Αντίο Kevin

Από το

Μαύρο Σκύλο

23/1/2013

Με πολύ μεγάλη μας λύπη, πληροφορηθήκαμε σήμερα την τραγική απώλεια ενός από τους σημαντικότερους συνεργάτες του ΜΟΤΟ. Ο Kevin Ash έχασε τη ζωή του την Τρίτη 22 Ιανουαρίου, σε ατύχημα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου BMW R1200GS στη Ν. Αφρική. Η BMW Motorrad εξέδωσε μια επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως το ατύχημα συνέβη βόρεια της πόλης George και σε ένδειξη σεβασμού προς την οικογένεια του Kevin δεν θα ανακοινωθούν, προς το παρόν, περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Kevin ήταν από τους δημοφιλέστερους, εγκυρότερους και πιο ενημερωμένους free lance δημοσιογράφους μοτοσυκλέτας στον κόσμο. Η συνεργασία του με το ΜΟΤΟ ξεκίνησε προς τα τέλη της δεκαετίας του '90, όταν και αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο του ελεύθερου επαγγελματία στην καριέρα του. Δυστυχώς, μια τέτοια στιγμή, τα λόγια δεν αρκούν να περιγράψουν τα συναισθήματα λύπης που νιώθουμε όλοι εμείς οι συνεργάτες του από την συντακτική ομάδα του περιοδικού, καθώς ο Kevin είχε χτίσει ισχυρούς δεσμούς, τόσο επαγγελματικούς, όσο και φιλικούς με όλους εμάς. Το να εκφράσουμε την βαθύτατη λύπη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε.

Balenciaga Biker Pantashoes - Μόνο 10.000 ευρώ

500 για τις παντελονομπότες, 9.500 ευρώ για το όνομα
Balenciaga
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

26/4/2024

Ο ισπανικός οίκος μόδας Balenciaga έχει γίνει γνωστός για τις αντισυμβατικές και πολλές φορές ακραίες συλλογές ρούχων του, και στο ίδιο πνεύμα παρουσιάζει ένα Biker Pantashoes (τι εννοείτε δεν ξέρετε τι είναι τα pantashoes;), παντελόνι δερμάτινο με ραμμένες τις μπότες από κάτω, ζητώντας μια περιουσία για την αγορά του.

Τι να καταλάβoυμε όμως κι εμείς οι πληβείοι από Balenciaga… αντί να εκτιμήσουμε που ένας τέτοιος οίκος μόδας αποφάσισε να ασχοληθεί με τους αναβάτες μοτοσυκλέτας, καθόμαστε και ειρωνευόμαστε.

Γιατί δηλαδή; Επειδή το στιλ των συγκεκριμένων pantashoes θυμίζει ελαφρώς παραμάγαζο στα βάθη της Ομόνοιας που πουλά μπουφάν “μοτοσυκλέτας”, ξέρετε, αυτά με τις μεγάλες στάμπες Lucky Strike, Repsol, κ.α.; Άντε, πες πως δεν αντιλαμβανόμεθα τη σχεδιαστική άποψη των συγκεκριμένων pantashoes (άκου pantashoes, μα ποιος φοράει τέτοιο πράγμα; και γιατί;), μας πειράζει που η πραγματική αξία των υλικών αφορά ελάχιστο ποσοστό της τιμής που ζητά ο Balenciaga; Ε τότε γιατί κάνουμε τόση φασαρία; Έλα ντε. Ίσως επειδή δεν μπορούμε να τα αγοράσουμε. Άλλωστε αυτές οι τιμές που σε εμάς φαίνονται εξωφρενικές, σε κάποιους άλλους είναι καθημερινότητα, και τους επιτρέπει να ξεχωρίζουν από την πλέμπα.

Οπότε, περί ορέξεως… Balenciaga

Ετικέτες