Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 - Όλα τα μοντέλα των Test-Ride

Τριάντα δύο μοτοσυκλέτες και scooter, βενζινοκίνητα και ηλεκτρικά, σας περιμένουν για να τα οδηγήσετε
Ελάτε να κάνετε test-ride σε 32 μοντέλα στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

28/3/2023

Ελάτε στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do) για να οδηγήσετε πολλά νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας και scooter, τόσο βενζινοκίνητα όσο και ηλεκτρικά. 

Το πρόγραμμα των test rides για Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή (29-30-31/3) θα έχει διάρκεια 3,5 ωρών, με έναρξη στις 15:30 και λήξη στις 19:00. Το Σαββατοκύριακο (1-2/4) τα test rides θα έχουν διάρκεια 6 ωρών, με έναρξη στις 12:00 και λήξη στις 19:00, με ενδιάμεση διακοπή μιας ώρας μεταξύ 15:00 έως 16:00.

Τα test rides είναι ελεύθερα για όποιον έχει εισιτήριο ή πρόσκληση για την Έκθεση Μοτοσυκλέτας και θα τηρείται ξεχωριστή σειρά προτεραιότητας ανά μοντέλο μοτοσυκλέτας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο πριν τον τόπο διεξαγωγής.

Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητο -εκτός από την επίδειξη του διπλώματος μοτοσυκλέτας- ο αναβάτης να έχει δικό του κράνος, μπουφάν με προστασίες και γάντια.

Δείτε παρακάτω όλα τα μοντέλα των Test Rides, με το αντίστοιχο δίπλωμα που απαιτεί το κάθε ένα.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΠΛΩΜΑ
BENELLI LEONCINO 800 A
CFMOTO 650MT A
CFMOTO 800MT A
KYMCO AK550 Α
QJMOTOR SRT 800X A
QJMOTOR SRK 700 A
TRIUMPH TRIDENT 660 A
TRIUMPH TIGER SPORT 660 A
ZERO MOTORCYCLES SR / F A
     
DAYTONA MISTA 125 A1
E-FUN PUSA 7000W A1
EFUN TIGER 1 A1
RAY 7.7 RAY 7.7 A1
SUNRA ROBO-S A1
SUNRA CRYSTAL A1
SUPER SOCO CPX A1
SWM VAREZ 125 A1
     
BENELLI TRK 502 X A2
BENELLI RCX 185 A2
E-RIDE E-R Max A2
HUSQVARNA 401 SVARTPILEN A2
HYOSUNG GV300S A2
KTM 390 ADVENTURE A2
ΚΤΜ 390 DUKE  A2
KYMCO DT X360 A2
ROYAL ALLOY TG300 A2
ROYAL ENFIELD HNTR 350 A2
ROYAL ENFIELD HIMALAYAN 410 A2
SWM SIX6 500 A2
VOGE 300DS A2
VOGE 500DSX A2
ZONTES 350E A2

Η Auto Motor House στη Νάξο - Εγκαίνια για το κατάστημα που δίνει λύση στις Κυκλάδες

Στις 25-26 Απριλίου - Με test rides και αποκάλυψη special μοντέλου
Auto Motor House Νάξος 2026 κατάστημα
Από το

motomag

24/4/2026

Τα σημαντικότερα εγκαίνια φέτος για τους δύο τροχούς στις Κυκλάδες θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, 25-26 Απριλίου στη Νάξο με τον Auto Motor House να έχει πλέον παρουσία και εκεί.

Από τις λίγες φορές που τα εγκαίνια ενός καταστήματος αποτελούν ευχάριστη είδηση για μια γεωγραφική περιοχή σημαντικά μεγαλύτερη από την ίδια τη Νάξο, εκεί που η Auto Motor House θα εγκαινιάσει και επίσημα το νέο της κατάστημα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Λέμε ότι αποτελεί είδηση γιατί το κατάστημα της Auto Motor House θα αποτελέσει την αξιόπιστη λύση για εύρεση ανταλλακτικών για μοτοσυκλέτα αλλά και για τις υπόλοιπες κατηγορίες δικύκλου όχι μόνο για τη Νάξο αλλά και για τα γύρω νησιά, τα συνεργεία των οποίων μέχρι σήμερα δεν έχουν την εξυπηρέτηση που απαιτείται. 

Μέσα από την παρουσία στο νησί, η εταιρεία φιλοδοξεί να προσφέρει παράλληλα στο δίτροχο κοινό της Νάξου και των γύρω νησιών σύγχρονες λύσεις μετακίνησης και ολοκληρωμένες υπηρεσίες πώλησης και υποστήριξης ενώ έχει αναλάβει την επίσημη αντιπροσώπευση και διάθεση στη Νάξο των CFMOTO, Royal Enfield και Letbe.

Στο διήμερο που θα έχει εορταστικό χαρακτήρα, οι επισκέπτες του καταστήματος θα μπορέσουν να συμμετέχουν σε test rides με επιλεγμένα μοντέλα των CFMOTO και Royal Enfield, αλλά και να δουν από κοντά μοντέλα και των Moto Morini, Italjet, Malaguti, Polaris και Letbe, ενώ θα αποκαλυφθεί και ένα σπέσιαλ μοντέλο.

Η Auto Motor House συστεγάζεται με την I’M Inter Motors, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Το κατάστημα της Auto Motor House στην Νάξο θα το βρείτε στην Οδό Χώρας Εγγαρών (Γρόττα, Τ.Κ. 84300). Τηλέφωνο: 211 775800 (εσωτερικό 355).