Έκθεση μοτοσυκλέτας 2024 με πολύ δυνατή εκκίνηση – Μεγάλη συλλογή φωτογραφιών

Από την πρώτη ημέρα γεμάτοι διάδρομοι
Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

11/4/2024

Έτοιμοι και στημένοι για εκκίνηση ήταν οι επισκέπτες από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, πρώτη ημέρα της Έκθεσης η οποία φέτος είχε νωρίτερα ανοίξει για τους δημοσιογράφους και τους επαγγελματίες, με παρουσιάσεις των εταιριών. Η προσέλευση του κοινού για πρώτη ημέρα ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για όλες τις εταιρείες που συμμετέχουν, στοχεύοντας σε αριθμό ρεκόρ για την συνολική προσέλευση.

Ήδη είναι η μεγαλύτερη Έκθεση από πλευράς τετραγωνικών και ταυτόχρονα από τις πληρέστερες σε εισαγωγικές εταιρείες εργοστασίων μοτοσυκλετών, ιδιαίτερα αν η σύγκριση γίνει με πέρσι που υπήρχαν πολλές απουσίες.

Επιβεβαιωθήκαμε και για το ρεπορτάζ που είχαμε δημοσιεύσει με την βασική λίστα εκθετών καθώς από τις εταιρείες μαζικού εμπορίου απουσιάζει μόνο το Piaggio Group και την λίστα απουσιών από κατασκευαστές που έχουν μία τυπική παρουσία στην ελληνική αγορά, συμπληρώνει η H-D, η Indian, η BETA, η Fantic, FB Mondial, Thrust, η Zero και άλλες εταιρείες ηλεκτρικών και πολύ μικρών κατασκευαστών.

εκθεση μοτοσυκλετας 2024

Από πλευράς μεγέθους όμως είναι η μεγαλύτερη με τεράστια διαφορά από κάθε άλλη που έχει γίνει μετά την επανεκκίνηση της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας στο τρίτο – συνολικά- κεφάλαιο της ιστορίας της μετά τον απόηχο της οικονομικής κρίσης. Στο Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό όπου έγινε το 2017 η επανεκκίνησή της η Έκθεση Μοτοσυκλέτας καταλάμβανε λίγο περισσότερα από 5.000 τετραγωνικά μέτρα σε σύνολο κτηρίου 6.000 τετραγωνικών.

Η φετινή είναι 12.000 τετραγωνικά καθαρού εκθεσιακού χώρου! Περισσότερο από το διπλάσιο από την έκθεση της Ξιφασκίας, η οποία όμως δημιουργούσε μία αίσθηση πληρότητας από το πιο σφιχτό στήσιμο των περιπτέρων και τους ψηλούς τοίχους που δεν σε άφηναν να δεις το τέλος. Οι αποστάσεις χάνονται στην φετινή Έκθεση Μοτοσυκλέτας καθώς τα τεράστια περίπτερα των εισαγωγικών εταιριών που κατά μέσο όρο ξεπερνούν τα 500 τετραγωνικά και η επέκταση της Έκθεσης και κατά πλάτος, όχι μόνο κατά μήκος, απαιτούν περπάτημα από τον επισκέπτη που είναι άλλωστε και το ζητούμενο!

εκθεση μοτοσυκλετας 2024

Στο περίπτερο του MOTO μπορεί κανείς να δει από κοντά το Moto Guzzi Stelvio, θέλοντας να καλύψουμε ένα από τα κενά που άνοιξε η απουσία τους, καθώς και την ελληνική Moto3 με εναλλακτικό μπροστινό, την μοτοσυκλέτα που παρουσίασε στην EICMA η DNA Filters και που για πρώτη φορά εκτίθεται στο ελληνικό κοινό! Μαζί τους ένα μοναδικό GPX, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι τι σημαίνει εξακύλινδρος, το πιο γρήγορο Tracer της Ελλάδας που κάνει τα 0-400 σε 9 δευτερόλεπτα σε αγώνες Dragster και φυσικά την ομάδα του MOTO, διαθέσιμη να μιλήσουμε και να γνωριστούμε από κοντά.

εκθεση μοτοσυκλετας 2024

Πέρα από τα καταπληκτικά μπλουζάκια του MOTO, το νέο μας μπρελόκ και τα ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ που μπορείτε να προμηθευτείτε από το περίπτερό μας, εδώ ολοκληρώνετε και την εγγραφή σας για τα test rides και επιλέγετε τι θέλετε να οδηγήσετε από την μακρά λίστα που έχουμε δημοσιεύσει εδώ.

εκθεση μοτοσυκλετας 2024

Δείτε την λίστα των διαθέσιμων για Test Ride μοτοσυκλετών.

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024: Οι διαθέσιμες μοτοσυκλέτες για Test Ride και το πρόγραμμα διεξαγωγής

Ακολουθεί μία μεγάλη συλλογή φωτογραφιών από την πρώτη ημέρα της Έκθεσης με το σύνολο σχεδόν των περιπτέρων!

 

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Υψηλή τεχνολογία κρατώντας την παραγωγή στην Ελλάδα
DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

17/5/2024

Με μία διαφορετική βραδινή εκδήλωση σε αέρα Μιλάνου με επίσημο ενδυματολογικό κώδικα, και ακριβώς όπως θα διοργάνωνε μία αντίστοιχη ιταλική εταιρεία, η ελληνική DNA High Performance Filters γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας της, σε ένα Gala που αναδείκνυε τα φίλτρα μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου, στον μέγιστο βαθμό.

Υπό την έννοια ενός εξαρτήματος που σε συντροφεύει σε όλη την διάρκεια ζωής της μοτοσυκλέτας καθώς δεν το αλλάζεις παρά μόνο το καθαρίζεις και το φροντίζεις, τα φίλτρα της DNA κερδίζουν επάξια τα φώτα της δημοσιότητας πριν κρυφτούν μέσα στο φιλτροκούτι, ή το αντικαταστήσουν σε κάποιο επόμενο στάδιο αναβάθμισης.

Κι από την στιγμή που βοηθούν τον κινητήρα να κερδίσει ίππους, βελτιώνοντας παράλληλα την καύση και την κατανάλωση, αποτελούν και το πρώτο στάδιο σε κάθε βελτίωση. Για αυτό και ένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν την DNA είναι η αμεσότητα με την οποία παρουσιάζει τις προτάσεις της για τα νέα μοντέλα, ταυτόχρονα με την πρώτη τους εμφάνιση στα καταστήματα, πολλές φορές και νωρίτερα. Διότι πολλοί ιδιοκτήτες αγοράζουν φίλτρο της DNA με την παραγγελία της νέας μοτοσυκλέτας τους και πριν αυτή τους παραδοθεί!

Για να φτάσουν όμως να αποτελούν την πρώτη επιλογή, η οικογένεια Νικολαΐδη έδωσε έναν αγώνα να εδραιωθεί και να αποδείξει την αξία της, σε κάθε διαφορετική αγορά ανά την υφήλιο καθότι αποτελεί μία καθαρά εξαγωγική εταιρεία με την Ελλάδα να αποτελεί μικρό ποσοστό του συνολικού κύκλου εργασιών της - Παρόλο που έχει υψηλό ποσοστό διείσδυσης στην ελληνική αγορά. Έπειτα από τον παραπάνω αγώνα, η DNA έδωσε -και δίνει συνεχώς- έναν ακόμη ξεχωριστό: Να κρατήσει την γραμμή παραγωγής εντός συνόρων, μία δύσκολη διαδικασία στην οποία εμμένει.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Όλη αυτή η ανοδική πορεία που αντανακλάται στην σημερινή εμπορική επιτυχία της DNA, αναπτύχθηκε σε μία συγκινητική συζήτηση που διεύθυνε ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, θέτοντας ερωτήσεις στα μέλη της οικογένειας. Παρουσιάστηκαν οι τρόποι, η αγωνία, οι θυσίες, αλλά και ανέκδοτες ιστορίες πίσω από κάθε περίοδο της λειτουργίας της DNA, με την οικογένεια να τις μοιράζεται με τους καλεσμένους της, χωρίς να καταβάλλει προσπάθεια να κρύψει την συγκίνησή της.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Πολλές από αυτές τις ιστορίες και τις θυσίες, μπορούσε κανείς να τις καταχωρήσει σε κεφάλαια ανά όνομα φίλτρου, ένα στοιχείο που φανερώνει τον λόγο που όσα κατασκευάζει η DNA ξέφυγαν από το στάδιο του φίλτρου και έγιναν προϊόντα τεχνολογίας. Η αγωνιστική τους χρήση σε παγκόσμια πρωταθλήματα από εργοστασιακές ομάδες, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για την παραπάνω θέση.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Στη συνέχεια της βραδινής εκδήλωσης η DNA Filters χαιρέτισε ένα προς ένα τους καλεσμένους της και ευχήθηκε για μεγαλύτερη εξωστρέφεια της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα με περισσότερες εταιρείες που ξεπερνούν τα σύνορα της χώρας μας. Με την δεύτερη γενιά στο τιμόνι της εταιρείας και μία υγιέστατη σταδιακή παράδοση της σκυτάλης που αποτελεί “case study” για τα ελληνικά δεδομένα και την προσκόλληση στο micromanagement που κατά κόρον παρουσιάζουν οι ιδρυτές ελληνικών επιχειρήσεων, η DNA τρέχει ήδη τις εξελίξεις ώστε στο επόμενο επετειακό Gala που θα διοργανώσει να έχει εδραιωθεί σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της εταιρείας:

 

Η DNA High Performance Filters γιόρτασε  με ένα εντυπωσιακό Gala τα 20 χρόνια λειτουργίας και υπεροχής.

     Την Τετάρτη στις 15 Μαΐου η εταιρεία DNA High Performance Filters επισφράγισε με ένα μοναδικό Gala τα 20 χρόνια λειτουργίας της. Η δεξίωση πραγματοποιηθηκε στον κατάμεστο χώρο του Universe Live Stage, στην Αθήνα και είχε τρομερή επιτυχία, ενώνοντας πολλούς επιχειρηματίες από τον χώρο της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου, ορισμένους εκλεκτούς καλεσμένους από το εξωτερικό, εξαίρετους δημοσιογράφους του χώρου καθώς και σύσσωμους τους εργαζόμενους της εταιρείας.

     Η βραδιά με παρουσιαστή τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη ήταν γεμάτη με όμορφες εκπλήξεις, περιλάμβανε ομιλία από τους ιδρυτές της εταιρείας αναδεικνύοντας την πορεία της DNA από μια μικρή νεοφυή επιχείρηση σε έναν παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία υψηλής απόδοσης φίλτρων. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ζωντανή μουσική, γκουρμέ δείπνο και μια ειδική παρουσίαση που ανέδειξε τα ορόσημα και τα επιτεύγματα της εταιρείας.

     Ο CEO της εταιρείας Ντίνος Νικολαΐδης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, δηλώνοντας: "Αυτό το ορόσημο αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας καθώς και της αδιάκοπης υποστήριξης των πελατών μας.”

Ενώ ο Managing Director, Μάριος Νικολαΐδης συμπλήρωσε “ Είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την κληρονομιά της αριστείας μας." ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι: “ η εταιρεία είναι πλέον έτοιμη να αναλάβει νέα τεχνολογικά  έργα που θα ανεβάσουν την χώρα μας ακόμα πιο ψηλά, στην κατάταξη των εξιδεικευμένων επιχειρήσεων του χώρου”.

     Η εκδήλωση υπογράμμισε τη δέσμευση της DNA High Performance Filters στην καινοτομία και την αριστεία, θέτοντας τις βάσεις για συνεχιζόμενη ανάπτυξη και επιτυχία τα επόμενα χρόνια.

     Η βραδιά έκλεισε με πολλά χαμόγελα και την υπόσχεση για το επόμενο ραντεβού σε άλλα 20 χρόνια!

Ετικέτες