Ταλέντο και στο τραγούδι ο Lorenzo! [video]

Μπήκε στον τελικό μουσικού τηλεπαιχνιδιού!
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

28/12/2020

Ο Jorge Lorenzo είναι ένας από τους μεγαλύτερους αναβάτες των MotoGP στην σύγχρονη εποχή, αλλά πρόσφατα μας αποκάλυψε ότι διαθέτει και άλλα ταλέντα, καταφέρνοντας να περάσει στον τελικό του μουσικού show "Masked Singer". Με μια σαρκαστική διάθεση, θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτή ίσως είναι και η καλύτερη επίδοσή του τα τελευταία δύο χρόνια…

Σίγουρα ο Ισπανός αναβάτης και πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (τρεις φορές στα MotoGP και δύο στα 250cc), ξάφνιασε τους πάντες όταν εμφανίστηκε στο ισπανικό τηλεοπτικό show "Masked Singer", φτάνοντας μάλιστα και μέχρι τον τελικό!

Ο Lorenzo πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του 2020 στην απραξία, καθώς ο ρόλος του ως αναβάτης εξέλιξης για την Yamaha περιορίστηκε σημαντικά λόγω της πανδημίας, ενώ από το 2021 θα αντικατασταθεί από τον Cal Crutchlow. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάει στο "Adivina Quien Canta" (όπως είναι ο ισπανικός τίτλος για το Mask Singer), ένα τηλεοπτικό show που προωτοεμφανίστηκε στην Κορέα και από τότε κατακτά την μία χώρα μετά την άλλη.

Για εμάς εδώ στην Ελλάδα που δεν ξέρουμε την πλατφόρμα του τηλεπαιχνιδιού, πρόκειται για έναν διαγωνισμό τραγουδιού διασημοτήτων, με τους δύο χειρότερους να ψηφίζονται κάθε εβδομάδα για αποχώρηση. Η διαφορά με τα τους αντίστοιχους διαγωνισμούς είναι ότι οι διαγωνιζόμενοι εμφανίζονται με εκκεντρικά και περίεργα κοστούμια, χωρίς να ξέρουν οι κριτές ποιος κρύβεται από κάτω, παρά μόνο την ώρα που αποχωρούν από το παιχνίδι.

Ο Jorge Lorenzo αποδείχθηκε πολύ καλός πίσω από το μικρόφωνο, αφού κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι πέντε εβδομάδες ντυμένος σαν κοράκι, ενώ είχε βρεθεί στους δύο υποψήφιους για αποχώρηση μόνο μία φορά. Τελικά έφτασε μέχρι τον τελικό όπου αναδείχθηκε τέταρτος, έχοντας τραγουδήσει μέχρι εκείνη την στιγμή πολλές γνωστές επιτυχίες. Ο ίδιος πάντως περιέγραψε την εμπειρία του "μοναδική και αξέχαστη"

Δείτε εδώ το video με την αποκάλυψη του Lorenzo στο παιχνίδι

Royal Enfield Himalayan Base Camp – Μια μάζωξη σε υψόμετρο 3.500 μέτρων

Η παρθενική διοργάνωση Himalayan Base Camp θα γίνει πάνω από τα σύννεφα
re-base-camp
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

29/4/2026

Από τις 4 ως 6 Σεπτεμβρίου η Royal Enfield θα διοργανώσει μια τριήμερη συγκέντρωση στην πόλη Leh της επαρχίας Ladakh στους πρόποδες των Ιμαλαΐων και δη σε υψόμετρο 3.500 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας.

Το Himalayan Base Camp αντλεί το όνομά του από την τοποθεσία που το φιλοξενεί, αλλά δεν περιορίζεται αποκλειστικά σε κατόχους Himalayan. Απεναντίας, δηλώνει ανοικτή σε μοτοσυκλετιστές, αναρριχητές, ποδηλάτες και εν γένει σε όποιον αρέσκεται σε περιπετειώδεις ορεσίβιες δραστηριότητες.

Οσαύτως, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πολλά δρώμενα στις τρεις μέρες διάρκειάς της, με καγιάκ, ορειβασία, αναρρίχηση και ποδηλασία στο ημερήσιο πρόγραμμα, καθώς φυσικά και πληθώρα διαδρομών για μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα. Μια σειρά από εργαστήρια με έμπειρους επαγγελματίες θα διδάξουν στους επισκέπτες τα μυστικά των παραπάνω δραστηριοτήτων, ενώ δεδηλωμένος στόχος της Royal Enfield είναι η ενεργή συμμετοχή του κοινού και όχι απλώς η παθητική θέαση της δράσης.

Φιλοδοξώντας να εξελιχθεί σε ετήσιο ραντεβού των απανταχού φίλων της περιπέτειας σε οποιαδήποτε μορφή της και έχει ως στόχο να τους βοηθήσει να σπρώξουν τα όριά τους λίγο πιο μακριά με γνώση και εμπειρία.

Οι εγγραφές για το πρώτο Royal Enfield Himalayan Base Camp θα ανοίξουν την 1η Μαΐου μέσω της σχετικής ενότητας στην ιστοσελίδα της εταιρείας.