Άνοιξαν οι προπαραγγελίες για την KOVE 800X Pro με όφελος 600 ευρώ

Το συγκεκριμένο όφελος ισχύει για προπαραγγελίες μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2023
motomag
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

5/12/2023

Η Kove ανακοίνωσε πως άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις προπαραγγελίες της Adventure μοτοσυκλέτα της KOVE 800X Pro την οποία είδαμε πρόσφατα στην EICMA, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα να την αποκτήσουν με όφελος 600 ευρώ.

Η KOVE 800X Pro χρησιμοποιεί τον τετράχρονο, υγρόψυκτο δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα με 2ΕΕΚ και 4 βαλβίδες σε κάθε κύλινδρο των 799 κυβικών με την απόδοση να φτάνει τους 96,5 ίππους στις 9.000 στροφές και τα 8,15 χιλιογραμμόμετρα ροπής στις 7.500 στροφές. Οι πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της KYB, με ανεστραμμένο τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και μονό αμορτισέρ πίσω, έχουν διαδρομή 240 χλστ. με το συνολικό βάρος να αγγίζει τα 190 κιλά χωρίς υγρά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα του μοντέλου και να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο που τους οδηγεί στην πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί, έχοντας τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν τη μοτοσυκλέτα με όφελος ύψους 600 ευρώ.

Άνοιξαν οι προπαραγγελίες για την KOVE 800X Pro με όφελος 600 ευρώ

Η τιμή της Kove 800X PRO ανακοινώθηκε στα 8.395 ευρώ, αλλά όσοι προχωρήσουν στην προπαραγγελία μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2023 θα αποκτήσουν το εν λόγω μοντέλο στην προνομιακή τιμή των 7.795 ευρώ. Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για όσες προπαραγγελίες καταχωρηθούν το συγκεκριμένο διάστημα και με χρόνο παράδοσης τον Απρίλιο του 2024.

Περισσότερες πληροφορίες στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο, ΕΔΩ.

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες