65 κλήσεις για κίνηση στη ΛΕΑ στον Κηφισό σε μία μέρα, από μοτοσυκλετιστές της Τροχαίας

Στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την οδική ασφάλεια
motomag Έλεγχοι της Τροχαίας στη Λεωφόρο Κηφισού με στόχευση στις παραβάσεις Λ.Ε.Α. στις 29 Οκτωβρίου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

1/11/2023

Στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την οδική ασφάλεια, η Ελληνική Αστυνομία διενήργησε εντατικούς ελέγχους στη Λεωφόρο Κηφισού, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα οι στοχευμένοι έλεγχοι αφορούσαν τις παραβάσεις για την οδήγηση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ. Ε. Α), με τους μοτοσυκλετιστές της Τροχαίας να βεβαιώνουν συνολικά 65 παραβάσεις: 36 παραβάσεις στο ρεύμα προς Λαμία και 29 στο ρεύμα προς Πειραιά.

Αναλυτικότερα, στο ρεύμα προς Λαμία καταγράφηκαν 13 παραβάσεις μεταξύ 08:00 έως 10:00 και 23 παραβάσεις από τις 14:00 έως 16:00. Αντίστοιχα, στο ρεύμα προς Πειραιά, καταγράφηκαν 18 παραβάσεις μεταξύ 08:00 και 10:00 και 18 από τις 16:00 έως 18:00.

Οι συγκεκριμένες κλήσεις μπορεί να φαντάζουν λίγες για όσους κυκλοφορούμε καθημερινά στον Κηφισό και βλέπουμε τι συμβαίνει στη Λ.Ε.Α. (εξαιρετικά επικίνδυνη η χρήση της ιδιαίτερα στις εισόδους στον Κηφισό, όπως πχ. στην άνοδο του Κηφισού στη γέφυρα της Αύρας), σημειώστε όμως πως κόπηκαν από μοτοσυκλετιστές και όχι από το σύνηθες μπλόκο. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, θα θέλαμε να δούμε συνδυασμό και των δυο πρακτικών.

Ετικέτες

Κωσταντίνος Μαυρόπουλος - Στο Yamaha R3 Cup 2024 με την ομάδα Xgear

Νέες προκλήσεις για τον νεαρό Έλληνα Πρωταθλητή
motomagYamaha R3 Cup – Ο Κωσταντίνος Μαυρόπουλος θα αγωνιστεί με την ομάδα Xgear
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

29/2/2024

Μέσα από ανακοίνωση στα κοινωνικά του δίκτυα ο “Dinos31” μας ενημερώνει για την ένταξή του στην ιταλική αγωνιστική ομάδα Xgear, με την οποία θα συμμετάσχει το 2024 στο Yamaha R3 Cup, έναν θεσμό που έχει αναδειχθεί σε φυτώριο αυριανών πρωταθλητών.

Ο Έλληνας αγωνιζόμενος και Πρωταθλητής, Κωσταντίνος Μαυρόπουλος, ταξιδεύει μέχρι την Ιταλία, με στόχο το επόμενο βήμα στην αγωνιστική του πορεία. Μετά από δύο συνεχόμενα Βαλκανικά Πρωταθλήματα (2022, 2023) στα SSP300, και έναν τίτλο στην αντίστοιχη κατηγορία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, θα κάνει την εμφάνισή του στο Yamaha R3 Cup στην Ιταλία, έναν θεσμό που αποτελεί φυτώριο αναβατών για τις μεγαλύτερες κατηγορίες των Motul WSBK και MotoGP, πάνω σε μία μοτοσυκλέτα που γνωρίζει καλά.

Ο Ντίνος θα μεταβεί στη γείτονα χώρα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να δοκιμάσει την αγωνιστική του μοτοσυκλέτα, ενώ ο πρώτος αγώνας του R3 Cup θα λάβει χώρα στις 28 Απριλίου, με το Πρωτάθλημα να διεξάγεται σε Vallelunga, Mugello και Misano.

Η νέα ομάδα του Ντίνου, Xgear, μετρά ήδη πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, ξεκινώντας από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stock 1000, το 2003. Στη συνέχεια, ασχολήθηκε με το Iταλικό Πρωτάθλημα CIV, συμμετέχοντας σε διάφορες κατηγορίες.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα αγωνιστική πρόκληση του Ντίνου και είμαστε σίγουροι πως θα εντυπωσιάσει.

Yamaha R3 Cup – Ο Κωσταντίνος Μαυρόπουλος θα αγωνιστεί με την ομάδα Xgear

 

Ετικέτες