Ducati 4ever Multistrada - Τέσσερα χρόνια εγγύηση!

Αφορά όλες τις Multistrada του 2020
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

13/11/2019

Μετά από 16 χρόνια συνεχόμενη εξέλιξης και βελτίωσης της ποιότητας των Multistrada, η Ducati προχωρά για το 2020 με το νέο πρόγραμμα τετραετούς εγγύησης των μοντέλων της, το οποίο ονομάζει 4Ever Multistrada. Η εγγύηση μάλιστα δεν έχει περιορισμό στα χιλιόμετρα που θα διανύσει ο αναβάτης μέσα σε αυτό το χρονικό όριο.

Οι δοκιμές που πραγματοποιεί στα μοντέλα της κατά τον ποιοτικό έλεγχο φέρνουν τις μοτοσυκλέτες της στα όριά τους, καθώς πλέον είναι πιο εξαντλητικές και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Με αυτό τον τρόπο έχει καταφέρει –όπως αναφέρει- να βελτιώσει τη διαδικασία παραγωγής τους αλλά και να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο αξιοπιστίας στις μοτοσυκλέτες, πέρα από κάθε άλλη φορά.

Ο λόγος που δημιούργησε η Ducati το 4Ever Multistrada –επεκτείνοντας ουσιαστικά την εγγύηση- οφείλεται στις εξαιρετικές επιδόσεις των Multistrada στα μεγάλα ταξίδια. Για αυτό εξάλλου η εγγύηση έχει ισχύ πανευρωπαϊκά σε ολόκληρο το δίκτυο της Ducati και αφορά όλα τα Multistrada ανεξαρτήτου κυβισμού και εκδόσεων, που θα αποκτηθούν από αυτό τον μήνα και έπειτα.

 
Ετικέτες

Εγκαίνια για τα πρώτα επίσημα ορεινά περάσματα - Στον δήμο Σουλίου στις 19-20 Σεπτεμβρίου

Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους μοτοσυκλετιστές - Δείτε το διήμερο πρόγραμμα των εγκαινίων
Μοτοσυκλετιστικά Πάσα - Δήμος Σουλίου εγκαίνια 2026
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

10/9/2026

Σε συνεργασία με τον Δήμο Σουλίου, και τον χορηγό του έργου CFMOTO, η Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΜΟΤ.Ο.Ε.) καλεί τους φίλους της μοτοσυκλέτας στα εγκαίνια των πρώτων επίσημα αναγνωρισμένων ορεινών περασμάτων στην Ελλάδα.

Διήμερο το πρόγραμμα των εγκαινίων των πρώτων επίσημα αναγνωρισμένων Μοτοσυκλετιστικών Πάσων (ορεινών περασμάτων) που θα πραγματοποιηθούν στον δήμο Σουλίου και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΜΟΤΟΕ έχει ως εξής:

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου – Παραμυθιά

-Συνάντηση γνωριμίας στο Σχολείο Βούλγαρη

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου - Σχολείο Βούλγαρη

-Ημέρα αφιερωμένη στον Μοτοσυκλετιστικό Τουρισμό: Έκθεση / παρουσιάσεις / προβολές /μουσική dj/ έκθεση & market τοπικών προϊόντων. Στον ελεύθερο χώρο μπροστά από το Σχολείο Βούλγαρη 

(https://maps.app.goo.gl/byB1Yae1GzFCSafd6)

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

-10:00 Εκκίνηση από Παραμυθιά για το Μοτοσυκλετιστικό Πάσο Παραμυθιάς όπου θα γίνουν τα εγκαίνια. Στην διαδρομή θα διασχίσουμε και το Μοτοσυκλετιστικό Πάσο Σουλίου – Αχέροντα.

-12:00 Τελετή και πρώτη επίσημη διέλευση. Μετά τα εγκαίνια θα συνεχίσουνε την διαδρομή για το Μοτοσυκλετιστικό Πάσο Πλακωτής και θα σταματήσουμε για φαγητό σε σημείο που θα σας ενημερώσουμε την Κυριακή πρωί

-Λήξη της εκδήλωσης

Η πρόσκληση απευθύνεται φυσικά σε όλους τους μοτοσυκλετιστές με τη ΜΟΤΟΕ να τονίζει ότι δεν υπάρχει κανενός είδους χρέωση για τη συμμετοχής τους.

δήμος Σουλίου - εγκαίνια Μοτοσυκλετιστικών Πάσων 2026