Aprilia – Γενναιόδωρες χριστουγεννιάτικες προσφορές με έως και 2.000€ μείωση τιμής

Αφορά όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα μέχρι και 31 Δεκεμβρίου
motomagAprilia – Γενναιόδωρες χριστουγεννιάτικες προσφορές με έως και 2.000€ μείωση τιμής
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

14/12/2023

Μέχρι το τέλος του έτους το Piaggio Group αποφάσισε να προχωρήσει σε γενναίες προσφορές, με δυνατότητα να κερδίσεις έως και 2.000€ από την τελική τιμή, αλλά και δωρεάν επέκταση εγγύησης, ή ευνοϊκούς όρους στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που θα επιλέξεις, για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα του 2023.

Ξεκινώντας από τις εκδόσεις του SR GT, τόσο σε 125 όσο και 200 κυβικά, το εργοστάσιο του Noale προσφέρει όφελος 300€, για όσους αποφασίσουν να κάνουν δική τους κάποια από τις εκδόσεις του σκούτερ μέχρι τέλος του χρόνου.

Όσοι τώρα έχουν αποκτήσει το δίπλωμα κατηγορίας Α1 και θέλουν μία μοτοσυκλέτα, αλλά και όλοι όσοι ψάχνουν ένα οικονομικό δίκυκλο για καθημερινή μετακίνηση, μπορούν να επιλέξουν όποια μοτοσυκλέτα 125 κυβικών θέλουν με όφελος 400€. Στην περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, η Aprilia προσφέρει το DreamRide, με διάρκεια 12-30 μήνες, προκαταβολή 30% και προνομιακό επιτόκιο 3%, για όλα τα μοντέλα.

Συνεχίζοντας με την κατηγορία των streetfighter, αποκτώντας το Tuono 660 έχεις όφελος 750€ ή την επιλογή του χρηματοδοτικού προγράμματος DreamRide, με διάρκεια 12-30 μήνες, προκαταβολή 30% και προνομιακό επιτόκιο 3,5%, με την προσφορά να ισχύει και εδώ μέχρι τις 31/12. Ο μεγάλος αδερφός Tuono V4 με τον τετρακύλινδρο κινητήρα των 1.077 κυβικών και 175 ίππων έρχεται με όφελος 1.500€ ή την επιλογή του DreamRide, με διάρκεια 12-30 μήνες, προκαταβολή 30% και προνομιακό επιτόκιο 3%.

Το Tuareg 660, που εκφράζει την περιπετειώδη πλευρά των Ιταλών χρησιμοποιώντας την δικύλινδρη εν σειρά πλατφόρμα των 660 κυβικών, έρχεται με όφελος 1.000€! Διαφορετικά μπορείς να επιλέξεις το DreamRide, με διάρκεια 12-30 μήνες, προκαταβολή 30% και προνομιακό επιτόκιο 3%.

Τέλος έχουμε τα RS660 και RSV4, όπου αποκτώντας το μεσαίο supersport έχεις όφελος 500€ ή το χρηματοδοτικό πρόγραμμα DreamRide, με διάρκεια 12-30 μήνες, προκαταβολή 30% και προνομιακό επιτόκιο 6%. Η μεγαλύτερη προσφορά αφορά το Superbike RSV4 1100, με το όφελος από την αγορά του να φτάνει τα 2.000€! Διαφορετικά, επιλέγεις το το DreamRide, με διάρκεια 12-30 μήνες, προκαταβολή 30% και προνομιακό επιτόκιο 3%.

Στα πλαίσια της χριστουγεννιάτικης προσφοράς, η Aprilia προσφέρει δωρεάν και την διετή επέκταση εγγύησης, που αφορά όλα τα μοντέλα της γκάμας και ανεβάζει το σύνολο στα 4 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Αν θέλεις μία Aprilia και μέχρι τώρα το σκεφτόσουν, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να την αποκτήσεις.

Aprilia – Γενναιόδωρες χριστουγεννιάτικες προσφορές μέχρι με έως και 2.000€ μείωση τιμής

 

Ετικέτες

Fabio Wibmer - Από το ποδήλατο στη σέλα της ΚΤΜ RC16! [VIDEO]

Με τη βοήθεια του Dani Pedrosa όχι μόνο δεν... τσακίστηκε, αλλά τα πήγε και πολύ καλά!
Fabio Wibmer MotoGP challenge 2024
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

19/7/2024

Ο αστέρας του ποδηλατικού freestyle Fabio Wibmer δεν καταλαβαίνει από προκλήσεις και το αποδεικνύει οδηγώντας την εργοστασιακή RC16 MotoGP μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ και κάνοντας μάλιστα και αξιοπρεπέστατο χρόνο για το αρχάριο επίπεδό του!

Τα απίστευτα ακροβατικά που μπορεί να εκτελέσει ο Fabio Wibmer με το ποδήλατό του είναι μόνο ένας από τους λόγους για να θαυμάζει κανείς τον Αυστριακό. Ο 29χρονος αναβάτης είναι γνήσιος λάτρης των δύο τροχών και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα στραβά και ανάποδα στη ζωή του αλλά και τον τρόπο που εκφράζει την αγάπη του για τη μοτοσυκλέτα.

Με περισσότερους από 7,8 εκατ. ακόλουθους στο κανάλι του στο Youtube ο ατρόμητος Wibmer δεν το βάζει κάτω ποτέ και αυτό το απέδειξε έπειτα και από τα δύο πολύ σοβαρά ατυχήματα που είχε, με το δεύτερο μάλιστα να έρχεται σχεδόν άμεσα από την πολύμηνη αποκατάσταση για το πρώτο, όπου ο Αυστριακός τραυματίστηκε σε προπόνηση MX και έκανε να περπατήσει τέσσερεις μήνες.

Fabio Wibmer MotoGP challenge

Ο Wibmer έχει επιστρέψει εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο στη δράση κάνοντας συγκλονιστικά ακροβατικά με το ποδήλατό του ενώ δεν λέει ποτέ όχι σε κάθε είδους πρόκληση που περιλαμβάνει δύο τροχούς -έτσι έκανε και με εκείνη της ΚΤΜ.

Για να επιτρέψουν οι άνθρωποι της ΚΤΜ στον Wibmer να ανέβει στη σέλα της RC16 των 280+ ίππων και 360+ χλμ./ώρα, και μάλιστα στην πολύ γρήγορη πίστα Red Bull Ring, τον πέρασαν από ολοκληρωμένη εκπαίδευση ξεκινώντας τον από mini bike και "οδηγώντας" τον προοδευτικά σε ολοένα και ισχυρότερες και ταχύτερες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, συγκεκριμένα στη μοτοσυκλέτα των Αυστριακών στη Moto2 κατηγορία και κατόπιν στην RC 8C.

Ένας νέος, πρωτόγνωρος, ασφάλτινος και πισταδόρικος κόσμος ανοίγεται για τον Wibmer, ο οποίος προέρχεται από μια 10ετία αγωνιστικής εμπειρίας στο MX και τα βρίσκει όλα παράξενα. Έχει όμως μαζί του τους σωστούς εκπαιδευτές, αρχικά τον August "Gustl" Auinger επίσης Αυστριακό και παλιό αγωνιζόμενο στα GP125 και GP250 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας που έχει πλέον επιβλέπων ρόλο στο Red Bull MotoGP Rookies Cup.

Ξεκινώντας από το mini bike ο Wibmer έκλεισε την πρώτη ημέρα της εκπαίδευσής του με το RC 8C, μένοντας εντυπωσιασμένος από τα επίπεδα πρόσφυσης, από το πλάτος της πίστας αλλά και από το πόσο μακριά πρέπει να κοιτάζει. 

Η δεύτερη μέρα για τον Wibmer ξεκίνησε με εκπαιδευτή τον Dani Pedrosa και τη Moto2 μοτοσυκλέτα της KTM πριν από το μεγάλο βήμα στην εργοστασιακή RC16, με τον Pedrosa σε ρόλο πλοηγού-εκπαιδευτή με ένα 1390 Duke -εξαιρετικά άνετος ο Ισπανός ακολουθώντας τον μαθητή του, καβάλα στην hyper-naked της KTM, αποδεικνύοντας ξανά τη διαφορετική "πάστα" των αναβατών MotoGP.

Τελικά ο Wibmer δεν έμεινε απλά ζωντανός πάνω στη σέλα της πανίσχυρης εργοστασιακής ΚΤΜ αλλά κατάφερε να κατέβει και πολύ κάτω από τα δύο λεπτά στον καλύτερο γύρο του, συγκεκριμένα στο 1:53, με τον Pedrosa να μένει εντυπωσιασμένος από την τεχνική του κατάρτιση.

Φυσικά ο Wibmer δεν απείλησε το ρεκόρ πίστας για MotoGP μοτοσυκλέτα που κατέχει ο Marco Bezzecchi από το 2023 με 1:28.533, ωστόσο το ευχαριστήθηκε με την ψυχή του, τα πήγε εξαιρετικά μέσα σε μόλις δύο ημέρες οδήγησης και απεδείχθη ο πιο καλός ο μαθητής, έχοντας και εξαιρετικό δάσκαλο, τον Dani.