Bazaar αξεσουάρ στα Lion Moto

Από το

Μαύρο Σκύλο

20/9/2010

Υποδεχτείτε το φθινόπωρο και επωφεληθείτε με τις μοναδικές προσφορές της ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε.
Η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., Γενική Αντιπροσωπεία των εταιριών Kawasaki και Peugeot Scooters στην Ελλάδα, σας προσκαλεί στο μεγάλο φθινοπωρινό BAZAAR ΑΞΕΣΟΥΑΡ για τον αναβάτη, που διοργανώνει μέσω των υποκαταστημάτων της LION MOTO.
Το BAZAAR των ευκαιριών θα διαρκέσει όλο το μήνα Οκτώβριο με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 70% σε όλη τη σειρά των επώνυμων προϊόντων που εισάγει η αντιπροσωπεία.
Πιό συγκεκριμένα, ανδρικά και γυναικεία δερμάτινα τζάκετ και Cordures από την Ολλανδική LOOKWELL, αδιάβροχα παντελόνια και φόρμες, χειμερινά και καλοκαιρινά γάντια, μεγάλη γκάμα από κράνη αγωνιστικής και καθημερινής χρήσης ΝΖΙ και Premier καθώς και δερμάτινες μπότες W2, όλα αυτά, σε απίστευτα μοναδικές τιμές ευκαιρίας!
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας επισκεφθείτε σε μία από τις παρακάτω διευθύνσεις:
LION MOTO Ι, Mιχαλακοπούλου 197, Αμπελόκηποι, Τηλ. 210 7778007
LION MOTO II, Καλιρρόης 29, Ν. Κόσμος, Τηλ. 210 9235333
LION MOTO III, Λ. Δεκελείας 18, Ν. Χαλκηδόνα, Τηλ. 210 2529710
Η διάρκεια του μεγάλου BAZAAR είναι ένας μήνας και αξίζει να το επισκέπτεστε τακτικά καθώς τα προϊόντα θα ανανεώνονται καθημερινά.
Παράλληλα με την επίσκεψη σας στο κατάστημα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά όλα τα μοντέλα Kawasaki και Peugeot σε τιμές έκπληξη!

Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:09:00 -20.00
Σάββατο:09.00 - 14.30

EICMA: SYM Arctic Route - Παγκόσμια προβολή στο ταξίδι του Κωνσταντίνου Μητσάκη με το SYM ADXTG

Στο περίπτερο της SYM Global εκτίθεται το συγκεκριμένο scooter, και η περιγραφή του ταξιδιού με κείμενα και φωτογραφίες
SYM ADXTG - Το ταξίδι του Κ. Μητσάκη προβάλλεται στην EICMA
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

7/11/2025

Διεθνής αναγνώριση για το επικό ταξιδιωτικό 20.000 χιλιομέτρων του Κωνσταντίνου Μητσάκη που έγινε με SYM ADXTG 400 στον αρκτικό κύκλο, αφού στο περίπτερο της SYM Global στην EICMA αναλύεται το ταξίδι με κείμενα και φωτογραφίες, και εκτίθεται το συγκεκριμένο scooter με το οποίο ο συνεργάτης του ΜΟΤΟ πραγματοποίησε ένα ακόμη επικό ταξιδιωτικό εγχείρημα, από αυτά που μας έχει συνηθίσει, το οποίο διαβάσατε σε συνέχειες στο site του περιοδικού.

Ο Κωνσταντίνος Μητσάκης γράφει: “Νιώθω ιδιαίτερα περήφανος και ευτυχισμένος, αφού είναι η πρώτη φορά που μετά από ένα συναρπαστικό ταξίδι 20.000 χλμ. στους δρόμους της Βόρειας Αμερικής το ταξίδι μου εκτίθεται στην διάσημη έκθεση EICMA στο Μιλάνο. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ελληνική αντιπροσωπεία της SYM Greece και στην SYM Motor Global που με τιμήσανε με αυτή την παγκόσμια διάκριση και αναγνώριση. Επίσης, ευχαριστώ θερμά τους χορηγούς και υποστηριχτές που συμμετείχαν στο ταξιδιωτικό εγχείρημα SYM ARCTIC ROUTE 2025.”

Κάπως έτσι, ένας Έλληνας αναβάτης και η ελληνική αντιπροσωπεία της SYM που πίστεψε σε αυτόν, αναγνωρίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο, δείχνοντας με τον πιο πειστικό τρόπο τις δυνατότητες του νέου scooter της εταιρείας από την Ταϊβάν.