Ανάκληση SYM JET 4

Από το

Μαύρο Σκύλο

3/7/2012

Με δελτίο τύπου η αντιπροσωπεία των SYM, Γκοργκόλης AE, ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με τη διεύθυνση τεχνικού ελέγχου, εκτελεί το κάτωθι πρόγραμμα ανάκλησης:

1. Ανάκληση 537 σκούτερ, μοντέλo JET4 50, με αριθμούς πλαισίου:

Έως και LΧΜΑD05W1ΑΧ048873

Έως και LΧΜΑD05W1ΒΧ013917

2. Ανάκληση 454 σκούτερ, μοντέλo JET4 125, με αριθμούς πλαισίου:

Έως και LΧΜΑD12W19Χ051134

Έως και LΧΜΑD12W1ΑΧ041177

Έως και LΧΜΑD12W1ΒΧ012015

Σε αυτά υπάρχει το ενδεχόμενο σε εξαιρετικές συνθήκες να προκληθεί ρωγμή στο σημείο συγκόλλησης του μαρσπιέ συνεπιβάτη με το πλαίσιο.

Για λόγους αποφυγής ξαφνικής βλάβης είναι απαραίτητος ο προληπτικός έλεγχος της συγκόλλησης της βάσης μαρσπιέ συνεπιβάτη με το πλαίσιο και πιθανή επισκευή, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν: Αττική: Θησέως 309, τηλ. 2109403880 (εσωτ: 303 κα Κακαρά) Υπόλοιπη Ελλάδα: τηλ. 24310 56101 (εσωτ: 932 κ. Γκούθας, 934 κ. Αργύρης)

BMW F 450 GS 2026 - Η MCN επιβεβαιώνει το ΜΟΤΟ για το κιβώτιο της μικρής adventure

Επιλογή και για ημιαυτόματο κιβώτιο, όπως σας είχαμε μεταφέρει αποκλειστικά
BMW F 450 GS ημιαυτόματο κιβώτιο 2025
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

7/7/2025

Έχει περάσει λίγο παραπάνω από ένας μήνας από τότε που σας μεταφέραμε αποκλειστικές πληροφορίες για το δικύλινδρο BMW F 450 GS που είχαμε στα γραφεία του MOTO και τώρα κάποιες από αυτές, που αφορούν τις τεχνολογίες του επιβεβαιώνονται και από άλλες πηγές.

Με το βίντεο που αναρτήσαμε στο TikTok στις αρχές του περασμένου Ιουνίου να πλησιάζει το ένα εκατομμύριο θεάσεις για το πρωτότυπο F 450 GS που έκανε την εμφάνισή του στην Ελλάδα και το πήραμε και εμείς στα χέρια μας για ένα αποκλειστικό "τετ α τετ" και άλλες έγκυρες πηγές επιβεβαιώνουν αυτά που σας είχαμε πει τότε.

Στις αρχές Ιουνίου το προ-παραγωγής F 450 GS βρέθηκε στην Ελλάδα, χωρίς να έχει βγει ακόμη από το εργοστάσιο μοντέλο παραγωγής και έκανε περιοδεία ώστε το κοινό της χώρας να πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα μικρομεσαίου κυβισμού adventure των Βαυαρών.

Μεταξύ άλλων, αυτό που σας είχαμε πει τότε για F 450 GS είναι ότι θα φέρει και ένα κιβώτιο που θα την κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό καθώς σε εκείνο το κιβώτιο θα αυτοματοποιείται η λειτουργία του συμπλέκτη με μια εφαρμογή που θα είναι παρόμοια με εκείνη της Honda και το σύστημα Ε-Clutch που έχουμε δοκιμάσει ήδη στο 4κύλινδρο CB650R.

BMW F 450 GS

Αυτές τις πληροφορίες τώρα της μεταφέρει και η ιστοσελίδα της έγκυρης βρετανικής MCN που κάνει λόγο για δυνατότητα επιλογής κιβωτίου, το οποίο θα έχει ως έναν βαθμό αυτοματοποιημένη λειτουργία. Σε αντίθεση με εμάς οι άνθρωποι της MCN, που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας στις BMW Motorrad Days festival που πραγματοποιήθηκαν στις 4-6 Ιουλίου στην πόλη Garmisch-Partenkirchen, αναφέρονται γενικά σε αυτό το κιβώτιο. 

Εμείς από την άλλη είχαμε αναφερθεί συγκεκριμένα στην αυτοματοποίηση της λειτουργίας του συμπλέκτη για το F 450 GS, μια επιλογή που θα δίνεται προαιρετικά με τη στάνταρ μοτοσυκλέτα να φέρει μηχανικό κιβώτιο. 

Και για να θυμηθείτε και όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες σας παραθέτουμε εκ νέου το video που κάναμε για την μικρομεσαίου κυβισμού δικύλινδρη adventure.

 

@motomag.gr Μία δυνατή αποκλειστικότητα! Η BMW F450GS στα χέρια μας για μία προσεκτική επιθεώρηση! Αποκλειστικές πληροφορίες για το μοντέλο που θα φτάσει στη γραμμή παραγωγής! Τι αλλαγές θα έχει - Πόσο θα κοστίζει @thanos_for_bikes #motomag #f450gs #f450gsconcept2025 #bmwmotorrad @bmwmotorrad #MOTOmaggr #moto #motorcycle ♬ original sound - MOTO Magazine