Ducati – Ξεκίνησε το DRE Adventure 2024 και έχουμε ήδη ένα sold out

Συνεχίζει για έβδομη χρονιά ο θεσμός DRE Adventure
motomag Ducati – Ξεκίνησε το DRE Adventure 2024, με το ένα από τα τέσσερα να είναι ήδη sold out
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

18/4/2024

Οι τέσσερεις εκδηλώσεις-σχολεία της Ducati DRE Adventure για το 2024 οι οποίες θα διεξαχθούν στην πόλη Gubbio δέχονται ήδη κρατήσεις, ενώ η μία από αυτές ήδη έχει γίνει sold out.

Tο DRE Adventure επιστρέφει για τη φετινή χρονιά με τέσσερεις διοργανώσεις που εντάσσονται στο ετήσιο πρόγραμμα Ducati Riding Academy. Όσον αφορά το DRE Adventure όπως γίνεται κατανοητό αφορά αναβάτες οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν κυρίως τις οδηγικές τους ικανότητες στην εκτός δρόμου οδήγηση.

Ducati – Ξεκίνησε το DRE Adventure 2024 και έχουμε ήδη ένα sold out

Και οι τέσσερις εκδηλώσεις της φετινής χρονιάς θα έχουν ως βάση τους την πόλη Gubbio και συγκεκριμένα το Park Hotel ai Cappuccini in Gubbio, με τις δύο πρώτες να διεξάγονται τον Ιούνιο (11-12/06), (13-14/06), και τις δύο εναπομείναντες τα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου, (30/9-1/10) και (2-3/10).

Οι συμμετέχοντες στο DRE Adventure θα μπορούν να οδηγήσουν τα Multistrada V4 S, Multistrada V4 Rally, DesertX και το νέο DesertX Rally ενώ το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο ημέρες. Την πρώτη ημέρα οι συμμετέχοντες στη Villa Benveduti θα γνωρίσουν τις μοτοσυκλέτες με τις οποίες θα συμμετάσχουν ενώ στη συνέχεια υπό το βλέμμα των εκπαιδευτών της Ducati θα πραγματοποιήσουν τεχνικές ασκήσεις -σωστή θέση του σώματος, οδηγικές τεχνικές, συμβουλές για τεχνικά θέματα και οδηγίες για τη σωστή προετοιμασία ενός ταξιδιού, καθώς και τη διαχείριση απρόβλεπτων προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν- οι οποίες θα τους βοηθήσουν στα εκτός δρόμου ταξίδια τους.

Ducati – Ξεκίνησε το DRE Adventure 2024 και έχουμε ήδη ένα sold out

Η δεύτερη ημέρα θα περιλαμβάνει οδήγηση σε χωμάτινα και ασφάλτινα κομμάτια με τους συμμετέχοντες να εφαρμόζουν αυτά που διδάχθηκαν την προηγούμενη ημέρα από τους υπεύθυνους της Ιταλικής εταιρείας.

Το κόστος για όποιον ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στο DRE Adventure 2024, βρίσκεται στα 1.100 ευρώ -η τελευταία εκδήλωση του Οκτωβρίου είναι ήδη sold out- ενώ περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ.

Ducati – Ξεκίνησε το DRE Adventure 2024 και έχουμε ήδη ένα sold out

 

Ετικέτες

Από τετράτροχο Side-by-Side ξεκίνησε η πυρκαγιά στη Ζάκυνθο

Ίσα που πρόλαβαν να γλιτώσουν οι δύο επιβαίνοντες
fotia-zakynthos-ssv
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

11/8/2026

Η φωτιά που ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης 11 Αυγούστου 2026 στον Μαραθιά Ζακύνθου προκλήθηκε από ένα τετράτροχο SxS. Το εν λόγω όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες καθώς κινούταν σε δασικό χωματόδρομο και οι δύο επιβαίνοντες, ένας άνδρας με τον γιο του, πρόλαβαν οριακά να απομακρυνθούν από το φλεγόμενο όχημα χωρίς να κινδυνεύσουν περαιτέρω.

Δεν συνέβη το ίδιο με την τριγύρω Φύση ωστόσο, καθώς γρήγορα οι φλόγες επεκτάθηκαν σε παρακείμενα δέντρα, ενώ στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι.

Με τη συνδρομή εναέριων μέσων πυρόσβεσης και σημαντική δύναμη πυροσβεστών με οκτώ οχήματα, αρκετούς εθελοντές και υδροφόρες η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται ως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Οι τελευταίες αναφορές μιλούν για μια φωτιά υπό μερικό έλεγχο, είδηση που αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας μιας και απειλείται ένα πλούσιο δάσος στην περιοχή.

Η αιτία ανάφλεξης του SxS δεν έχει γίνει γνωστή.