Ανακοινώθηκαν τιμες για Kawasaki Versys 1000

Από τις φθηνότερες στην Ευρώπη!
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

4/12/2018

Οι δύο εκδόσεις του Versys 1000 παρουσιάστηκαν επίσημα για πρώτη φορά στην φετινή Eicma και έχουν ανανεωθεί φέροντας όλα τα απαραίτητα ηλεκτρονικά βοηθήματα, χάρη στην νέα μονάδα IMU της Bosch και της ηλεκτρονικής διαχείρισης του γκαζιού. Αναλυτικότερες πληροφορίες για τις δύο εκδόσεις του μοντέλου μπορείτε να δείτε εδώ. Η ελληνική αντιπροσωπεία της Kawasaki στην Ελλάδα, ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., προχώρησε στην ανακοίνωση της τιμής των δύο εκδόσεων για την χώρα μας. Η τιμή της βασικής έκδοσης διαμορφώνεται στα 14.590€, έχοντας μια αύξηση της τάξεως των 200€ σε σύγκριση με το περσινό μοντέλο που δεν συνάδει ομολογουμένως με την πληθώρα του εξοπλισμού που το συνοδεύει. Όσον αφορά την ακριβότερη και πλουσιότερη σε εξοπλισμό έκδοση SE, η τιμής ορίστηκε στα 17.990€, ενώ σε δηλώσεις της η αντιπροσωπεία ανέφερε πως οι τιμές των μοντέλων στην χώρα μας βρίσκονται κοντά στο κατώτερο όριο, βάσει των τιμών που υπάρχουν στην Ευρώπη.

Ετικέτες

Casey Stoner: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για τραυματισμό προ 20ετίας

Ο Αυστραλός ζούσε με πόνους στην πλάτη από το 2003
stoner
Από τον

Παύλο Καρατζά

24/7/2026

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του MotoGP Casey Stoner αποκαλύπτει ότι υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση για τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη που είχε υποστεί πριν από 20 χρόνια.

Ο Αυστραλός ανακοίνωσε ότι πριν από τρεις μήνες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη του, λόγω τραυματισμού που είχε υποστεί το 2003.

Ο Stoner αποσύρθηκε από το MotoGP στο τέλος της σεζόν του 2012 και έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς διάφορα προβλήματα υγείας, με πιο αξιοσημείωτο ίσως τη χρόνια κόπωση που συχνά δεν του επέτρεπε ούτε να οδηγήσει.

Τον τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη τον “κληρονόμησε” ο Αυστραλός σε μία πτώση στη δεύτερη του σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 125cc.

Σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Stoner αναφέρει ότι ο πόνος που προκλήθηκε από τον τραυματισμό ήταν κάτι με το οποίο ζούσε για πάνω από 20 χρόνια, αλλά ότι η χειρουργική επέμβαση τον ανακούφισε επιτέλους από τον πόνο στην πλάτη.

stoner

“Σήμερα συμπληρώνονται τρεις μήνες από τότε που υποβλήθηκα σε σπονδυλοδεσία L5-S1 και αντικατάσταση δίσκου L4-5. Όλα ξεκίνησαν με ένα ατύχημα το 2003, όταν έπεσα με το κεφάλι πάνω σε μερικά δεμάτια άχυρου. Η πρόσκρουση συμπίεσε τη σπονδυλική μου στήλη και ενώ κατάφερα να το διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορούσα για πάνω από 20 χρόνια, τα τελευταία δύο χρόνια – και ειδικά οι τελευταίοι έξι μήνες – έγιναν αφόρητα. Έφτασα στο σημείο όπου η χειρουργική επέμβαση ήταν η μόνη πραγματική επιλογή.

Η ανάρρωση είχε σίγουρα τα πάνω και τα κάτω της, αλλά συνολικά η πλάτη μου δεν έχει νιώσει τόσο καλά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο είναι το γεγονός ότι συνειδητοποίησα ότι, ακόμα και όταν νόμιζα ότι η πλάτη μου ήταν καλά πριν, ζούσα με συνεχή πόνο. Μόνο τώρα έχω βιώσει πώς είναι πραγματικά να μην έχεις πόνο στην πλάτη.

Είμαι απίστευτα ευγνώμων στον χειρουργό μου και σε ολόκληρη την ιατρική ομάδα που με φρόντισε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε πίσω την ποιότητα της ζωής μου.”

Ετικέτες