Ducati – Ξεκίνησε το DRE Adventure 2024 και έχουμε ήδη ένα sold out

Συνεχίζει για έβδομη χρονιά ο θεσμός DRE Adventure
motomag Ducati – Ξεκίνησε το DRE Adventure 2024, με το ένα από τα τέσσερα να είναι ήδη sold out
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

18/4/2024

Οι τέσσερεις εκδηλώσεις-σχολεία της Ducati DRE Adventure για το 2024 οι οποίες θα διεξαχθούν στην πόλη Gubbio δέχονται ήδη κρατήσεις, ενώ η μία από αυτές ήδη έχει γίνει sold out.

Tο DRE Adventure επιστρέφει για τη φετινή χρονιά με τέσσερεις διοργανώσεις που εντάσσονται στο ετήσιο πρόγραμμα Ducati Riding Academy. Όσον αφορά το DRE Adventure όπως γίνεται κατανοητό αφορά αναβάτες οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν κυρίως τις οδηγικές τους ικανότητες στην εκτός δρόμου οδήγηση.

Ducati – Ξεκίνησε το DRE Adventure 2024 και έχουμε ήδη ένα sold out

Και οι τέσσερις εκδηλώσεις της φετινής χρονιάς θα έχουν ως βάση τους την πόλη Gubbio και συγκεκριμένα το Park Hotel ai Cappuccini in Gubbio, με τις δύο πρώτες να διεξάγονται τον Ιούνιο (11-12/06), (13-14/06), και τις δύο εναπομείναντες τα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου, (30/9-1/10) και (2-3/10).

Οι συμμετέχοντες στο DRE Adventure θα μπορούν να οδηγήσουν τα Multistrada V4 S, Multistrada V4 Rally, DesertX και το νέο DesertX Rally ενώ το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο ημέρες. Την πρώτη ημέρα οι συμμετέχοντες στη Villa Benveduti θα γνωρίσουν τις μοτοσυκλέτες με τις οποίες θα συμμετάσχουν ενώ στη συνέχεια υπό το βλέμμα των εκπαιδευτών της Ducati θα πραγματοποιήσουν τεχνικές ασκήσεις -σωστή θέση του σώματος, οδηγικές τεχνικές, συμβουλές για τεχνικά θέματα και οδηγίες για τη σωστή προετοιμασία ενός ταξιδιού, καθώς και τη διαχείριση απρόβλεπτων προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν- οι οποίες θα τους βοηθήσουν στα εκτός δρόμου ταξίδια τους.

Ducati – Ξεκίνησε το DRE Adventure 2024 και έχουμε ήδη ένα sold out

Η δεύτερη ημέρα θα περιλαμβάνει οδήγηση σε χωμάτινα και ασφάλτινα κομμάτια με τους συμμετέχοντες να εφαρμόζουν αυτά που διδάχθηκαν την προηγούμενη ημέρα από τους υπεύθυνους της Ιταλικής εταιρείας.

Το κόστος για όποιον ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στο DRE Adventure 2024, βρίσκεται στα 1.100 ευρώ -η τελευταία εκδήλωση του Οκτωβρίου είναι ήδη sold out- ενώ περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ.

Ducati – Ξεκίνησε το DRE Adventure 2024 και έχουμε ήδη ένα sold out

 

Ετικέτες

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026: Όλα έτοιμα! Οι εταιρείες που συμμετέχουν

Η μεγαλύτερη γιορτή της μοτοσυκλέτας - ΞΕΚΙΝΑ
έκθεση μοτοσυκλέτας 2026
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

31/3/2026

Όλα έτοιμα για την μεγάλη γιορτή της μοτοσυκλέτας!

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας επιστρέφει δυναμικά και φέρνει τα νέα μοντέλα του 2026, πολλά από αυτά σε πρώτη παρουσίαση στο κοινό!

Η λίστα με τους εκθέτες είναι έτοιμη, παραμονή της έναρξης, άργησε λίγο για όποιον περίμενε ίσως να δει την λίστα για να αποφασίσει την επίσκεψή του!
Ήταν όμως για καλό σκοπό καθώς πέρα των Honda και Piaggio Group και μερικών ακόμη απουσιών, υπάρχει μεγάλη πληρότητα.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στη φετινή έκθεση Μοτοσυκλέτας και έχουν ήδη στήσει τα περίπτερά τους είναι οι εξής: Aodes, BMW Motorrad, Benda, Bimota, Brixton, BSA, Buggy Motors, Can Am, CFMOTO, Cyclone, Ducati, Ecoshift, FB Mondial, Gemini, GPX, Harley-Davidson, Husqvarna, Hyosung, Indian Motorcycle, Italjet, Kawasaki, KTM, KYMCO, Kove, Letbe, Malaguti, Moto Morini, Motron, Phelon & Moore, QJMOTOR, Royal Alloy, Royal Enfield, Suzuki, SYM, Thrust Motor, Triumph, UM Motorcycles, Velocifero, Voge, Yadea, Yamaha, Zontes.

Απόν θα είναι η Honda και το Piaggio Group που περιλαμβάνει τις Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio και Vespa, ενώ επίσης απούσα θα είναι η Motoway Καμπράνης, μαζί με τις μάρκες που εκπροσωπεί: Asus, Benelli, Keeway, Morbidelli.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο του MOTO!

Αναλυτικά το ωράριο της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας:

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026
1-5 Απριλίου / Metropolitan Expo
Ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη 1/4: 14:00-21:00
Πέμπτη 2/4: 14:00-21:00
Παρασκευή 3/4: 14:00-21:00
Σάββατο 4/4: 10:00-21:00
Κυριακή 5/4: 10:00-21:00