Ducati – Ξεκίνησε το DRE Adventure 2024 και έχουμε ήδη ένα sold out

Συνεχίζει για έβδομη χρονιά ο θεσμός DRE Adventure
motomag Ducati – Ξεκίνησε το DRE Adventure 2024, με το ένα από τα τέσσερα να είναι ήδη sold out
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

18/4/2024

Οι τέσσερεις εκδηλώσεις-σχολεία της Ducati DRE Adventure για το 2024 οι οποίες θα διεξαχθούν στην πόλη Gubbio δέχονται ήδη κρατήσεις, ενώ η μία από αυτές ήδη έχει γίνει sold out.

Tο DRE Adventure επιστρέφει για τη φετινή χρονιά με τέσσερεις διοργανώσεις που εντάσσονται στο ετήσιο πρόγραμμα Ducati Riding Academy. Όσον αφορά το DRE Adventure όπως γίνεται κατανοητό αφορά αναβάτες οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν κυρίως τις οδηγικές τους ικανότητες στην εκτός δρόμου οδήγηση.

Ducati – Ξεκίνησε το DRE Adventure 2024 και έχουμε ήδη ένα sold out

Και οι τέσσερις εκδηλώσεις της φετινής χρονιάς θα έχουν ως βάση τους την πόλη Gubbio και συγκεκριμένα το Park Hotel ai Cappuccini in Gubbio, με τις δύο πρώτες να διεξάγονται τον Ιούνιο (11-12/06), (13-14/06), και τις δύο εναπομείναντες τα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου, (30/9-1/10) και (2-3/10).

Οι συμμετέχοντες στο DRE Adventure θα μπορούν να οδηγήσουν τα Multistrada V4 S, Multistrada V4 Rally, DesertX και το νέο DesertX Rally ενώ το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο ημέρες. Την πρώτη ημέρα οι συμμετέχοντες στη Villa Benveduti θα γνωρίσουν τις μοτοσυκλέτες με τις οποίες θα συμμετάσχουν ενώ στη συνέχεια υπό το βλέμμα των εκπαιδευτών της Ducati θα πραγματοποιήσουν τεχνικές ασκήσεις -σωστή θέση του σώματος, οδηγικές τεχνικές, συμβουλές για τεχνικά θέματα και οδηγίες για τη σωστή προετοιμασία ενός ταξιδιού, καθώς και τη διαχείριση απρόβλεπτων προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν- οι οποίες θα τους βοηθήσουν στα εκτός δρόμου ταξίδια τους.

Ducati – Ξεκίνησε το DRE Adventure 2024 και έχουμε ήδη ένα sold out

Η δεύτερη ημέρα θα περιλαμβάνει οδήγηση σε χωμάτινα και ασφάλτινα κομμάτια με τους συμμετέχοντες να εφαρμόζουν αυτά που διδάχθηκαν την προηγούμενη ημέρα από τους υπεύθυνους της Ιταλικής εταιρείας.

Το κόστος για όποιον ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στο DRE Adventure 2024, βρίσκεται στα 1.100 ευρώ -η τελευταία εκδήλωση του Οκτωβρίου είναι ήδη sold out- ενώ περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ.

Ducati – Ξεκίνησε το DRE Adventure 2024 και έχουμε ήδη ένα sold out

 

Ετικέτες

Νέος Κ.Ο.Κ: Στη Θεσσαλονίκη η πρώτη καταγεγραμμένη παράβαση από κάμερες ΑΙ

Οδηγός αυτοκινήτου με το χέρι στο τηλέφωνο επί της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου
kameres
Από το

motomag

15/9/2025

Στο πλαίσιο της αυστηροποίησης ων ποινών της μη τήρησης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο κάμερες που χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη τοποθετήθηκαν στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, με την πρώτη καταγεγραμμένη παράβαση να είναι γεγονός.

Από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε η πιλοτική λειτουργία ψηφιακών καμερών, με αφορμή την εφαρμογή του νέου ΚΟΚ.

Συγκεκριμένα, ένας οδηγός καταγράφεται να μιλάει στο τηλέφωνο όσο κινείται επί της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μάλιστα, αν η λειτουργία δεν ήταν πιλοτική, η κλήση θα πήγαινε στον οδηγό αυτόματα μέσω του gov.gr, με το πρόστιμο πλέον να είναι 350 ευρώ.

Οι κάμερες που θα μπουν σε λειτουργία θα εστιάζουν στις παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη, ταχύτητα, μη χρήση κράνους και χρήση κινητού αλλά και κίνηση ή στάση στις λεωφορειολωρίδες.

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να τοποθετηθούν έξι ψηφιακές κάμερες σε διάφορα σημεία της Αθήνας, ενώ μετά την πιλοτική τους χρήση θα τεθούν σε πλήρη εφαρμογή.