Ducati 4ever Multistrada - Τέσσερα χρόνια εγγύηση!

Αφορά όλες τις Multistrada του 2020
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

13/11/2019

Μετά από 16 χρόνια συνεχόμενη εξέλιξης και βελτίωσης της ποιότητας των Multistrada, η Ducati προχωρά για το 2020 με το νέο πρόγραμμα τετραετούς εγγύησης των μοντέλων της, το οποίο ονομάζει 4Ever Multistrada. Η εγγύηση μάλιστα δεν έχει περιορισμό στα χιλιόμετρα που θα διανύσει ο αναβάτης μέσα σε αυτό το χρονικό όριο.

Οι δοκιμές που πραγματοποιεί στα μοντέλα της κατά τον ποιοτικό έλεγχο φέρνουν τις μοτοσυκλέτες της στα όριά τους, καθώς πλέον είναι πιο εξαντλητικές και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Με αυτό τον τρόπο έχει καταφέρει –όπως αναφέρει- να βελτιώσει τη διαδικασία παραγωγής τους αλλά και να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο αξιοπιστίας στις μοτοσυκλέτες, πέρα από κάθε άλλη φορά.

Ο λόγος που δημιούργησε η Ducati το 4Ever Multistrada –επεκτείνοντας ουσιαστικά την εγγύηση- οφείλεται στις εξαιρετικές επιδόσεις των Multistrada στα μεγάλα ταξίδια. Για αυτό εξάλλου η εγγύηση έχει ισχύ πανευρωπαϊκά σε ολόκληρο το δίκτυο της Ducati και αφορά όλα τα Multistrada ανεξαρτήτου κυβισμού και εκδόσεων, που θα αποκτηθούν από αυτό τον μήνα και έπειτα.

 
Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες