ΕΛ.ΜΟΤ.Ο - Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας στο Αγρίνιο

Το Σαββατοκύριακο 23-24 Μαρτίου 2024
motomagΕΛ.ΜΟΤ.Ο – Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας στο Αγρίνιο
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

19/2/2024

Η Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης το Σαββατοκύριακο 23-24/3, οργανωτής της οποίας είναι η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου, ενώ η είσοδος είναι ανοικτή για όλους.

Ειδικότερα το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 στις 5:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν εργασίες προετοιμασίας της Γενικής Συνέλευσης, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δήμου Αγρινίου. Στις εργασίες περιλαμβάνονται εισηγήσεις, τοποθετήσεις, προτάσεις που αφορούν γενικότερα τον οργανωμένο μοτοσυκλετισμό και συζήτηση των θεμάτων που θα τεθούν. Πέραν των εκπροσώπων των Λεσχών της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο, τους εκπροσώπους άλλων Λεσχών και μοτοσυκλετιστικών ομάδων, το παρόν μπορούν να δώσουν και μεμονομένοι μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα.

Την επομένη, Κυριακή 24 Μαρτίου στις 9:00 π.μ., στην ίδια αίθουσα, είναι προγραμματισμένη η εκκίνηση της Γενικής Συνέλευσης με την συμμετοχή των εκπροσώπων των Λεσχών και των υπό ένταξη Λεσχών της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. Κατά τη διάρκεια αυτής θα γίνει ο απολογισμός του έτους που μας πέρασε, και θα παρουσιαστούν οι εισηγήσεις των εκπροσώπων των Λεσχών. Ακόμη, θα συζητηθούν και θα ψηφιστούν οι προτάσεις που προέκυψαν από την προηγούμενη ημέρα.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται επίσης μία ξενάγηση στην πόλη του Αγρινίου, με εκδρομικό χαρακτήρα. Στα πλαίσια της περιήγησης έχουν προγραμματιστεί και επισκέψεις σε ιστορικά αξιοθέατα, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα τοπικά εδέσματα.

Υπεύθυνη για τη διοργάνωση της Γενικής Συνέλευσης είναι η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου και του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Η ΕΛ.ΜΟΤ.Ο έχει φροντίσει για τη δημιουργία ειδικών τιμολογιακών πακέτων στα ξενοδοχεία Agrinio Imperial Hotel (τηλ: 26410 30024) και Premier Hotel (τηλ: 26410 44590), με τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για να κλείσουν ένα δωμάτιο για την διαμονή τους. Η Γενική Συνέλευση είναι ανοιχτή σε όλους όσους έχουν ιδέες και προτάσεις που θέλουν να υποβάλλουν, με στόχο την βελτίωση του οργανωμένου μοτοσυκλετισμού στην Ελλάδα.

ΕΛ.ΜΟΤ.Ο – Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας στο Αγρίνιο
Ετικέτες

KTM: Τετραετής επέκταση εγγύησης δωρεάν σε όλη τη γκάμα

Αν είναι μοντέλο 2025 ή νεότερο και βγάζει πινακίδα, καλύπτεται με 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση
KTM
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

11/3/2026

Πέρσι τον Χειμώνα η ΚΤΜ είχε ανακοινώσει δωρεάν επέκταση της Premium Εργοστασιακής Εγγύησης σε 4 χρόνια για όλες τις νέες μοτοσυκλέτες Street και Travel με τους δικύλινδρους κινητήρες LC8 (V2) ή LC8c (εν σειρά) κατασκευασμένες από το 2023 και μετά. Αυτή η τετραετής επέκταση διευρύνεται τώρα σε όλες τις μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ που βγάζουν νόμιμα πινακίδα για κίνηση σε δημόσιους δρόμους και θα εφαρμοστεί σε όλα τα μοντέλα από τη γκάμα 2025 και μετά, ανεξαρτήτως κατηγορίας, είδους και μεγέθους κινητήρα.

Ο πελάτης δεν χρειάζεται να κάνει κάτι, καθώς κάθε πώληση μοντέλου που εμπίπτει στην επέκταση εγγύησης υπάγεται στο νέο καθεστώς αυτόματα, ακόμη και αναδρομικά, αν λ.χ. η μοτοσυκλέτα έχει αγοραστεί πριν ανακοινωθεί το πρόγραμμα.

Καλύπτονται όλα τα μοντέλα που βγάζουν πινακίδες από τις παρακάτω οικογένειες:

  • Adventure
  • Dual Sport
  • Naked
  • Supersport
  • Sports Tourer
  • Supermoto

Εξαιρούνται προφανώς τα μοντέλα των παραπάνω κατηγοριών που προορίζονται αποκλειστικά για χρήση πίστας και για αγώνες.

Η εγγύηση είναι συνδεδεμένη με τη μοτοσυκλέτα και όχι τον αναβάτη, άρα μεταβιβάζεται μαζί της αν η πώληση γίνει εντός εγγύησης και για να παραμείνει σε ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας πρέπει η συντήρηση να γίνεται αποκλειστικά σε εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της ΚΤΜ και σύμφωνα με το επίσημο πλάνο του κατασκευαστή.

Επιπλέον, κάθε μοτοσυκλέτα καλύπτεται επίσης από οδική βοήθεια (Service Activated Roadside Assistance - SARA), η οποία έχει ισχύ έως 12 μήνες και ανανεώνεται αυτόματα σε κάθε προγραμματισμένο σέρβις.