Η DNA High Performance Filters, γνωστή σε όλους μας για τα φίλτρα εξαιρετικής ποιότητας και απόδοσης γίνεται ο μεγάλος χορηγός ενός ξεχωριστού ταξιδιού που δεν έχει στόχο τη γραμμή του τερματισμού, αλλά την εμπειρία, την εξερεύνηση και την ανθρώπινη σύνδεση.
Ο Θωμάς Πένκα, ξεκινά ένα 90ήμερο οδοιπορικό στην Ασία, πάνω στη σέλα μίας Honda Africa Twin Adventure, διασχίζοντας πάνω από 28.000 χιλιόμετρα διαφορετικών τοπίων, πολιτισμών και ανθρώπινων ιστοριών. Ο Θωμάς θα περάσει από Τουρκία, Γεωργία, Ρωσία, Μογγολία, ξανά Ρωσία, Καζακστάν, Κιργιζία, Τατζικιστάν, ίσως Αφγανιστάν, ξανά Τατζικιστάν, Ουζμπεκιστάν, ξανά Καζακστάν, Ρωσία, Γεωργία, Αρμενία, Γεωργία, Τουρκία και πίσω.
Πρόκειται για ένα ταξίδι ενημέρωσης και έμπνευσης. Μέσα από κάθε χιλιόμετρο, κάθε σύνορο και κάθε στάση, θα συγκεντρώνονται πολύτιμες πληροφορίες για τους επόμενους ταξιδιώτες – από τα απαραίτητα έγγραφα μέχρι τις καλύτερες τοπικές γεύσεις.
Χάρη στο Live Tracking σύστημα, οι φίλοι του Θωμά αλλά και κάθε ανήσυχο πνεύμα που θέλει να γίνει μέρος αυτής της περιπέτειας, θα μπορούν να τον παρακολουθούν ζωντανά – να βλέπουν πού βρίσκεται, πόσο κοντά είναι στον επόμενο του στόχο, και, γιατί όχι, να βρεθούν κοντά του στον δρόμο.
Η DNA, πάντα δίπλα σε κάθε μορφή πάθους, στηρίζει αυτή τη φορά όχι έναν αγώνα ταχύτητας, αλλά ένα ταξίδι που δεν μετριέται σε χιλιόμετρα, αλλά σε στιγμές και γνώση και εμπειρία που θα μεταφερθεί έπειτα και σε άλλους επίδοξους ταξιδιώτες.
Η μοτοσυκλέτα, ντυμένη με τα χαρακτηριστικά χρώματα της DNA, θα αποτελέσει τον ακούραστο σύντροφο σε ένα ταξίδι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Ένα ταξίδι δίπλα στους ανθρώπους, κοντά στο όνειρο.