Ducati: Κατακόκκινη Black Friday

Μεγάλες, "κόκκινες" εκπτώσεις
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

28/11/2019

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Ducati, KOSMOCAR A.E. δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το πνεύμα των προσφορών της Black Friday. Μάλιστα, έχει ξεκινήσει ήδη με εκπτώσεις που φτάνουν τις 4.000 ευρώ για ένα απ’ τα πιο premium power cruiser της αγοράς, ενώ σε είδη ρουχισμού αγγίζουν το 30%. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Κατακόκκινη “Black Friday” από τη Ducati

•             Η Ducati προσφέρει “Black Friday” τιμές σε όλους τους φίλους της μάρκας

•             Σημαντικές εκπτώσεις σε ετοιμοπαράδοτα μοντέλα και όλα τα είδη ρουχισμού αναβάτη

•             Στα είδη ρουχισμού η έκπτωση φτάνει το  30%, ενώ σε μοντέλα Ducati έως και τις €4.000

•             Η Black Friday της Ducati ξεκίνησε ήδη και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου

Η Ducati συμμετέχει στην φετινή “Black Friday” προσφέροντας σημαντική έκπτωση σε ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της. Η έκπτωση, ανάλογα με το μοντέλο φτάνει έως και τις €4.000. Παράλληλα, έκπτωση 30% προσφέρεται σε όλα τα είδη ρουχισμού αναβάτη της ιταλικής μάρκας.

Αναλυτικότερα, ενδεικτικά κάποια από τα μοντέλα που προσφέρονται με έκπτωση είναι τα εξής:

XDiavel S Black/White | Model Year 2019                              : €4.000

XDiavel Grey | Model Year 2019                                                : €3.300

Scrambler 1100 Sport | Model Year 2019                               : €2.500  

Monster 1200 S | Model Year 2019                                           : €2.500 

Panigale V4 S | Model Year 2019                                               : €2.000       

Panigale V4 S GP | Model Year 2019                        : €2.000

Diavel 1260 | Model Year 2019                  : €2.000

Scrambler Café Racer |Model Year 2019                                : €1.500 

Scrambler Full Throttle | Model Year 2019                            : €1.500

Scrambler Sixty 2 | Model Year 2019                                        : €800

Οι ειδικές τιμές της Ducati στο πλαίσιο της Black Friday προσφέρονται ήδη στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Ducati της Kosmocar και θα είναι διαθέσιμες μέχρι και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες όπως και αναλυτικά το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Ducati, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.ducati.gr.

Ετικέτες

Fantic Motor Group – Αλλαγή ηγεσίας με νέο CEO και νέο αντιπρόεδρο

Μέσα σε μία ημέρα νέος CEO και νέος αντιπρόεδρος
motomag Fantic Motor Group – Αλλαγή ηγεσίας με νέο CEO και νέο αντιπρόεδρο
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

23/4/2024

Αλλαγές στην ηγεσία της Fantic είχαμε το τελευταίο διάστημα καθώς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας εξέλεξαν ομόφωνα τον Paolo Fontana ως νέο CEO και τον Mariano Roman ως νέο αντιπρόεδρο.

Ο Paolo Fontana, ο οποίος είχε ήδη διοριστεί ως Γενικός Διευθυντής της Fantic τον Ιανουάριο του 2024, αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στον Όμιλο Fantic Motor S.p.A., ο οποίος ελέγχει επίσης τις μάρκες Motori Minarelli και Bottecchia.

Από την άλλη ο Mariano Roman, νεοδιορισθείς πρόεδρος της ANCMA (Σύνδεσμος Κατασκευαστών Δικύκλων και Ποδηλάτων της Ιταλίας), αναλαμβάνει τη θέση του αντιπροέδρου της Fantic, συνεχίζοντας παράλληλα να ηγείται στους τομείς των προϊόντων, της έρευνας και ανάπτυξης και των αγώνων που αφορούν την Fantic.

Paolo Fontana: "Είναι τιμή για μένα να αναλάβω αυτόν τον ρόλο και είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Mariano Roman για τη συνεχή υποστήριξη που μου παρείχε αυτούς τους μήνες. Ξεκίνησα την καριέρα μου στον κόσμο των μοτοσυκλετών, που ήταν πάντα το μεγάλο μου πάθος, παράλληλα με την ορεινή ποδηλασία. Το να επιστρέφω τώρα σε αυτό, χάρη σε αυτή τη σημαντική θέση στη Fantic, με κάνει υπερήφανο και μου δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι ολόκληρος ο όμιλος μπορεί να εκφράσει τις τεράστιες δυνατότητές του και, από την πλευρά μου, είμαι πλήρως αφοσιωμένος σε αυτό".

Ο Mariano Roman δήλωσε: "Ο διορισμός μου ως Προέδρου της ANCMA ήταν μια αναγνώριση για το έργο που έχω επιτελέσει καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, και όχι μόνο για τα συναρπαστικά ορόσημα που πέτυχα μαζί με τη Fantic. Ο αυξανόμενος φόρτος ευθυνών και δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το τριετές σχέδιο ανάπτυξης απαιτούσε περισσότερη υποστήριξη. Αυτό εκπληρώθηκε μέσω της συνεργασίας με τον Paolo Fontana, ο οποίος έχει ήδη αποδείξει ότι είναι ομαδικός παίκτης ερμηνεύοντας το πραγματικό πνεύμα της εταιρείας ως Γενικός Διευθυντής και αξίζει πλήρως την εμπιστοσύνη των μετόχων και του Διοικητικού Συμβουλίου".