Aprilia All Stars 2023 - Στην πίστα του Misano στις 27/5

Η μεγάλη γιορτή του Noale με εκτενέστατη σειρά δραστηριοτήτων, εντός και εκτός πίστας
Aprilia All Stars 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

20/4/2023

Το Σάββατο 27 Μαΐου το Noale διοργανώνει στην πίστα του Misano τη μεγάλη γιορτή του ιταλικού εργοστασίου, ανοιχτή για όλους τους φίλους της Aprilia. Το παρών αναμένεται να δώσουν οι αγωνιζόμενοι MotoGP & Off-Road της εταιρείας, Πρωταθλητές του παρελθόντος, που θα μπούν στην πίστα με τις μοτοσυκλέτες τους και θα γιορτάσουν με το κοινό. Το event περιλαμβάνει εκπαιδεύσεις οδήγησης, test-rides, έκθεση μοτοσυκλετών, μουσική, κ.α., ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η ψυχαγωγία φέτος θα είναι πιο πλούσια από ποτέ, με ένα πρόγραμμα γεμάτο δράσεις, όχι μόνο εντός πίστας, αλλά και με έναν χώρο αποκλειστικά αφιερωμένο στο off road και την Tuareg 660. Οι εκπαιδευτές της Enduro Republic θα είναι εκεί για να μοιραστούν τα μυστικά της off-road οδήγησης με την Tuareg 660, όπως συμβαίνει και κατά τις ημέρες Tuareg Experience, που διοργανώνονται σε μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες για enduro, μεταξύ των οποίων και η Βόρεια Αφρική.

Aprilia All Stars 2023

Παρόντες θα είναι όλοι οι αναβάτες της Aprilia Racing από τα MotoGP και τους off-road αγώνες: Aleix Espargaró, Maverick Viñales, Lorenzo Savadori και φέτος οι Miguel Oliveira και Raúl Fernandez, αναβάτες της ομάδας RNF της Aprilia Racing. Το παρών επίσης θα δώσουν οι αναβάτες Jacopo Cerutti και Francesco Montanari, από τη νεοσύστατη ομάδα της Aprilia Racing που κέρδισε στο ντεμπούτο της με την Tuareg 660, εξελιγμένη από την GCorse και την Aprilia Racing, στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Motorally. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι πρωταθλητές που με τις νίκες τους έκαναν την Aprilia την ιταλική και ευρωπαϊκή μάρκα με τις περισσότερες νίκες σε αγώνες Grand Prix του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, όπως οι Max Biaggi, Loris Capirossi και πολλοί άλλοι, όλοι πρόθυμοι να συναντήσουν τους οπαδούς. Επιπλέον, θα εκτίθενται οι αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της Aprilia που έχουν κερδίσει 54 τίτλους πρωταθλήματος καθώς και η τρέχουσα γκάμα, διαθέσιμη για test ride στους τοπικούς δρόμους. 

Aprilia All Stars 2023

Το πρόγραμμα αναμένεται να είναι εξαιρετικά πλούσιο, με μια εκτενή σειρά δραστηριοτήτων, πάντα παρέα με τις μουσικές των Radio Deejay και M2O. Όλοι οι αναβάτες που θα βρεθούν στο Misano με τις μοτοσυκλέτες τους θα συμμετάσχουν στη μεγάλη παρέλαση με τους πρωταθλητές, που φέτος θα συνεχιστεί και εκτός πίστας, για ένα ακόμα πιο θεαματικό φινάλε. Το πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων του Aprilia All Stars θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο Aprilia.com.

Ετικέτες

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες