Έκτακτη Πανελλαδική Γενική Συνέλευση του Κλάδου των Εμπόρων και των Επισκευαστών δικύκλων

Από το

Μαύρο Σκύλο

15/4/2011

Ο πρόεδρος κ. Σπηλιώτης Μιχάλης και το ΔΣ του “ΠΑΣΕΕΔ” προσκαλούν πανελλαδικά τα μέλη του και τους εμπόρους, επισκευαστές δίκυκλων μοτοσυκλετών σε έκτακτη γενική συνέλευση. Ημερομηνία: Κυριακή 17 Απριλίου 2011, ώρα προσέλευσης 9:00 πμ., στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά “ΕΒΕΠ”, Λουδοβίκου 1, σταθμός τρένου στο λιμάνι του Πειραιά.
Θέματα: Η οικονομική κρίση, επιπτώσεις στον επαγγελματικό κλάδο της μοτοσυκλέτας, τρόποι διεξόδου από την οικονομική κρίση, ΚΤΕΔ, ΚΕΚ, ΚΕΘ.
Ο Κλάδος εκπέμπει SOS Θα ακολουθήσει ψηφοφορία
Η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική και επιβεβλημένη

Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ

Εξαιρετικά χαμηλά το όριο με τον νέο ΚΟΚ
Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ
Από το

motomag

12/12/2025

Εξαιρετικά χαμηλά είναι τα όρια πλέον με τον νέο ΚΟΚ και με τον σχολαστικό έλεγχο που γίνεται τώρα στην αρχή -με την εμπειρία να μας λέει πως μετά από κάθε αλλαγή έτσι κάνουν για λίγο καιρό- περισσότερες ειδήσεις θα έρχονται για επώνυμους που οδηγούν δίκυκλα.

Αυτή τη φορά ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που ξημερώματα σήμερα της έγινε έλεγχος σε μπλόκο της Σταδίου και στην μέτρηση φάνηκε 0,15mg/l ποσότητα αλκοόλ. Στην επανάληψη λίγη ώρα αργότερα το όργανο μέτρησης έδειξε 0,10mg/l που είναι ακριβώς το όριο στα δίκυκλα, ισοδυναμώντας με ένα μικρό ποτήρι μπύρας και για αυτό της αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για 60 ημέρες, επιβλήθηκε πρόστιμο 350 Ευρώ και ακινητοποίηση της Vespa.

Αυτό σημαίνει πως πρακτικά ο νέος ΚΟΚ καθιστά μηδενική την ανοχή στο αλκοόλ για τις μοτοσυκλέτες.

Ένα μέτρο ιδιαίτερα αυστηρό.