Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Ταλέντο και στο τραγούδι ο Lorenzo! [video]

Μπήκε στον τελικό μουσικού τηλεπαιχνιδιού!

Ο Jorge Lorenzo είναι ένας από τους μεγαλύτερους αναβάτες των MotoGP στην σύγχρονη εποχή, αλλά πρόσφατα μας αποκάλυψε ότι διαθέτει και άλλα ταλέντα, καταφέρνοντας να περάσει στον τελικό του μουσικού show "Masked Singer". Με μια σαρκαστική διάθεση, θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτή ίσως είναι και η καλύτερη επίδοσή του τα τελευταία δύο χρόνια…

Σίγουρα ο Ισπανός αναβάτης και πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (τρεις φορές στα MotoGP και δύο στα 250cc), ξάφνιασε τους πάντες όταν εμφανίστηκε στο ισπανικό τηλεοπτικό show "Masked Singer", φτάνοντας μάλιστα και μέχρι τον τελικό!

Ο Lorenzo πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του 2020 στην απραξία, καθώς ο ρόλος του ως αναβάτης εξέλιξης για την Yamaha περιορίστηκε σημαντικά λόγω της πανδημίας, ενώ από το 2021 θα αντικατασταθεί από τον Cal Crutchlow. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάει στο "Adivina Quien Canta" (όπως είναι ο ισπανικός τίτλος για το Mask Singer), ένα τηλεοπτικό show που προωτοεμφανίστηκε στην Κορέα και από τότε κατακτά την μία χώρα μετά την άλλη.

Για εμάς εδώ στην Ελλάδα που δεν ξέρουμε την πλατφόρμα του τηλεπαιχνιδιού, πρόκειται για έναν διαγωνισμό τραγουδιού διασημοτήτων, με τους δύο χειρότερους να ψηφίζονται κάθε εβδομάδα για αποχώρηση. Η διαφορά με τα τους αντίστοιχους διαγωνισμούς είναι ότι οι διαγωνιζόμενοι εμφανίζονται με εκκεντρικά και περίεργα κοστούμια, χωρίς να ξέρουν οι κριτές ποιος κρύβεται από κάτω, παρά μόνο την ώρα που αποχωρούν από το παιχνίδι.

Ο Jorge Lorenzo αποδείχθηκε πολύ καλός πίσω από το μικρόφωνο, αφού κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι πέντε εβδομάδες ντυμένος σαν κοράκι, ενώ είχε βρεθεί στους δύο υποψήφιους για αποχώρηση μόνο μία φορά. Τελικά έφτασε μέχρι τον τελικό όπου αναδείχθηκε τέταρτος, έχοντας τραγουδήσει μέχρι εκείνη την στιγμή πολλές γνωστές επιτυχίες. Ο ίδιος πάντως περιέγραψε την εμπειρία του "μοναδική και αξέχαστη"

Δείτε εδώ το video με την αποκάλυψη του Lorenzo στο παιχνίδι