Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

APRILIA DAYS (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΏΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ APRILIA

 

ΔΩΡΟ Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ AKRAPOVIC ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ V4, Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ APRILIA ΣΤΑ SHIVER ΚΑΙ DORSODURO ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ: ΤΑ TUONO 125 ΚΑΙ RS 125 ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ QUICK SHIFTER ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ.

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η APRILIA ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ!

 

 

Η Aprilia παρουσιάζει την ενέργεια Aprilia Days, μια ειδική περίοδο αποκλειστικών πλεονεκτημάτων που θα διαρκέσει όλο τον Μάρτιο.Οιπροσφορές «Aprilia Days» ισχύουν από 1 έως τις 31 Μαρτίου σε επιλεγμένα σημεία πώλησης Aprilia.

 

Πρόκειται για μία απίστευτη ευκαιρία για τους λάτρεις των ιταλικών μοτοσυκλετών προηγμένης τεχνολογίας και υψηλών επιδόσεων.Κατά την περίοδο της προωθητικής ενέργειας ApriliaDaysθα έχουν την ευκαιρία  να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν τα μοντέλα της γκάμας Aprilia αλλά και να επωφεληθούν από τα μοναδικά πλεονεκτήματα. Τα αποκλειστικά οφέλη αφορούν όλη την γκάμα Aprilia: από το RSV4 και το Tuono V4 1100, σημεία αναφοράς στις κατηγορίες τους, μέχρι τα 125άρια RS και Tuono για τους νεότερους αναβάτες, χωρίς βέβαια να εξαιρούνται τα δικύλινδρα Shiver και Dorsoduro 900, εγγύηση διασκέδασης και υψηλών επιδόσεων.

Κατά τη διάρκεια των Aprilia Days, τα μοντέλα που κινούνται από τον απαράμιλλο V4 65°, τα RSV4 and Tuono V4 1100 προσφέρονται με δώρο την εξάτμιση Slip-On Akrapovic*, εγκεκριμένη για χρήση σε δρόμο γιααγωνιστικές επιδόσεις και απίστευτο ήχο!

Τα ευέλικτα δικύλινδρα 900άρια, το πολυχρηστικό Shiver 900 και το κατ’ εξοχήν fun bike Dorsoduro 900, προσφέρουν συνδεσιμότητα με απίστευτες δυνατότητες, αφού η τιμή αγοράς περιλαμβάνει την Πλατφόρμα Πολυμέσων Aprilia!

Σημαντικά πλεονεκτήματα και για τα μοντέλα μικρότερου κυβισμού, τα πρώτα όπλα των νεότερων αναβατών που ακολουθούν τις νέες τεχνολογίες: το επιθετικό RS 125 και το μικρό streetfighter Tuono 125 προσφέρονται με δώρο το κιβώτιο Quick Shift, το καινοτομικό σύστημα ηλεκτρονικής αλλαγής ταχυτήτων, δοκιμασμένο από την Aprilia στις αγωνιστικές πίστες, και την Πλατφόρμα Πολυμέσων Aprilia που επιτρέπει τη διασύνδεση της μοτοσυκλέτας με το smartphone!

Τα πλεονεκτήματα όμως δεν τελειώνουν εδώ. Η Aprilia προσφέρει δωρεάν για όλα τα μοντέλα πάνω από 50cc 4 χρόνια εγγύηση και 4 χρόνια οδική βοήθεια,επιδιώκοντας την εξασφάλιση της μέγιστης εξυπηρέτησης!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα ApriliaDays για να ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες και τα σημεία πώλησης Aprilia που συμμετέχουν στην ενέργεια.