Αρωματικό κερί Motul 800 2T - Με άρωμα διχρονόλαδου!

Περιορισμένη παραγωγή με τιμή στα 37 ευρώ
Motul 2T
Από το

motomag

24/7/2023

Η Flying Tiger σε συνεργασία με τη Motul Performance Lubricants παρουσίασε το Motul 800 2T, το οποίο είναι ένα αρωματικό κερί από μείγμα σόγιας που όταν καίγεται βγάζει άρωμα... λιπαντικού μίξης δίχρονης μοτοσυκλέτας.

Αν αγαπάτε τη δίχρονη μοτοσυκλέτα και σας λείπουν οι εποχές που "καπνίζατε" όλη τη γειτονιά κατά το παραδοσιακό... "ξεμπούκωμα" το πρωί, κι αν θέλετε να κάνετε ένα ιδιαίτερο "δίχρονο" δώρο στον εαυτό σας ή στους φίλους σας, η λύση είναι μία. To αρωματικό κερί περιορισμένης παραγωγής Motul 800 2T από μείγμα σόγιας και δυνατά τεχνητά αρώματα, αποτελεί την καλύτερη επιλογή ώστε να μυρίζει ο χώρος σας σαν καμμένο λιπαντικό Motul 800 2Τ για δίχρονες μοτοσυκλέτες. Το αρωματικό κερί Motul 800 2T διατίθεται σε μεταλλικό κουτί ενώ οι οδηγίες χρήσης αναφέρουν πως πρέπει να καίει για τουλάχιστον 3 με 4 ώρες ανά χρήση. Είμαστε σίγουροι πως η οσμή λιπαντικού δίχρονου κινητήρα δεν θα σας λείπει για αρκετό διάστημα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το κερί Motul 800 2T της Flying Tiger στα 36,95 ευρώ, ΕΔΩ.

Motul 2TMotul 2TMotul 2TMotul 2TMotul 2T
Ετικέτες

Harley-Davidson - Ξεπλήρωσε δάνειο 700 εκατ. ευρώ νωρίτερα από την προθεσμία

Μια αισιόδοξη νότα για την αμερικάνικη εταιρεία που διανύει δύσκολες εποχές
Harley-Davidson αποπληρωμή δανείου
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/3/2026

Η Harley-Davidson Financial Services, η χρηματοοικονομική θυγατρική της Harley-Davidson, ανακοίνωσε ότι θα εξοφλήσει πλήρως ένα μεγάλο δάνειο που είχε πάρει από επενδυτές, λίγο νωρίτερα από όσο ήταν υποχρεωμένη να το κάνει -γεγονός που δείχνει ικανοποιητική ρευστότητα, ενώ μέσω της πιο γρήγορης αποπληρωμής η εταιρεία γλιτώνει περαιτέρω τόκους.

Το δάνειο αυτό είχε δοθεί μέσω ομολόγων συνολικής αξίας 700 εκατομμυρίων ευρώ με ετήσιο επιτόκιο 5,125% και κανονικά θα έληγε “μέσα στο 2026”. Με την ανακοίνωση αυτή, η εταιρεία ενημερώνει ότι στις 15 Μαρτίου 2026 θα επιστρέψει στους επενδυτές όλο το ποσό των ομολόγων, δηλαδή το αρχικό κεφάλαιο, μαζί με τους τόκους που έχουν συσσωρευτεί μέχρι εκείνη την ημέρα.

Η εταιρεία διευκρινίζει επίσης ότι τα χρήματα για την αποπληρωμή θα προέλθουν από τα διαθέσιμα μετρητά που ήδη έχει στο ταμείο της. Αφού ολοκληρωθεί η αποπληρωμή, τα συγκεκριμένα ομόλογα δεν θα υπάρχουν πλέον ως χρηματοοικονομικό προϊόν. Για αυτόν τον λόγο θα ζητηθεί από το χρηματιστήριο Euronext Dublin να αφαιρέσει τα ομόλογα από τη λίστα των τίτλων που διαπραγματεύονται εκεί.

Επισημαίνεται πως μια εταιρεία μπορεί να αποφασίσει να πληρώσει νωρίτερα ένα τέτοιο δάνειο για διάφορους λόγους. Συχνά αυτό συμβαίνει όταν έχει αρκετά διαθέσιμα χρήματα και θέλει να μειώσει τα χρέη της. Με την πρόωρη εξόφληση σταματά να πληρώνει τόκους στο μέλλον, άρα μειώνει το κόστος χρηματοδότησης. Μπορεί επίσης να το κάνει αν σκοπεύει να δανειστεί ξανά με καλύτερους όρους, δηλαδή με χαμηλότερο επιτόκιο, ή αν θέλει να βελτιώσει τη γενική οικονομική της εικόνα μειώνοντας το συνολικό της χρέος.

Ετικέτες