ScooterClubHellas: Κοπή πίτας - Δελτίο Τύπου

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

25/1/2016
Αγαπητά μέλη και φίλοι του ScooterClubHellas ,
 
Για να εμπεδώσουμε ότι μπήκε νέα χρονιά , σας καλούμε όλους να κόψουμε την Βασιλόπιτα μας , με κλήρωση δώρων , με χορό και με τσιμπούσι !!!!
 
Παρά τις αντίξοες οικονομικά συνθήκες κλείσαμε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο με πολύ ωραίο μενού για μικρούς και μεγάλους και ζωντανή μουσική . 
Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20:30 στο εστιατόριο ''Ο Μπάρμπα Λάζαρος'' Ζησιμοπούλου 24Α στο Παλαιό Φάληρο
Με την ευγενική χορηγία της BMW Βαγιανέλης Α.Ε. η τιμή διαμορφώνεται στα 15 ευρώ για τους μεγάλους και 12 ευρώ για τους μικρούς μας φίλους. 
Σας περιμένουμε να περάσουμε ωραίες στιγμές μεταξύ φίλων.
Οι συμμετοχές μπορούν να δηλωθούν αποκλειστικά εδώ, καθώς θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας: http://forum.scooterclubhellas.gr/viewtopic.php?f=366&t=44666
 
 
Λίγα λόγια για το www.ScooterClubHellas.gr
 
Η λέσχη δραστηριοποιείται στον χώρο της μοτοσυκλέτας από τον Οκτώβριο του 2005 με εκδηλώσεις, εκδρομές και συμμετοχή σε μοτοσυκλετιστικά δρώμενα. 
 
Το Forum εγκαινιάστηκε τον Μάη του 2006 από μέλη της λέσχης και φίλους των Scooter. Από την πρώτη στιγμή στάθηκε ισάξια στις προσδοκίες των δημιουργών, αλλά και των μελών του. Απαντήσεις σχετικά με οποιοδήποτε θέμα μας ενδιαφέρει με τις μοτοσυκλέτες μας, αλλά και με την καθημερινότητα , βρίσκονται στο Forum επί καθημερινής βάσεως.
 
Αυτήν την στιγμή έχουμε 43.208 εγγεγραμμένα μέλη και καθημερινή επισκεψιμότητα 3,000 με 3,500 διαφορετικών μελών
 
 

 

Μερικές από τις δραστηριότητες μας

 
1)Εβδομαδιαία συνάντηση μελών σε σταθερό σημείο.
2)Εκδρομή σε κοντινή η πιο μακρινή απόσταση κάθε μήνα.
3)Παραρτήματα του φόρουμ σε διάφορα μέρη της Ελλάδας ( Αθήνα , Πάτρα , Θεσσαλονίκη , Βόλος , Κρήτη )
4)Συμμετοχές σε διάφορα φεστιβαλ μηχανών ( τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο ScooterMotoFestival στο γκάζι ) , Bikes & Tattoos by the Sea
5)Εδώ και τρία χρόνια έχουμε δημιουργήσει δικιά μας τράπεζα αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλένειο / Μπενάκιο ΕΕΣ
6)Εκπαιδευτικά σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης ( Τάκης Μανιάτης )
7)Πανελλήνιες συγκεντρώσεις μελών από όλη την Ελλάδα ( σε Αθήνα , Βόλο , Τρίκαλα , Καμένα βούρλα )
8)Εθελοντισμό σε αγώνες δρόμου ( διαφύλαξη συμμετεχόντων με αποκλεισμό δρόμων ) σε συνεργασία με την αστυνομία και τους τοπικούς φορείς
9)Δημιουργία ,προγραμματισμός και εκτέλεση με πλήρη επιτυχία από μέλη μας του 1ου Scooter Rally Αντοχής , μέσα στο 2015 και πρόκειται να ακολουθήσει και δεύτερο και τρίτο …
10)Κάθε χρόνο κοπή Βασιλόπιτας για τα μέλη σε κάθε παράρτημα της Ελλάδος
11)Ανθρωπιστική βοήθεια για διάφορες οργανώσεις : Κιβωτό του Κόσμου , Φλόγα , Χαμόγελο του παιδιού
και άλλα πολλά ακολουθούν…. 
 

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026: Όλα έτοιμα! Οι εταιρείες που συμμετέχουν

Η μεγαλύτερη γιορτή της μοτοσυκλέτας - ΞΕΚΙΝΑ
έκθεση μοτοσυκλέτας 2026
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

31/3/2026

Όλα έτοιμα για την μεγάλη γιορτή της μοτοσυκλέτας!

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας επιστρέφει δυναμικά και φέρνει τα νέα μοντέλα του 2026, πολλά από αυτά σε πρώτη παρουσίαση στο κοινό!

Η λίστα με τους εκθέτες είναι έτοιμη, παραμονή της έναρξης, άργησε λίγο για όποιον περίμενε ίσως να δει την λίστα για να αποφασίσει την επίσκεψή του!
Ήταν όμως για καλό σκοπό καθώς πέρα των Honda και Piaggio Group και μερικών ακόμη απουσιών, υπάρχει μεγάλη πληρότητα.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στη φετινή έκθεση Μοτοσυκλέτας και έχουν ήδη στήσει τα περίπτερά τους είναι οι εξής: Aodes, BMW Motorrad, Benda, Bimota, Brixton, BSA, Buggy Motors, Can Am, CFMOTO, Cyclone, Ducati, Ecoshift, FB Mondial, Gemini, GPX, Harley-Davidson, Husqvarna, Hyosung, Indian Motorcycle, Italjet, Kawasaki, KTM, KYMCO, Kove, Letbe, Malaguti, Moto Morini, Motron, Phelon & Moore, QJMOTOR, Royal Alloy, Royal Enfield, Suzuki, SYM, Thrust Motor, Triumph, UM Motorcycles, Velocifero, Voge, Yadea, Yamaha, Zontes.

Απόν θα είναι η Honda και το Piaggio Group που περιλαμβάνει τις Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio και Vespa, ενώ επίσης απούσα θα είναι η Motoway Καμπράνης, μαζί με τις μάρκες που εκπροσωπεί: Asus, Benelli, Keeway, Morbidelli.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο του MOTO!

Αναλυτικά το ωράριο της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας:

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026
1-5 Απριλίου / Metropolitan Expo
Ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη 1/4: 14:00-21:00
Πέμπτη 2/4: 14:00-21:00
Παρασκευή 3/4: 14:00-21:00
Σάββατο 4/4: 10:00-21:00
Κυριακή 5/4: 10:00-21:00