MotoGP στα χιόνια – Video

Η Honda RC213V με καρφιά
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

15/1/2017

Ο Marc Marquez οδηγεί την RC213V στο χειμερινό θέρετρο Kitzbühel στην Αυστρία προετοιμάζοντας video για την Red Bull και οι θεατές πιάνουν το παρακάτω στιγμιότυπο.

Την περασμένη εβδομάδα είχε ενημερώσει τους οπαδούς του στα social media ότι κατευθύνεται στο αεροδρόμιο του Salzburg για λογαριασμό της Red Bull, βασικού χορηγού του, ενώ έδειξε και την παρακάτω φωτογραφία των ελαστικών με καρφιά. Χρειάζονται σίγουρα πολλές μέρες για την ολοκλήρωση του video της Red Bull, οπότε το στιγμιότυπο που ανέβασε κάποιος από τους θεατές, μας δίνει αυτή την στιγμή μία μικρή ιδέα από τα γυρίσματα και το τι ετοιμάζουν για αργότερα.

 

Θα ήταν δύσκολο να κρατήσουν τον κόσμο μακριά, καθώς η τοποθεσία που επέλεξαν είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα χιονοδρομικά κέντρα με πάρα πολλές πίστες σε κοντινή απόσταση. Το διπλανό όρος Hahnenkamm, για παράδειγμα, είναι ο ναός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σκι και είναι πρακτικά αδύνατο να περάσει απαρατήρητος ο αντίλαλος της RC213V στα κατακλυσμένα από κόσμο βουνά…

 

Σε κάνει να αναρωτιέσαι τι πρόγραμμα έγραψαν για τα ηλεκτρονικά…

Ετικέτες

Αστυνομία: Αναζήτηση πληροφοριών για θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλιούπολη

Αναζητείται αυτοκίνητο που ενδεχομένως εμπλέκεται σε δυστύχημα τις πρωινές ώρες της 13/4/2026 στην περιοχή της Ηλιούπολης
αστυνομια
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

20/4/2026

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της Ελληνικής Αστυνομίας, τη Δευτέρα 13 Απριλίου και περί ώρα 08:05 πρωί στη συμβολή των οδών Πύρρωνος και Κλεάνθους στην Ηλιούπολη Αττικής έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα με εμπλεκόμενη Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσυκλέτα, η οποία εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε κράσπεδο πεζοδρομίου και ακολούθως ανετράπη επί του οδοστρώματος.

Το αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν αρχικά ο σοβαρός τραυματισμός του αναβάτη, ο οποίος δυστυχώς κατέληξε το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης προέκυψε πιθανή εμπλοκή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου χρώματος πράσινου, εμφανώς ξεθωριασμένου, με πιθανό πρώτο έτος κυκλοφορίας το 1999.

Η Αστυνομία προσθέτει πως το εν λόγω όχημα φέρει ακτινωτά καλύμματα τροχών (τάσια) και στερείται τάπας του ντεπόζιτου βενζίνης.

Για τη μόρφωση πληρέστερης εικόνας για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το ως άνω θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, παρακαλούνται τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Α΄Τμήμα Τροχαίας Ν/Α Αττικής στα τηλέφωνα: 2144444585-573-577.