Ducati – Ξεκίνησε το DRE Adventure 2024 και έχουμε ήδη ένα sold out

Συνεχίζει για έβδομη χρονιά ο θεσμός DRE Adventure
motomag Ducati – Ξεκίνησε το DRE Adventure 2024, με το ένα από τα τέσσερα να είναι ήδη sold out
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

18/4/2024

Οι τέσσερεις εκδηλώσεις-σχολεία της Ducati DRE Adventure για το 2024 οι οποίες θα διεξαχθούν στην πόλη Gubbio δέχονται ήδη κρατήσεις, ενώ η μία από αυτές ήδη έχει γίνει sold out.

Tο DRE Adventure επιστρέφει για τη φετινή χρονιά με τέσσερεις διοργανώσεις που εντάσσονται στο ετήσιο πρόγραμμα Ducati Riding Academy. Όσον αφορά το DRE Adventure όπως γίνεται κατανοητό αφορά αναβάτες οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν κυρίως τις οδηγικές τους ικανότητες στην εκτός δρόμου οδήγηση.

Ducati – Ξεκίνησε το DRE Adventure 2024 και έχουμε ήδη ένα sold out

Και οι τέσσερις εκδηλώσεις της φετινής χρονιάς θα έχουν ως βάση τους την πόλη Gubbio και συγκεκριμένα το Park Hotel ai Cappuccini in Gubbio, με τις δύο πρώτες να διεξάγονται τον Ιούνιο (11-12/06), (13-14/06), και τις δύο εναπομείναντες τα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου, (30/9-1/10) και (2-3/10).

Οι συμμετέχοντες στο DRE Adventure θα μπορούν να οδηγήσουν τα Multistrada V4 S, Multistrada V4 Rally, DesertX και το νέο DesertX Rally ενώ το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο ημέρες. Την πρώτη ημέρα οι συμμετέχοντες στη Villa Benveduti θα γνωρίσουν τις μοτοσυκλέτες με τις οποίες θα συμμετάσχουν ενώ στη συνέχεια υπό το βλέμμα των εκπαιδευτών της Ducati θα πραγματοποιήσουν τεχνικές ασκήσεις -σωστή θέση του σώματος, οδηγικές τεχνικές, συμβουλές για τεχνικά θέματα και οδηγίες για τη σωστή προετοιμασία ενός ταξιδιού, καθώς και τη διαχείριση απρόβλεπτων προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν- οι οποίες θα τους βοηθήσουν στα εκτός δρόμου ταξίδια τους.

Ducati – Ξεκίνησε το DRE Adventure 2024 και έχουμε ήδη ένα sold out

Η δεύτερη ημέρα θα περιλαμβάνει οδήγηση σε χωμάτινα και ασφάλτινα κομμάτια με τους συμμετέχοντες να εφαρμόζουν αυτά που διδάχθηκαν την προηγούμενη ημέρα από τους υπεύθυνους της Ιταλικής εταιρείας.

Το κόστος για όποιον ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στο DRE Adventure 2024, βρίσκεται στα 1.100 ευρώ -η τελευταία εκδήλωση του Οκτωβρίου είναι ήδη sold out- ενώ περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ.

Ducati – Ξεκίνησε το DRE Adventure 2024 και έχουμε ήδη ένα sold out

 

Ετικέτες

Kove 800X Rally: Νέα μειωμένη τιμή κατά 700 ευρώ! Φουντώνει ο ανταγωνισμός στην κατηγορία

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Kove ρίχνει την τιμή της ελαφρύτερης και πιο χωματερής έκδοσης κοντά στα οκτώ χιλιάρικα
Kove 800X Rally
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

12/6/2026

Είναι η ελαφρύτερη εκδοχή της ελαφρύτερης adventure της κατηγορίας της και πλέον ανταγωνίζεται και τη φθηνότερη.

Ο λόγος για την Kove 800X Rally, η οποία έχει νέα τιμή 8.195 ευρώ, μειωμένη κατά 700 ευρώ από τα 8.895 που ζητούσε ως σήμερα.

Η Rally έκδοση διαχωρίζει τη θέση της από τις υπόλοιπες της οικογένειας – 800Χ Pro, 800X Touring -–με το χαμηλότερο βάρος όλων στα 165 κιλά χωρίς καύσιμο, αλλά και με σχεδίαση και εξοπλισμό πιο καλά στοχευμένο για εκτός δρόμου περιπέτειες, όπως υποδηλώνεται από αριθμούς όπως τα 270 χιλιοστά διαδρομής του πιρουνιού και τα 293 χιλιοστά ελάχιστης απόστασης από το έδαφος.

Με τη νέα της τιμή πλέον η οικογένεια 800X έχει το βασικό μοντέλο Pro κάτω από το ψυχολογικό όριο των οκτώ χιλιάδων στα 7.995, μετά η ανανεωμένη έκδοση 800X Pro Up και η Rally με 8.195 και η ακριβότερη της φαμίλιας, 800X Touring, με 8.495.

Ετικέτες