Ducati 4ever Multistrada - Τέσσερα χρόνια εγγύηση!

Αφορά όλες τις Multistrada του 2020
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

13/11/2019

Μετά από 16 χρόνια συνεχόμενη εξέλιξης και βελτίωσης της ποιότητας των Multistrada, η Ducati προχωρά για το 2020 με το νέο πρόγραμμα τετραετούς εγγύησης των μοντέλων της, το οποίο ονομάζει 4Ever Multistrada. Η εγγύηση μάλιστα δεν έχει περιορισμό στα χιλιόμετρα που θα διανύσει ο αναβάτης μέσα σε αυτό το χρονικό όριο.

Οι δοκιμές που πραγματοποιεί στα μοντέλα της κατά τον ποιοτικό έλεγχο φέρνουν τις μοτοσυκλέτες της στα όριά τους, καθώς πλέον είναι πιο εξαντλητικές και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Με αυτό τον τρόπο έχει καταφέρει –όπως αναφέρει- να βελτιώσει τη διαδικασία παραγωγής τους αλλά και να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο αξιοπιστίας στις μοτοσυκλέτες, πέρα από κάθε άλλη φορά.

Ο λόγος που δημιούργησε η Ducati το 4Ever Multistrada –επεκτείνοντας ουσιαστικά την εγγύηση- οφείλεται στις εξαιρετικές επιδόσεις των Multistrada στα μεγάλα ταξίδια. Για αυτό εξάλλου η εγγύηση έχει ισχύ πανευρωπαϊκά σε ολόκληρο το δίκτυο της Ducati και αφορά όλα τα Multistrada ανεξαρτήτου κυβισμού και εκδόσεων, που θα αποκτηθούν από αυτό τον μήνα και έπειτα.

 
Ετικέτες

Πρόστιμο 150.000 ευρώ σε βενζινάδικο που είχε ξανά πιαστεί για πειραγμένους μετρητές

Για ακόμη μία φορά σφάλμα σε συστήματα μέτρησης καυσίμων εντόπισε η Διεύθυνση Ανάπτυξης
antlia
Από το

motomag

2/1/2026

Συνολικό πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ επέβαλε η Περιφέρεια Αττικής σε πρατήριο καυσίμων στα Άνω Λιόσια, ύστερα από έλεγχο που αποκάλυψε ότι προσπαθούσαν να εξαπατήσουν τους οδηγούς ανακαλύπτοντας σφάλματα στους μετρητές καυσίμων.

Σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις:

Με τη με αριθμό πρωτοκόλλου 1615698/29-12-2025 απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Δυτικής Αττικής επιβλήθηκε πρόστιμο συνολικά εκατόν πενήντα χιλιάδων  ευρώ (150.000,00€)  στην εταιρεία  «ΒΣ ΟΙΛ Ε.Ε. ή VS OIL Ε.Ε.», στα Άνω Λιόσια, διότι κλιμάκιο ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής-Δ/νση Ανάπτυξης Κ.Τ. Αθηνών σε συνεργασία με κλιμάκια ελέγχων  της  Ασφάλειας Αττικής, της ΑΑΔΕ/ΕΛΥΤ και της Δ.Α.Ο.Ε. διαπίστωσαν καταδολίευση των συστημάτων μέτρησης/μετρητών ποσότητας καυσίμων κατά παράβαση του άρθρου 20 παρ. 1 του Ν. 4177/2013 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο πρατήριο καυσίμων “τρώει” πρόστιμο για σφάλμα στους μετρητές καυσίμων, καθώς τον Σεπτέμβριο του είχε επιβληθεί πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Η Περιφέρεια Αττικής υπογραμμίζει ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, με στόχο τη διασφάλιση της διαφάνειας, της νομιμότητας και της προστασίας των πολιτών από αθέμιτες πρακτικές στην αγορά καυσίμων.