DAKAR NIGHT by Husqvarna Hellas στις 27 Μαρτίου, με τον Βασίλη Μπούδρο

Στο KTM CENTRAL STORE, Ιερά Οδός 104, Αθήνα - Παράλληλη παρουσίαση των φίλτρων αέρα DNA που χρησιμοποίησε ο Έλληνας αναβάτης
Dakar Night 2025
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

18/3/2025

Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στην εμπειρία της τριπλής συμμετοχής του Έλληνα αναβάτη Βασίλη Μπούδρου στο Dakar Rally διοργανώνεται στο KTM Central STORE στις 27 Μαρτίου στις 5.30 το απόγευμα. 

Την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2025, στις 17:30 ελάτες στο KTM CENTRAL STORE, όπου ο Βασίλης θα μοιραστεί μαζί μας τις μοναδικές εμπειρίες του από το Dakar Rally, απαντώντας σε ερωτήσεις για την προετοιμασία, τη διαχείριση προκλήσεων, καθώς και τα μελλοντικά του σχέδια.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα εκτεθούν οι δύο μοτοσυκλέτες HUSQVARNA, ο "Βουκεφάλας" και η "Πνοή", με τις οποίες κατάφερε να τερματίσει τρεις φορές στον δυσκολότερο αγώνα Rally του κόσμου.

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν τα φίλτρα αέρα DNA, που του προσέφεραν την απαραίτητη υποστήριξη στην οδήγηση χιλιάδων χιλιομέτρων μέσα σε ακραίες συνθήκες ερήμου.

KTM CENTRAL STORE: Ιερά Οδός 104, Αθήνα

Διανομέας κάρφωσε κατσαβίδι στο μάτι οδηγού αυτοκινήτου μετά από παρατήρηση για STOP!

Παραδόθηκε ο 25χρονος που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές - Βαρύ ποινικό παρελθόν
Στην συμβολή Ιεράς Οδού και Λ.Κηφισού
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

4/10/2025

Συνελήφθη ο 25χρονος διανομέας που τραυμάτισε στο μάτι οδηγό αυτοκινήτου το μεσημέρι της Παρασκευής (3 Οκτωβρίου), έπειτα από διαπληκτισμό, επειδή ο δεύτερος παραβίασε STOP.

Πρόκειται για το γεγονός που μεταδόθηκε λάθος από το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ανάποδα, και ήθελε τον οδηγό του αυτοκινήτου να τραυματίζει διανομέα στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την Λεωφόρου Κηφισού, λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Τελικά ο δράστης ήταν ο διανομέας, ο οποίος απέφυγε σύγκρουση με οδηγό αυτοκινήτου που παραβίασε STOP και έπειτα ξεκίνησε να διαπληκτίζεται μαζί του. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και ο διανομέας έβγαλε κατσαβίδι και τραυμάτισε στο μάτι τον οδηγό του αυτοκινήτου, ενώ έπειτα έφυγε ανενόχλητος από το σημείο όπου διέπραξε το έγκλημα και συνέχισε να εργάζεται.

Με το θύμα να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας ο δράστης παραδόθηκε τελικά στην Αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου (4 Οκτωβρίου). Πρόκειται για σεσημασμένο, "γνωστό" στην Αστυνομία καθώς έχει συλληφθεί συνολικά 19 φορές στο παρελθόν, μεταξύ άλλων για κλοπή, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, για ενδοοικοφενειακή βία και απειλή σε βάρος του πατέρα του, για αρπαγή ανηλίκου, όπως και για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους.