ScooterClubHellas: Κοπή πίτας - Δελτίο Τύπου

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

25/1/2016
Αγαπητά μέλη και φίλοι του ScooterClubHellas ,
 
Για να εμπεδώσουμε ότι μπήκε νέα χρονιά , σας καλούμε όλους να κόψουμε την Βασιλόπιτα μας , με κλήρωση δώρων , με χορό και με τσιμπούσι !!!!
 
Παρά τις αντίξοες οικονομικά συνθήκες κλείσαμε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο με πολύ ωραίο μενού για μικρούς και μεγάλους και ζωντανή μουσική . 
Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20:30 στο εστιατόριο ''Ο Μπάρμπα Λάζαρος'' Ζησιμοπούλου 24Α στο Παλαιό Φάληρο
Με την ευγενική χορηγία της BMW Βαγιανέλης Α.Ε. η τιμή διαμορφώνεται στα 15 ευρώ για τους μεγάλους και 12 ευρώ για τους μικρούς μας φίλους. 
Σας περιμένουμε να περάσουμε ωραίες στιγμές μεταξύ φίλων.
Οι συμμετοχές μπορούν να δηλωθούν αποκλειστικά εδώ, καθώς θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας: http://forum.scooterclubhellas.gr/viewtopic.php?f=366&t=44666
 
 
Λίγα λόγια για το www.ScooterClubHellas.gr
 
Η λέσχη δραστηριοποιείται στον χώρο της μοτοσυκλέτας από τον Οκτώβριο του 2005 με εκδηλώσεις, εκδρομές και συμμετοχή σε μοτοσυκλετιστικά δρώμενα. 
 
Το Forum εγκαινιάστηκε τον Μάη του 2006 από μέλη της λέσχης και φίλους των Scooter. Από την πρώτη στιγμή στάθηκε ισάξια στις προσδοκίες των δημιουργών, αλλά και των μελών του. Απαντήσεις σχετικά με οποιοδήποτε θέμα μας ενδιαφέρει με τις μοτοσυκλέτες μας, αλλά και με την καθημερινότητα , βρίσκονται στο Forum επί καθημερινής βάσεως.
 
Αυτήν την στιγμή έχουμε 43.208 εγγεγραμμένα μέλη και καθημερινή επισκεψιμότητα 3,000 με 3,500 διαφορετικών μελών
 
 

 

Μερικές από τις δραστηριότητες μας

 
1)Εβδομαδιαία συνάντηση μελών σε σταθερό σημείο.
2)Εκδρομή σε κοντινή η πιο μακρινή απόσταση κάθε μήνα.
3)Παραρτήματα του φόρουμ σε διάφορα μέρη της Ελλάδας ( Αθήνα , Πάτρα , Θεσσαλονίκη , Βόλος , Κρήτη )
4)Συμμετοχές σε διάφορα φεστιβαλ μηχανών ( τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο ScooterMotoFestival στο γκάζι ) , Bikes & Tattoos by the Sea
5)Εδώ και τρία χρόνια έχουμε δημιουργήσει δικιά μας τράπεζα αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλένειο / Μπενάκιο ΕΕΣ
6)Εκπαιδευτικά σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης ( Τάκης Μανιάτης )
7)Πανελλήνιες συγκεντρώσεις μελών από όλη την Ελλάδα ( σε Αθήνα , Βόλο , Τρίκαλα , Καμένα βούρλα )
8)Εθελοντισμό σε αγώνες δρόμου ( διαφύλαξη συμμετεχόντων με αποκλεισμό δρόμων ) σε συνεργασία με την αστυνομία και τους τοπικούς φορείς
9)Δημιουργία ,προγραμματισμός και εκτέλεση με πλήρη επιτυχία από μέλη μας του 1ου Scooter Rally Αντοχής , μέσα στο 2015 και πρόκειται να ακολουθήσει και δεύτερο και τρίτο …
10)Κάθε χρόνο κοπή Βασιλόπιτας για τα μέλη σε κάθε παράρτημα της Ελλάδος
11)Ανθρωπιστική βοήθεια για διάφορες οργανώσεις : Κιβωτό του Κόσμου , Φλόγα , Χαμόγελο του παιδιού
και άλλα πολλά ακολουθούν…. 
 

Κορυδαλλός: Άγρια συμπλοκή μοτοσυκλετιστών με επιβάτες αυτοκινήτου - Τουλάχιστον ένας τραυματίας [Video]

Λεκτική διαμάχη εξελίχθηκε σε καταδίωξη και εν τέλει σε σύρραξη επτά ατόμων
petrou-ralli-kavgas
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

11/9/2026

Το βράδυ της Πέμπτης 10/9 στη συμβολή της λεωφόρου Πέτρου Ράλλη με τον Κηφισό ξέσπασε φραστικό επεισόδιο μεταξύ δύο επιβαινόντων σε μοτοσυκλέτα και τριών σε αυτοκίνητο. Αν και αρχικά δεν δόθηκε συνέχεια στο συμβάν, αργότερα τα δύο οχήματα συναντήθηκαν εκ νέου στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, με κάποιες αναφορές να μιλούν για καταδίωξη των δύο οχημάτων ως εκεί, κάτι που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται.

Η διένεξη ωστόσο είχε συνέχεια, καθώς μερικά τετράγωνα παρακάτω, στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με τον οδό Κέκροπος στον Κορυδαλλό η μοτοσυκλέτα επιχείρησε να κλείσει τον δρόμο στο αυτοκίνητο, με τον οδηγό του να πατά γκάζι και να ρίχνει τη μοτοσυκλέτα σε παρακείμενη κολώνα, τραυματίζοντας τον αναβάτη της, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Ακολούθησε καυγάς μεταξύ των τριών επιβατών του αυτοκινήτου και του συνεπιβάτη της πεσμένης μοτοσυκλέτας, καθώς μια δεύτερη μοτοσυκλέτα με δύο επιβαίνοντες ενεπλάκη στη συμπλοκή υπέρ του μοτοσυκλετιστή. Η σύρραξη στη διασταύρωση αυτή γενικεύτηκε και ένας από τους επιβαίνοντες στη δεύτερη μοτοσυκλέτα φέρεται να χτύπησε τον οδηγό του αυτοκινήτου.

Το όλο συμβάν έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας και πέντε προσαγωγές, ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο από τους συμμετέχοντες στον καυγά που έχει ταυτοποιηθεί.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίχθηκε το συμβάν και όλα τα γεγονότα που το συνθέτουν ερευνώνται από την αστυνομία.