Ανάκληση Indian FTR - Για πιθανή διαρροή ψυκτικού

Αφορά σε μοντέλα 2019-2022
Ανάκληση Indian FTR
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

16/3/2023

Μέσω του συστήματος RAPEX η E.E. ανακοινώνει την ανάκληση συγκεκριμένων Indian FTR για πιθανή διαρροή ψυκτικού, που θα μπορούσε να καταλήξει στο πίσω ελαστικό και να προκαλέσει ατύχημα.

Η ανάκληση με αριθμό I-22-04 αφορά σε Indian FTR με ημερομηνίες παραγωγής 01.01.2019 - 31.12.2022 και έγκριση τύπου R e4*168/2013*00095*00-*03, κατασκευασμένες στις Η.Π.Α.. Αιτία της ανάκλησης είναι μια αστοχία στο σύστημα ψύξης, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε διαρροή ψυκτικού κατά τη λειτουργία της μοτοσυκλέτας. Το ψυκτικό θα μπορούσε να έρθει σε επαφή με τον αναβάτη, ή ακόμα χειρότερα να καταλήξει στο πίσω ελαστικό, αυξάνοντας την πιθανότητα για ατύχημα.

Ετικέτες

ZXMOTO: Η ιστοσελίδα της εταιρείας στην Ελλάδα - Δείτε τα μοντέλα που έρχονται πρώτα

ZXMOTO ελληνική ιστοσελίδα 2026
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

3/11/2026

Η ελληνική ιστοσελίδα της ZXMOTO, η οποία αντιπροσωπεύεται στη χώρα μας από το Sfakianakis Group, είναι πλέον online.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με την επίσκεψή σας στο νέο website, μπορείτε να ανακαλύψετε τη σειρά με την οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους τα νέα μοντέλα ZXMOTO στην ελληνική αγορά, αποκτώντας μια πρώτη εικόνα για όσα έρχονται το επόμενο διάστημα. 

Παράλληλα, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας έχουν τη δυνατότητα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τα μοντέλα που που προτιμούν ώστε να λάβουν περισσότερες πληροφορίες και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν. 

Να υπενθυμίσουμε ότι εκτός από την επίσημη ελληνικό ιστοσελίδα, η ZXMOTO έχει λογαριασμούς και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεκριμένα στο Facebook και στο Instagram.