκλετιστικής κουλτούρας στη χώρα μας
moto guzzi 36oro
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

18/3/2026

Το 27ο Οδοιπορικό θα διεξαχθεί στις 24-26 Απριλίου 2026 όπου και φέτος οι διαδρομές θα τιμούν την παράδοση και τα Ελληνικά τοπία.

To 36ωρο Οδοιπορικό προορίζεται για μοτοσυκλετιστές που αγαπούν την περιήγηση στο εκτεταμένο οδικό δίκτυο της χώρας, σε μια διαδρομή μεγάλης απόστασης που έχει στόχο να προάγει το μοτοσυκλετισμό και την οδική ασφάλεια, προσφέροντας στον αναβάτη ένα μοναδικό διήμερο.

Περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητα εγγραφής: http://www.motoguzziclub.gr

Επικοινωνία με την οργανωτική ομάδα: [email protected]

Εγγραφές δια ζώσης στην Λέσχη, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 19:00-23:00 από 18/3 έως 08/04 (ή μέχρι εξαντλήσεως αριθμού συμμετοχών)

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία/ενημέρωση παρακαλώ επικοινωνήστε :

κ. Μπάμπης Γκιουλμεϊντάνογλου: 6984415755

κ. Γιώργος Ανδρικόπουλος: 6978555870

κ. Χρήστος Γερόπουλος: 6937051207