CFMOTO: Tριβάλιτσο Crafted στα 169 ευρώ με αγορά 800MT-X ή 1000MT-X

Αγοράζεις βάσεις και παίρνεις δώρο τις αλουμινένιες βαλίτσες των 1.100 ευρώ - Έως 31 Δεκεμβρίου ή μέχρι εξαντλήσεως αποθέματος
CFMOTO 1000 MT-X με δώρο το αλουμινένιο τριβάλιτσο Crafted
Από το

motomag

9/10/2026

Η ελληνική αντιπροσωπεία της CFMOTO προσθέτει δωρεάν το πιο σημαντικό εξοπλιστικό στοιχείο για εκείνους που θέλουν να πραγματοποιούν ταξίδια με το 800MT-X ή το 1000MT-X έχοντας μαζί τους όλα όσα χρειάζονται.

Ειδικότερα, η MUVUS ανακοίνωσε ότι κάνει δώρο το τριβάλιτσο Crafted στους αναβάτες που επιθυμούν να αποκτήσουν την CFMOTO 800MT-X ή την κορυφαία μέχρι στιγμής adventure της κινέζικης εταιρείας 1000MT-X με τις τρεις βαλίτσες να είναι διαθέσιμες σε μαύρο χρώμα και η τιμή τους έχει οριστεί κανονικά στα 1.100 ευρώ και για τις δύο adventure. 

Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2026 ή μέχρι να εξαντληθεί το απόθεμα, ενώ ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με την αγορά των πλαϊνών βάσεων, τις οποίες και χρειάζεται για να τοποθετήσει τις αλουμινένιες βαλίτσες και κοστίζουν 169 ευρώ και στις δύο περιπτώσεις.

CFMOTO 800 MT-X με δώρο το αλουμινένιο τριβάλιτσο Crafted

 

Honda Test Ride Event 2026: Με όλη την γκάμα της στην πίστα των Μεγάρων

Στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου - Και μοτοσυκλέτες με E-Clutch και DCT
Honda Test Ride Event 2026 στην πίστα των Μεγάρων
Από το

motomag

9/10/2026

Η Honda δίνει ραντεβού με όλου τους φίλους της μοτοσυκλέτας στην πίστα των Μεγάρων, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, όπου θα μπορέσουν να οδηγήσουν όλη την γκάμα της ιαπωνικής εταιρείας.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, η Honda μεταφέρει την εμπειρία της μοτοσυκλέτας στην πίστα των Μεγάρων και προσκαλεί όλους τους φίλους της μοτοσυκλέτας να πάρουν μέρος σε ένα διήμερο γεμάτο οδήγηση, δράση και Honda.

H πίστα των Μεγάρων θα γεμίσει με τις μοτοσυκλέτες της Honda, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν τα μοντέλα της γκάμας, στο ασφαλές περιβάλλον της πίστας και να ανακαλύψουν στην πράξη ποιο είναι εκείνο το μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας που ταιριάζει καλύτερα στα θέλω και τις ανάγκες τους.

Το event της ιαπωνικής εταιρείας αποτελεί παράλληλα μια πολύ καλή ευκαιρία για να γνωρίσει το κοινό από πρώτο χέρι το σύστημα E-Clutch που αυτοματοποιεί τη λειτουργία του συμπλέκτη και τοποθετείται σε ολοένα και περισσότερα μοντέλα των Ιαπώνων. Παρόντα θα είναι επίσης και μοντέλα της εταιρείας με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη E-Clutch

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί ως μια γιορτή της μοτοσυκλέτας και της οδήγησης, με πρωταγωνιστές τις μοτοσυκλέτες και την τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η Honda.

Για τη συμμετοχή τους στο event της Honda οι συμμετέχοντας θα πρέπει να έχουν μαζί τους και να φορούν κατά τη διάρκεια των test ride κράνος, μπουφάν μοτοσυκλέτας με προστατευτικά, γάντια μοτοσυκλέτας με προστατευτικά και μπότες ή μποτάκια μοτοσυκλέτας. Στη σχετική ανακοίνωση η Honda αναφέρει ρητά ότι δεν θα επιτραπεί test ride σε αναβάτε που φορούν αθλητικά παπούτσια.

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.