65 κλήσεις για κίνηση στη ΛΕΑ στον Κηφισό σε μία μέρα, από μοτοσυκλετιστές της Τροχαίας

Στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την οδική ασφάλεια
motomag Έλεγχοι της Τροχαίας στη Λεωφόρο Κηφισού με στόχευση στις παραβάσεις Λ.Ε.Α. στις 29 Οκτωβρίου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

1/11/2023

Στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την οδική ασφάλεια, η Ελληνική Αστυνομία διενήργησε εντατικούς ελέγχους στη Λεωφόρο Κηφισού, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα οι στοχευμένοι έλεγχοι αφορούσαν τις παραβάσεις για την οδήγηση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ. Ε. Α), με τους μοτοσυκλετιστές της Τροχαίας να βεβαιώνουν συνολικά 65 παραβάσεις: 36 παραβάσεις στο ρεύμα προς Λαμία και 29 στο ρεύμα προς Πειραιά.

Αναλυτικότερα, στο ρεύμα προς Λαμία καταγράφηκαν 13 παραβάσεις μεταξύ 08:00 έως 10:00 και 23 παραβάσεις από τις 14:00 έως 16:00. Αντίστοιχα, στο ρεύμα προς Πειραιά, καταγράφηκαν 18 παραβάσεις μεταξύ 08:00 και 10:00 και 18 από τις 16:00 έως 18:00.

Οι συγκεκριμένες κλήσεις μπορεί να φαντάζουν λίγες για όσους κυκλοφορούμε καθημερινά στον Κηφισό και βλέπουμε τι συμβαίνει στη Λ.Ε.Α. (εξαιρετικά επικίνδυνη η χρήση της ιδιαίτερα στις εισόδους στον Κηφισό, όπως πχ. στην άνοδο του Κηφισού στη γέφυρα της Αύρας), σημειώστε όμως πως κόπηκαν από μοτοσυκλετιστές και όχι από το σύνηθες μπλόκο. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, θα θέλαμε να δούμε συνδυασμό και των δυο πρακτικών.

Ετικέτες

Απόλλων ΑΕ και DIN Agents: Η Συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα στην Ασφαλιστική Αγορά

Η Απόλλων ΑΕ, μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, και η εταιρεία διαμεσολάβησης DIN Agents ανακοινώνουν τη συνεργασία τους
Sarakakis
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

24/2/2026
Η Απόλλων ΑΕ, μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, μια εταιρεία αναγνωρισμένη για τη θεσμική της αξιοπιστία και τη μακρόχρονη εμπειρία και η DIN Agents, η εταιρεία διαμεσολάβησης που αριθμεί περισσότερους από 500 δυναμικούς συνεργάτες, ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας ένα επιχειρηματικό οικοσύστημα με χαρτοφυλάκιο άνω των €50 εκατ.

Η συγκεκριμένη συνεργασία στόχο έχει τη δημιουργία ενός σύγχρονου Hub Ασφαλιστικών Υπηρεσιών. Η σταθερή ανάπτυξη και η ευελιξία της DIN Agents συναντούν την τεχνογνωσία και τις στιβαρές υποδομές της Απόλλων ΑΕ, με την εγγύηση και την αξιοπιστία του ιστορικού Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Το κοινό όραμα βρίσκεται στη δημιουργία ενός οργανισμού που ηγείται των εξελίξεων προσφέροντας στους συνεργάτες πρόσβαση σε αγορές με προοπτική και σε εργαλεία επόμενης γενιάς. Στόχος είναι η δημιουργία ενός πανελλαδικού δικτύου-πρότυπου, με νέα σημεία παρουσίας σε κομβικές πόλεις της περιφέρειας και περαιτέρω ενίσχυση του αποτυπώματος στην Αττική.

Με αθροιστική παραγωγή που ξεπερνά τα €50 εκατ., η Απόλλων ΑΕ, μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και η DIN Agents κάνουν ένα κοινό βήμα επαναπροσδιορίζοντας τη σύγχρονη διαμεσολάβηση.

Κοινή δήλωση Διοίκησης: «Η συμπόρευση της Απόλλων ΑΕ, του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και της DIN Agents δεν είναι απλώς μια επιχειρηματική κίνηση, είναι μια δήλωση εξωστρέφειας. Με κοινές αξίες χτίζουμε έναν οργανισμό που τον χαρακτηρίζουν η οικονομική ευρωστία, η προηγμένη τεχνολογικά λειτουργία και το ξεκάθαρο πλάνο για την επόμενη μέρα.

Φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε το ιδανικό περιβάλλον για τον σύγχρονο επαγγελματία, μεγιστοποιώντας την αξία του δικτύου μας. Με οδηγό τις αρχές του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ανεβάζουμε ταχύτητα και θέτουμε νέα πρότυπα αξιοπιστίας και καινοτομίας. Αυτή η συμμαχία είναι η δική μας δέσμευση στο μέλλον: Επενδύουμε, Εξελισσόμαστε και Πρωταγωνιστούμε.»