Ανάκληση Ducati Diavel MY2011

Από το

Μαύρο Σκύλο

21/9/2011

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ABEEO, Επίσημη Αντιπροσωπεία μοτοσικλετών DUCATI στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί διαδικασία ανάκλησης μοτοσικλετών DUCATI μοντέλο DIAVEL MY2011.
Η ανάκληση αφορά συνολικά 18 μοτοσικλέτες, στις οποίες ενδέχεται να εμφανιστεί πιθανή κάμψη και, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, θραύση του πλάγιου σταντ στην περιοχή περιστροφής στον άξονά (βίδας) του.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ABEEO έχει ενημερώσει το δίκτυο συνεργατών της μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ έχει προβεί και σε τηλεφωνική επικοινωνία με αντιπροσώπους και πελάτες οι οποίοι παρέλαβαν τις μοτοσικλέτες, που πρέπει να ελεγχθούν, ώστε να γίνει στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της DUCATI έλεγχος στο πλάγιο σταντ, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την εταιρεία ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ABEEO στο τηλέφωνο 210 5540640 ή στο [email protected].

Balenciaga Biker Pantashoes - Μόνο 10.000 ευρώ

500 για τις παντελονομπότες, 9.500 ευρώ για το όνομα
Balenciaga
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

26/4/2024

Ο ισπανικός οίκος μόδας Balenciaga έχει γίνει γνωστός για τις αντισυμβατικές και πολλές φορές ακραίες συλλογές ρούχων του, και στο ίδιο πνεύμα παρουσιάζει ένα Biker Pantashoes (τι εννοείτε δεν ξέρετε τι είναι τα pantashoes;), παντελόνι δερμάτινο με ραμμένες τις μπότες από κάτω, ζητώντας μια περιουσία για την αγορά του.

Τι να καταλάβoυμε όμως κι εμείς οι πληβείοι από Balenciaga… αντί να εκτιμήσουμε που ένας τέτοιος οίκος μόδας αποφάσισε να ασχοληθεί με τους αναβάτες μοτοσυκλέτας, καθόμαστε και ειρωνευόμαστε.

Γιατί δηλαδή; Επειδή το στιλ των συγκεκριμένων pantashoes θυμίζει ελαφρώς παραμάγαζο στα βάθη της Ομόνοιας που πουλά μπουφάν “μοτοσυκλέτας”, ξέρετε, αυτά με τις μεγάλες στάμπες Lucky Strike, Repsol, κ.α.; Άντε, πες πως δεν αντιλαμβανόμεθα τη σχεδιαστική άποψη των συγκεκριμένων pantashoes (άκου pantashoes, μα ποιος φοράει τέτοιο πράγμα; και γιατί;), μας πειράζει που η πραγματική αξία των υλικών αφορά ελάχιστο ποσοστό της τιμής που ζητά ο Balenciaga; Ε τότε γιατί κάνουμε τόση φασαρία; Έλα ντε. Ίσως επειδή δεν μπορούμε να τα αγοράσουμε. Άλλωστε αυτές οι τιμές που σε εμάς φαίνονται εξωφρενικές, σε κάποιους άλλους είναι καθημερινότητα, και τους επιτρέπει να ξεχωρίζουν από την πλέμπα.

Οπότε, περί ορέξεως… Balenciaga

Ετικέτες