Ducati Cares: Νέο πρόγραμμα προφύλαξης της υγείας!

Προάγοντας την ασφάλεια
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

22/4/2020

Ένας-ένας οι Ιταλοί κατασκευαστές, αφότου βίωσαν στο πετσί τους τη μάστιγα του κορωνοϊού, ξεκίνησαν να παίρνουν μέτρα με στόχο να διασφαλίσουν την υγεία τόσο των αναβατών, που θέλουν να αγοράσουν ένα καινούργιο δίκυκλο, όσο και των υπαλλήλων τους. Επιπλέον, ήταν επιτακτική ανάγκη να φροντίσουν το οικονομικό τους μέλλον, αφού χωρίς πωλήσεις δεν υπάρχει φως στο τούνελ για τη μοτοσυκλετιστική βιομηχανία της Ιταλίας, όπως τόνισε πρόσφατα ο Paolo Magri μέσα απ’ την ανοιχτή επιστολή του στην Πρωθυπουργό.

Η Ducati έχει δημιουργήσει όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για το προσωπικό της, εξοπλίζοντας τους χώρους της με μάσκες και αντισηπτικά, ενώ τώρα περνά στην αντεπίθεση με το λανσάρισμα του “Ducati Cares”. Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα το οποίο θα εφαρμοστεί σε ολόκληρο το δίκτυό της ανά την υφήλιο και απαρτίζεται από διάφορες δράσεις, που εξασφαλίζουν την ασφαλή επίσκεψη των αναβατών στις αντιπροσωπείες. Ουσιαστικά αυτό που θα κάνει είναι να δίνει μάσκες, γάντια και να προάγει τη χρήση του αντισηπτικού στους επισκέπτες των καταστημάτων. Αποτελεί μια απόφαση που προέκυψε απ’ την αναδιάρθρωση του τρόπου λειτουργίας των εγκαταστάσεών της, εν μέσω της πανδημίας. Όπως και η MV Agusta και ο Όμιλος Piaggio, έτσι και η Ducati έλαβε τα απαραίτητα μέτρα για την προφύλαξη των υπαλλήλων της, θέτοντας χρονικά όρια παραμονής στα εστιατόρια του εργοστασίου, μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των εργατών στις γραμμές παραγωγής και την εκμάθησή τους για την σωστή απολύμανση των χεριών.

“Είναι ξεκάθαρο σε όλους μας ότι ο ιός δεν θα εξαφανιστεί σύντομα απ’ τη ζωή μας και οφείλουμε να μάθουμε να ζούμε με αυτόν, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και πράττοντας υπεύθυνα για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, ούτως ώστε να ξαναπάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Σε συνεργασία με τους Ασιάτες αντιπρόσωπους της Ducati αναπτύξαμε το “Ducati Cares”, με στόχο να υποστηρίξουμε το δίκτυό μας παγκοσμίως. Με αυτό το τρόπο οι αντιπρόσωποί μας θα μπορούν να υποδεχτούν τους αναβάτες με τον πιο ασφαλή και πρακτικό τρόπο,” ανέφερε o αντιπρόεδρος των Global Sales και After Sales, Francesco Millicia.

Παράλληλα, η Ducati είναι η πρώτη εταιρεία μοτοσυκλετών παγκοσμίως που έκανε δυνατή την απόκτηση των μοτοσυκλετών της μέσω ίντερνετ, πίσω στο -μακρινό  πλέον– 2001, όπου το ΜΗ900 μπορούσε να αποκτηθεί μόνο διαδικτυακά. Με την πολυετή εμπειρία της στις διαδικτυακές πλατφόρμες, οι Ducatisti έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μέσω βιντεοκλήσης με ένα κατάστημα του δικτύου της Ducati, να κλείσουν ένα ραντεβού για test ride αν το επιθυμούν και πολλά μέσα απ’ το shop.ducati.com.

Ετικέτες

CFMOTO – Κερδίζει για πρώτη φορά βραβείο Red Dot Award με το 800NK

Σημαντική διάκριση για την CFMOTO η οποία κάνει ντεμπούτο στον δημοφιλή αυτό θεσμό
motomag CFMOTO – Κερδίζει για πρώτη φορά βραβείο Red Dot Award με το 800NK
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

25/4/2024

H CFMOTO για πρώτη φορά στην ιστορία της στα βραβεία σχεδιασμού Red Dot Design Awards, είδε μοτοσυκλέτα της και συγκεκριμένα το 800ΝΚ να αποσπά βραβείο σχεδιασμού στην κατηγορία Red Dot Award: Product Design 2024.

Πιο συγκεκριμένα το 800ΝΚ βραβεύτηκε για τον design του, ενώ για πρώτη φορά είδαμε μεγάλη κινεζική μοτοσυκλέτα να κερδίζει βραβείο στον δημοφιλή αυτό θεσμό. Αυτή η διάκριση αποτελεί διεθνή αναγνώριση για την ομάδα σχεδιασμού της CFMOTO και για το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης ενώ το ότι συνέπεσε με τα 35 χρόνια από τότε που ιδρύθηκε η CFMOTO έφερε ακόμη περισσότερα χαμόγελα στην εταιρεία με έδρα την Hangzhou.

Το ΝΚ800 έχει σχεδιαστεί στην Ιταλία από το Modena 40 studio του Carles Solsona, ενώ στην καρδιά του βρίσκεται ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας του 790 Duke με τους 95 ίππους -και σε έκδοση Α2-, που κατασκευάζεται από τη CFMOTO στο εργοστάσιο του Hangzou.

O Carles Solsona, Διευθυντής σχεδιασμού της CFMOTO δήλωσε: "Η κατάκτηση του βραβείου Red Dot είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για όλη την ομάδα. Το 800NK είναι ένα από τα προϊόντα της CFMOTO που ενσαρκώνει καλύτερα τις βασικές αξίες της μάρκας μας: σχεδιασμός, τεχνολογία, απόδοση. Αυτό το επίτευγμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος να γιορτάσουμε την 35η επέτειο της εταιρείας μας, καθώς και να αναγνωρίσουμε τη δέσμευση και την ανάπτυξη της δικής μας σχεδιαστικής φιλοσοφίας που προορίζεται για μια παγκόσμια αγορά".

CFMOTO – Κερδίζει για πρώτη φορά βραβείο Red Dot Award με το 800NK
Ετικέτες