ScooterClubHellas: Κοπή πίτας - Δελτίο Τύπου

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

25/1/2016
Αγαπητά μέλη και φίλοι του ScooterClubHellas ,
 
Για να εμπεδώσουμε ότι μπήκε νέα χρονιά , σας καλούμε όλους να κόψουμε την Βασιλόπιτα μας , με κλήρωση δώρων , με χορό και με τσιμπούσι !!!!
 
Παρά τις αντίξοες οικονομικά συνθήκες κλείσαμε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο με πολύ ωραίο μενού για μικρούς και μεγάλους και ζωντανή μουσική . 
Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20:30 στο εστιατόριο ''Ο Μπάρμπα Λάζαρος'' Ζησιμοπούλου 24Α στο Παλαιό Φάληρο
Με την ευγενική χορηγία της BMW Βαγιανέλης Α.Ε. η τιμή διαμορφώνεται στα 15 ευρώ για τους μεγάλους και 12 ευρώ για τους μικρούς μας φίλους. 
Σας περιμένουμε να περάσουμε ωραίες στιγμές μεταξύ φίλων.
Οι συμμετοχές μπορούν να δηλωθούν αποκλειστικά εδώ, καθώς θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας: http://forum.scooterclubhellas.gr/viewtopic.php?f=366&t=44666
 
 
Λίγα λόγια για το www.ScooterClubHellas.gr
 
Η λέσχη δραστηριοποιείται στον χώρο της μοτοσυκλέτας από τον Οκτώβριο του 2005 με εκδηλώσεις, εκδρομές και συμμετοχή σε μοτοσυκλετιστικά δρώμενα. 
 
Το Forum εγκαινιάστηκε τον Μάη του 2006 από μέλη της λέσχης και φίλους των Scooter. Από την πρώτη στιγμή στάθηκε ισάξια στις προσδοκίες των δημιουργών, αλλά και των μελών του. Απαντήσεις σχετικά με οποιοδήποτε θέμα μας ενδιαφέρει με τις μοτοσυκλέτες μας, αλλά και με την καθημερινότητα , βρίσκονται στο Forum επί καθημερινής βάσεως.
 
Αυτήν την στιγμή έχουμε 43.208 εγγεγραμμένα μέλη και καθημερινή επισκεψιμότητα 3,000 με 3,500 διαφορετικών μελών
 
 

 

Μερικές από τις δραστηριότητες μας

 
1)Εβδομαδιαία συνάντηση μελών σε σταθερό σημείο.
2)Εκδρομή σε κοντινή η πιο μακρινή απόσταση κάθε μήνα.
3)Παραρτήματα του φόρουμ σε διάφορα μέρη της Ελλάδας ( Αθήνα , Πάτρα , Θεσσαλονίκη , Βόλος , Κρήτη )
4)Συμμετοχές σε διάφορα φεστιβαλ μηχανών ( τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο ScooterMotoFestival στο γκάζι ) , Bikes & Tattoos by the Sea
5)Εδώ και τρία χρόνια έχουμε δημιουργήσει δικιά μας τράπεζα αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλένειο / Μπενάκιο ΕΕΣ
6)Εκπαιδευτικά σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης ( Τάκης Μανιάτης )
7)Πανελλήνιες συγκεντρώσεις μελών από όλη την Ελλάδα ( σε Αθήνα , Βόλο , Τρίκαλα , Καμένα βούρλα )
8)Εθελοντισμό σε αγώνες δρόμου ( διαφύλαξη συμμετεχόντων με αποκλεισμό δρόμων ) σε συνεργασία με την αστυνομία και τους τοπικούς φορείς
9)Δημιουργία ,προγραμματισμός και εκτέλεση με πλήρη επιτυχία από μέλη μας του 1ου Scooter Rally Αντοχής , μέσα στο 2015 και πρόκειται να ακολουθήσει και δεύτερο και τρίτο …
10)Κάθε χρόνο κοπή Βασιλόπιτας για τα μέλη σε κάθε παράρτημα της Ελλάδος
11)Ανθρωπιστική βοήθεια για διάφορες οργανώσεις : Κιβωτό του Κόσμου , Φλόγα , Χαμόγελο του παιδιού
και άλλα πολλά ακολουθούν…. 
 

VIDEO: Μπλόκο για έλεγχο σε μοτοσυκλέτες, ένας διαφεύγει, ο άλλος το επιχειρεί

Συνηθισμένη εικόνα στην χώρα αυτή
VIDEO: Μπλόκο για έλεγχο σε μοτοσυκλέτες, ένας διαφεύγει, ο άλλος το επιχειρεί
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

1/7/2025

Χωρίς κράνος, χωρίς καθόλου εξοπλισμό τρεις μοτοσυκλέτες λαμβάνουν σήμα να σταματήσουν σε μπλόκο για έλεγχο, ένας διαφεύγει και ο δεύτερος πραγματοποιεί  μία ετεροχρονισμένη απόπειρα χωρίς επιτυχία. Μία συνηθισμένη εικόνα για την χώρα μας, που καταγράφτηκε το περασμένο Σάββατο 28/6 στην Βουλιαγμένη.

Ελπίζουμε πως κάποια στιγμή σε αυτή την χώρα δεν θα μπορεί κανείς να ανέβει στη σέλα και να βάλει μπροστά αν δεν φορά το κράνος του, όχι γιατί του επιβάλλεται, αλλά γιατί ο ίδιος δεν θα αισθάνεται άνετα να οδηγήσει χωρίς εξοπλισμό. Όπως δηλαδή συμβαίνει ήδη για ένα μεγάλο μερίδιο πραγματικών μοτοσυκλετιστών στη χώρα μας, με την ελπίδα πως θα γίνει συνήθεια για όλους. Η παιδεία είναι ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό και η μισή παιδεία λαμβάνεται στο σπίτι, ας μην περιμένουμε την έτσι κι αλλιώς αργοπορημένη πολιτεία, ας ξεκινήσει ο καθένας από τα αγαπημένα του πρόσωπα την προσπάθεια για αλλαγή.