Bazaar αξεσουάρ στα Lion Moto

Από το

Μαύρο Σκύλο

20/9/2010

Υποδεχτείτε το φθινόπωρο και επωφεληθείτε με τις μοναδικές προσφορές της ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε.
Η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., Γενική Αντιπροσωπεία των εταιριών Kawasaki και Peugeot Scooters στην Ελλάδα, σας προσκαλεί στο μεγάλο φθινοπωρινό BAZAAR ΑΞΕΣΟΥΑΡ για τον αναβάτη, που διοργανώνει μέσω των υποκαταστημάτων της LION MOTO.
Το BAZAAR των ευκαιριών θα διαρκέσει όλο το μήνα Οκτώβριο με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 70% σε όλη τη σειρά των επώνυμων προϊόντων που εισάγει η αντιπροσωπεία.
Πιό συγκεκριμένα, ανδρικά και γυναικεία δερμάτινα τζάκετ και Cordures από την Ολλανδική LOOKWELL, αδιάβροχα παντελόνια και φόρμες, χειμερινά και καλοκαιρινά γάντια, μεγάλη γκάμα από κράνη αγωνιστικής και καθημερινής χρήσης ΝΖΙ και Premier καθώς και δερμάτινες μπότες W2, όλα αυτά, σε απίστευτα μοναδικές τιμές ευκαιρίας!
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας επισκεφθείτε σε μία από τις παρακάτω διευθύνσεις:
LION MOTO Ι, Mιχαλακοπούλου 197, Αμπελόκηποι, Τηλ. 210 7778007
LION MOTO II, Καλιρρόης 29, Ν. Κόσμος, Τηλ. 210 9235333
LION MOTO III, Λ. Δεκελείας 18, Ν. Χαλκηδόνα, Τηλ. 210 2529710
Η διάρκεια του μεγάλου BAZAAR είναι ένας μήνας και αξίζει να το επισκέπτεστε τακτικά καθώς τα προϊόντα θα ανανεώνονται καθημερινά.
Παράλληλα με την επίσκεψη σας στο κατάστημα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά όλα τα μοντέλα Kawasaki και Peugeot σε τιμές έκπληξη!

Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:09:00 -20.00
Σάββατο:09.00 - 14.30

CFMOTO – Κερδίζει για πρώτη φορά βραβείο Red Dot Award με το 800NK

Σημαντική διάκριση για την CFMOTO η οποία κάνει ντεμπούτο στον δημοφιλή αυτό θεσμό
motomag CFMOTO – Κερδίζει για πρώτη φορά βραβείο Red Dot Award με το 800NK
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

25/4/2024

H CFMOTO για πρώτη φορά στην ιστορία της στα βραβεία σχεδιασμού Red Dot Design Awards, είδε μοτοσυκλέτα της και συγκεκριμένα το 800ΝΚ να αποσπά βραβείο σχεδιασμού στην κατηγορία Red Dot Award: Product Design 2024.

Πιο συγκεκριμένα το 800ΝΚ βραβεύτηκε για τον design του, ενώ για πρώτη φορά είδαμε μεγάλη κινεζική μοτοσυκλέτα να κερδίζει βραβείο στον δημοφιλή αυτό θεσμό. Αυτή η διάκριση αποτελεί διεθνή αναγνώριση για την ομάδα σχεδιασμού της CFMOTO και για το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης ενώ το ότι συνέπεσε με τα 35 χρόνια από τότε που ιδρύθηκε η CFMOTO έφερε ακόμη περισσότερα χαμόγελα στην εταιρεία με έδρα την Hangzhou.

Το ΝΚ800 έχει σχεδιαστεί στην Ιταλία από το Modena 40 studio του Carles Solsona, ενώ στην καρδιά του βρίσκεται ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας του 790 Duke με τους 95 ίππους -και σε έκδοση Α2-, που κατασκευάζεται από τη CFMOTO στο εργοστάσιο του Hangzou.

O Carles Solsona, Διευθυντής σχεδιασμού της CFMOTO δήλωσε: "Η κατάκτηση του βραβείου Red Dot είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για όλη την ομάδα. Το 800NK είναι ένα από τα προϊόντα της CFMOTO που ενσαρκώνει καλύτερα τις βασικές αξίες της μάρκας μας: σχεδιασμός, τεχνολογία, απόδοση. Αυτό το επίτευγμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος να γιορτάσουμε την 35η επέτειο της εταιρείας μας, καθώς και να αναγνωρίσουμε τη δέσμευση και την ανάπτυξη της δικής μας σχεδιαστικής φιλοσοφίας που προορίζεται για μια παγκόσμια αγορά".

CFMOTO – Κερδίζει για πρώτη φορά βραβείο Red Dot Award με το 800NK
Ετικέτες